Зайче, честита придобивка! А би ли дала повече подробности за операцията - къде беше, кой я извърши? А защо ви препоръчаха операция - растеше хемангиомът ли? Извини ме за любопитството.
после с ремонтите ще е повечко зор, ама нали е за добре! Ние миналата година за 1 ден се изнесохме от квартирата ... а ремонта на новия апартамент откара (уж с фирма беше, и организирано) има-няма 2-3 месеца.
Бременна бях 8-9 месец и си скъсах нервите тогава 

Ние на Вики не успяхме да и ги докараме такива
! Усещаше се липсата ти и още как! Тъкмо днес наобяд се бях сетила, че вашият район нещо залипства - и ти и Лили, но за теб мислех, че сте заминали някъде! Нали нещо беше споменала!
е намерила си цаката за успокоение, а и много се радвам че вече и хора играеш. Тя и Дари сигурно от кеф, че мама се е разкършила така, се е кротнала така, ама се пази ей - да минат и последните интервенция пък после игра до насита! Дано бързо да избиват тез зъби, че е ад! За подслаждане задължително ще използвам глюкоза, та и за това те питах ти коя ползваш, защото аз гледах в Хит някаква прахообразна, но май ще си взема течна от аптеката. Успех с въвеждането на домата!
Моят юнак сега гризе някаква мечка и аз използвам намалението.
Ние на Вики не успяхме да и ги докараме такива
Ееееех, ще ме умориш! Де да можех и аз...
вече трети месец наддаваме само по 130 грама а си ядеме всичко.Правихме изследвания и нищо всичко е ок,но не мога да си го обясня това чудо .Преди 2 месеца правихме пробно кърмене и сичко беще добре сега във вторник пак ще правим.на сантиметри сме много добре70см но килата6.700

Сега само ще й масажирам (когато дава) с четката с Генгигел (примерно), а тя обича и сама да си я дъвче.
Моята лекарка преди 2 месеца ме подготви, че Вики можело и да отслабне като почне повечко да джитка (ама тя не отслабна, засега) А, пробното кърмене е пълна глупост - нали не яде всеки път еднакво количество. Измислица на бг педиатри да шашкат майките и да дохранват бързо (това си е мое лично определение).
интересно, значи нямало зависимост кое се почва първо - глутена или месото. Вярно, то си е до индивидуално решение.
И аз се правя понякога на маймуна, само и само да млъкне и да не ми е на ръце, ама за хорце не съм се сетила -ще взема да пробвам.
И за двете съм 4ела 4е са за над 6 месеца. Аз ли4но въведох и двете ве4е ама 4е съм бърза... А за 2-рото и 3-тото ядене е най-добре да се ориентираш по детето - аз въведох 3-тото преди 2-3 дена, защото ми се струваше 4е е гладни4ък - събужда се в 6.00 сутринта и до обяд ме съсипва от сукане.
и все си викам, 4е ако ме види някой ще си помисли 4е съм изперкала.

и много целувки на мъниците! 
С мъжът ми и двамата сме с светли очи,но има очите на баща си.Моите бият повече на зелено,а неговите са морско сини.Ми аз нали по тез очи полудях
и сега само мрънкам 
Моят звяр заспа вчера рано,рано в 19.30.Аз сколосах да легна към 24 часа,тъкме се унасям и той се сабуди щастлив и готов за игра
Откарахме до 4,тъкмо съм заспала към 5.30 и ^пак се събуди.Отново цялата процедура от начало и спахме до 9
Сега съм малко като изтребител,но какво да се прави.....