Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки с кърменето и изцеждането?
Какви са препоръките за болницата Niagara в Благоевград?
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки с кърменето и изцеждането?
-
Какви са препоръките за болницата Niagara в Благоевград?
-
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете?
-
Какви са преживяванията на майките при обличането на децата и грижите за тях у дома?
-
Какви са различните преживявания на майките със симптоми преди раждането?
снощи се събуди в 20:30-вана, тоалет и т.н. Заспа към 22:30 и се събуди чак в 2:30...после вече на 3 часа се буди. Дано все така да е...ама ме съмнява. Вчера си беше неспокойна и си пререваваше, заради коликите. Иначе пъпчето ни падна около 10-тия ден. Капехме три пъти дневно с пипетка- спирт. Все още слагам 2 пъти дневно спирт, но тези дни ще приключа. Имаше малко секретиране и личната каза поне седмица след като падне да слагаме спирт два пъти дневно. Иначе само се цедя и я храним с шишетата. За сега имам кърма, изцеждам към 80-110 мл на едно цедене. Понякога нощем я дохранваме с АМ. Обаче толкова много ме болят зърната
вчера и онзи ден я слагах да видим дали ще засуче, но и тя не иска и мен ме боли много...май ще си продължа да се цедя с помпата докато има кърма...