Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 125
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
    Ние се кърмим на поискване. Сутрин Йоана яде попара, на обяд зеленчуци с месо или само зеленчуци, след обяд - каша. През останалото време се кърмим на поискване. Rolling Eyes Йоана категорично отказва да пие вода. Не приема нищо от шише.
    Зайче, честита придобивка! А би ли дала повече подробности за операцията - къде беше, кой я извърши? А защо ви препоръчаха операция - растеше хемангиомът ли? Извини ме за любопитството. Embarassed

# 61
Има ли още кърмещи мами?
Ние сме все още само на кърма !

Отказва каквото и да и дам !

Вчера яде малко бисквита иначе пюрета от плодове , зеленчуци , месо и т.н. не иска и плюва , като фонтанче ми е . #Crazy

# 62
  • София
zaicheto, ЧЕСТИТ ДОМ! За местенето - няма да се плашиш  Simple Smile после с ремонтите ще е повечко зор, ама нали е за добре! Ние миналата година за 1 ден се изнесохме от квартирата ... а ремонта на новия апартамент откара (уж с фирма беше, и организирано) има-няма 2-3 месеца.  #Crazy Бременна бях 8-9 месец и си скъсах нервите тогава  Laughing НО сега под друг ъгъл гледаме вече  Laughing
За кърменето- и ние сме на поискване (по 5-8 пъти) ... за захранването - давам само 1 на ден каша или пюре - на обяд (едвам 60-80 г), понякога следобед пресен плод. Ще ми се да не замествам ядене скоро. А иначе е наддала 700 г последния месец ... Вие какво ще ме посъветвате - да вкарвам ли 2ро и 3то ядене и кога? newsm78
И още 1 въпросче - глутена ли да въведа първо или месото? Аз съм се навила септември да дам каша от 7 зърнени (с глутен), а октомври (сигурно по-рано ще е) и месото (първо пуйка, пиле, заешко ...). Искам коментари.  Hug Simple Smile
А, Лисана,  Дарис е страхотен на новия ти профил. Ама и едни сини очи има!  Hug Ние на Вики не успяхме да и ги докараме такива Thinking

# 63
Галита, аз въведох глутена почти на 7 месеца.Месо още не съм давала  Wink

# 64
                              Добър вечер момичета
  Зайче- Честит ви нов  дом
Кърмене -И ние сме на поискване Simple Smile
       Лека вечер

# 65
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
зайче - моля ти се, нали за това сме тук! За жилището - няма да честитя все още, защото съм малко песимист човек, и донякъде суеверна, и докато не е факт, мисля че няма какво, но както и другите момичета, ще ти кажа, че искрено се радвам за вас, защото това е най-хубавото нещо - да имаш собствен покрив над главата! Като се настаните наистина ще ви е трудно, но поне няма да има кой да ви напъди посред зима с малко дете спомням си аз постъпката на онзи ваш хазяин
Я, кажи, че нещо ми се губи - къща или апартамент ще взимате и къде? Извиниме за любопитството и ако решиш може и да не ми отговаряш!

вили - ама, как не те е срам да го кажеш Wink! Усещаше се липсата ти и още как! Тъкмо днес наобяд се бях сетила, че вашият район нещо залипства - и ти и Лили, но за теб мислех, че сте заминали някъде! Нали нещо беше споменала!

Нелина - и аз съм от кърмещите, и силно се надявам да устискам още доста! Правя каквото мога!

galita - аз давам три пъти допълнително храна и съм въвела глутена, а за месото мисля след около седмица или две, като смятам да започна с пуешко.  Цяло хранене не съм замествала, а давам всичко между храненията. Вие много добре наддавате - браво! ЗА Генгигела сори, ама като си писала нещо ми е убягнало, а тази паста на Дентинокс с напръстничето и аз съм я взела, но ще изчакам да ни пробият и другите зъбчета и тогава ще я тестваме, че сега не дава да го пипна.

БОДЛИВАТА hahaha е намерила си цаката за успокоение, а и много се радвам че вече и хора играеш. Тя и Дари сигурно от кеф, че мама се е разкършила така, се е кротнала така, ама се пази ей - да минат и последните интервенция пък после игра до насита! Дано бързо да избиват тез зъби, че е ад! За подслаждане задължително ще използвам глюкоза, та и за това те питах ти коя ползваш, защото аз гледах в Хит някаква прахообразна, но май ще си взема течна от аптеката. Успех с въвеждането на домата!

Дес29 - радвам се малката ти душичка е вече по-добре!

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 23:04 от lika

# 66
  • Варна
Добро утро, момичета!

Нашият татко днес започна пак работа, утре пак пътува за София... и Светлин ще отиде на гости при нашите на вилата за 2-3 дни. Така че утре и в неделя сме дуо.  Wink Моят юнак сега гризе някаква мечка и аз използвам намалението.
За захранването - аз започвах с пуешко, после пилешко, телешко. Но с нашия режим сега пак ще карам по тази схема.

А, Лисана,  Дарис е страхотен на новия ти профил. Ама и едни сини очи има!  Hug Ние на Вики не успяхме да и ги докараме такива Thinking
newsm62  newsm62  Joy Ееееех, ще ме умориш! Де да можех и аз...

БОДЛИВАТА,страхотна програма си изнесла на Дари. Виж как му е харесало на детето. Не се натоварвай много, ама е весело, нали? И аз някой път в такива роли влизам, че се чудя кое отделение трябва да ме прибере.  hahaha

Също ми каза за зъбките да давам Зимафлор - някой дава ли?

Доколкото знам, това лекарство е противоалергично. Не знам защо за зъбите... Аз го давах в един момент на Светлин, защоно не знаеха какво му е, беше целия на кръгове (червени), без никакви оплаквания-сърбеж, подуване, болка...

Отивам, че ме викат...

# 67
Здравейте  и от нас .Мами да ви се оплача на килограми пак не сме наддали??? #Crazy newsm78 #2gunfire #Cussing outвече трети месец наддаваме само по 130 грама а си ядеме всичко.Правихме изследвания и нищо всичко е ок,но не мога да си го обясня това чудо .Преди 2 месеца правихме пробно  кърмене и сичко беще добре сега във вторник пак ще правим.на сантиметри сме много добре70см но килата6.700 newsm45 newsm45 smile3518 Weary smile3515 smile3511 smile3514

# 68
Здравейте мамчета!
Ние се завърнахме вчера, а днес вече чакаме майстори - у нас е лудница и не мога да изчета старата тема сега, затова се надявам всички да сте добре!!!
Ние прекарахме много добре, но последните дни беше адски студ, а бяхме точно до гората. Боянчето малко настина и имаше хрема и лека кашлица, но за щастие не е вдигала температура. Кърмим се все още по 6 и повече пъти на ден и през нощта поне 2 пъти, а другата храна - сутрин давам каша с плод по около 50-60 мл. и обяд зеленчуци около 80-100мл.. Месо ще давам скоро - заек, а глутен другия месец.
Много неща искам да напиша, но явно няма да успея сега, та ще се включвам по малко, докато вляза в час  Laughing
Зайче честито и от мен! Много хубава новина, а за операцията не разбрах точно какво е станало, но се надявам всичко да е наред!
Хайде до по-късно
Поздрави и целувки на бебоците  Heart Eyes

# 69
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Добро утро на всички!
Тази нощ АЛекс беше по спокоен, та се понаспахме и ние с татито.

DIVA_ORHIDEQ - дано не е нищо сериозно! Иначе и Алекс два месеца наддаде много малко, но последния вече беше качил 500гр. Ти пробва ли да измириш детенце на друг кантар, както ако не се лъжа те бяхме посъветвали?

sea woman - мисля, че Виличка има предвид това
http://bezrecepta.abv.bg/zymafluor.html

Telma - добре си ни се завърнала! Добре сте подишали чистичък въздух!

Мами, забравих да ви се похваля - вече си влизам в старите панталони и на кила съм си както преди newsm44

Целувки на всички!

# 70
  • София
за флуор, и аз питах нашата докторка дали се дава, ти ми каза, че ефекта бил противоречив, да потърся из интернет ...
Ето малко информация за лошите страни на флуоридите:
The Toxic Effects of Fluoride
Scientific Facts on the Biological Effects of Fluorides
Пък и пастите за деца вече казават да са без или с минимално съдържание на флуор, така че аз се отказах, ама нали всеки сам си решава.

а тази паста на Дентинокс с напръстничето и аз съм я взела, но ще изчакам да ни пробият и другите зъбчета и тогава ще я тестваме, че сега не дава да го пипна.
А, пастата няма да я ползвам още, поне докато не нареди 10-ина и повече зъба, нали ще ни се смеят и гаргите, ако почна да й мия зъбите. Wink Сега само ще й масажирам (когато дава) с четката с Генгигел (примерно), а тя обича и сама да си я дъвче.

DIVA_ORHIDEQ, въобще не сте за оплакване - добре сте на кг (за 6 и 7мес. не е зле), и на см сте ОК. Най-добър признак, че расте детето е, когато наддава на дължина. Иначе може да е доста активна и затова да не й се лепи много  newsm78 Simple Smile Моята лекарка преди 2 месеца ме подготви, че Вики можело и да отслабне като почне повечко да джитка (ама тя не отслабна, засега) А, пробното кърмене е пълна глупост - нали не яде всеки път еднакво количество. Измислица на бг педиатри да шашкат майките и да дохранват бързо (това си е мое лично определение).
За захранването newsm78интересно, значи нямало зависимост кое се почва първо - глутена или месото. Вярно, то си е до индивидуално решение.
БОДЛИВАТА, ама купон си правите!  Sunglasses Grinning И аз се правя понякога на маймуна, само и само да млъкне и да не ми е на ръце, ама за хорце не съм се сетила -ще взема да пробвам.

# 71
Здравейте, моми4ета!

Nellina , и ние като вас се кърмим на поискване, с водата също сме скарани, а нощем поне 2 пъти се събужда да су4е.
zaicheto, 4естита ви придобивка!  bouquet
Des29, това 2-ро или 3-то зъб4е ви е? Наистина при много деца първите две долни излизат по4ти в комплект - на нас също второто проби една седмица след първото. Но както и да е - дано принцесата да се успокоява ве4е...
vili4ka, aз захраних Алинко първо с пилешко месо, по препоръка на нашата педиатърка.
galita , мисля 4е е добре така, както си решила за последователноста на въвеждане на глутена и месото. newsm10 И за двете съм 4ела 4е са за над 6 месеца. Аз ли4но въведох и двете ве4е ама 4е съм бърза... А за 2-рото и 3-тото ядене е най-добре да се ориентираш по детето -  аз въведох 3-тото преди 2-3 дена, защото ми се струваше 4е е гладни4ък - събужда се в 6.00 сутринта и до обяд ме съсипва от сукане.

БОДЛИВАТА,страхотна програма си изнесла на Дари. Виж как му е харесало на детето. Не се натоварвай много, ама е весело, нали? И аз някой път в такива роли влизам, че се чудя кое отделение трябва да ме прибере.  hahaha
Ха-ха и аз много 4есто му изнасям музикални програми  dance и все си викам, 4е ако ме види някой ще си помисли 4е съм изперкала.   Stuck Out Tongue Winking Eye #Silly

DIVA_ORHIDEQ , не се притеснявай за килограмите, ако детенце е добре и жизнено... Не гледай кантара а детето... Тя сега расте и изразходва пове4е енергия, а и см-те явно компенсират кг-те... Дано вси4ко е наред все пак.
lika, браво на Алекс, 4е ви е оставил да се понаспите! И 4естито за килограмите    goodscale newsm10

При нас нищо ново освен 4е се опитва да се изправя навсякаде, кадето може да се хване - в кошарата, на маси4ката в хола, на секцията, на нощните шкаф4ета и спалната.... и се нау4и да сяда от пълзящо положение на дупето.

Е толкова за сега!
Желая ви приятен ден, пълен само с положителни емоции  Flowers Bouquet и много целувки на  мъниците! Kissing Heart

# 72
  • Варна
Ех, че съм загубена!!!!!

Зертек се казваше противоалергичното, а този Зимафлуор аз го пиех (смучех) докато бях бременна, по препоръка на лекаря. Пфууууу. Ама наистина съм за лудницата...   hahaha

# 73
galita благодаря за милите думи HugС мъжът ми и двамата сме с светли очи,но има очите на баща си.Моите бият повече на зелено,а неговите са морско сини.Ми аз нали по тез очи полудях Heart Eyes Crazyи сега само мрънкам Crazy
Тази нощ АЛекс беше по спокоен, та се понаспахме и ние с татито
Ех и аз да можех да се похваля със същото TiredМоят звяр заспа вчера рано,рано в 19.30.Аз сколосах да легна към 24 часа,тъкме се унасям и той се сабуди щастлив и готов за игра CrazyОткарахме до 4,тъкмо съм заспала към 5.30 и ^пак се събуди.Отново цялата процедура от начало и спахме до 9 TiredСега съм малко като изтребител,но какво да се прави.....

# 74
Сега съм малко като изтребител,но какво да се прави.....

Kато катастрофирал изтребител искаш да кажеш  smile3503
шегувам се... но съм сигурна 4е няма да ми се разсърдиш   remybussi

Общи условия

Активация на акаунт