Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 41 520
  • 567
  •   1
Отговори
# 450
Значиии 😅😅😅 правете секс, бащите стават по услужливи, да знаете! Моят мъж си е пухкав и затова не ми връзва кусури на коремчето, дето още не се е прибрало съвсем.

Честито на новите мамчета!

Това с водата, дето пази от млечница, нещо не звучи логично. Давайте си вода на децата, ако искат, а не за да ги пазите от гъби. Мийте си гърдите като кърмите и изварявайте бибероните. Ако вече е станала беля, им давайте каквото са ви казали докторите.

Моят човек кашля, като му се връща храна, също киха, хрипти, грухти, хълца и се дави и е ужасно да го гледаш, ама това е защото му е чисто нов стомахът и сега се учи да яде.

Къпя го два пъти седмично, че още не му харесва, само дупето мия редовно. То като реве и като се напрягам, няма какво да се мъчим с тия корита, колко пък да е мръсен.

Витамин Д давах по капка, докато педиатърката не изписа пробиотик някакъв био баланс с вграден витамин Д. Сега давам по 5 капки от това.

# 451
И нашата педиатърка ни изписа пробиотик Waya D, давам го преди следобедно хранене, директно в устата.

Моята госпожица хълцаше много и в корема, сега продължава. А като се отпусне да заспива, започва да хрипти.

Вода двама по малко докато е будна. Често се случва, ако й дам директно след хранене, с оригването да върне всичката вода.

# 452
Е аз си мисля, че темата замря, то имало нова, май я поизпуснах ....
Та човека си го къпем всеки ден, 1 в седмицата косата с шампоан, през останалото време си мием тялото.

Кърмя го, но от вчера е страшен рев като го сложа на гърда. Преди седмица пак имаше 1-2 дни така, мина от само себе си и това, че му чистя носа поне 2 на ден. На 34 дни е, 6 седмица. Сега обаче не знам какво се случва, като ревне и на мен ми се реве. Отделно се чувствам доста подтисната, понеже свекърва ми постоянно ми меле на главата "защо плаче" и още по виновна се чувствам, че нищо не мога да направя за да го утеша.
Помрънках си, извинете

# 453
И на мен ми е най-тъп въпроса - защо плаче? Абе хора, това е бебе, то се ражда плачейки, това му е работата. Пък и да не съм го, че да знам Thinking и всеки път трябва да излизам с обяснения какво съм направила и че не е гладно, наакано, напишкано, болно и т.н.

# 454
Ще каже човек, че на всички свекърви децата не са ревали!!! Моята на всяко мое притеснение казва - а аз пък с такова желание си гледах децата.... ?!?!?! Явно като има притеснение няма желание за грижа Rage

# 455
Леле.. като чета, осъзнавам, че имам разкошна свекърва.

Моят човек вчера не заспа в продължение на 8 часа. После през нощта не яде в продължение на 6... щото спа.. абе спря ми тока направо.

Да ви питам - как се процедира след изтичане на този втория болничен след раждане? Какви документи даваш на работодателя и кога идват някакви пари, ме всичко изхарчих, а счетоводителката на мястото, където работя винаги е крива и се наслаждава да не обяснява на хората какво да правят

# 456
Аз я къпя всяка вечер в коритото и минавам тялото и косичката с шампоан-душ гел, но тя много се поти направо понякога като я кърмя и гушкам, косата ѝ става мокра и започва да се къдри Grinning не мога да не я изкъпя.
А аз да ви питам винаги ли заспива във вас бебето ви, ако го оставите будно в леглото ще заспи ли? Бебка много рядко заспива в леглото си, само след кърменето в 5-6ч. През другото време трябва да я пренеса заспала там, не я дундуркам много на ръце, като я нахраня и изправя се оригва и така заспива в повечето случаи.
И също-имате ли силен глад за сладко и как се справяте? От погачата насам съм като озверяла за сладко, а гледам да се огранича до един сладолед на ден.

# 457
Леле.. като чета, осъзнавам, че имам разкошна свекърва.

Моят човек вчера не заспа в продължение на 8 часа. После през нощта не яде в продължение на 6... щото спа.. абе спря ми тока направо.

Да ви питам - как се процедира след изтичане на този втория болничен след раждане? Какви документи даваш на работодателя и кога идват някакви пари, ме всичко изхарчих, а счетоводителката на мястото, където работя винаги е крива и се наслаждава да не обяснява на хората какво да правят
Заповядай
http://patilanci-blagoevgrad.com/blog-article/3/neobhodimi-dokum … -maychinstvo.html
Мисля, че питаш за момента Майчинство за остатъка до 410 ден.
Даже може да сложим линка в началната страница. Мисля си, че ще е от полза и на други.

# 458
Дава ли някой омнибиотик панда? Как да го разтварям? На АМ сме, пише в шишето за мляко, ама заедно с млякото ли го слагам или първо само омнибиотика в малко вода и после млякото? Струва ми се, че не се разтваря много хубаво, аз ли нещо не правя като хората ?

# 459
Давам пандата, слагам млякот 125 мло после пандата, джуркам, чакам 10 минути и пак джуркам и давам, винаги ми остават едни малки частици по шишето, то беше така и като го пиех аз през бремеността.

# 460
Момичета, 
някоя може ли да ми каже от какво може да и това. Още след раждането имаше но оченцето. Казаха ще се махне. 2 седмици по-късно, ни се е. Сега има на бузките. Не стига, че ми е жал как по цял ден се напъва, сега и това.

# 461
Ние имаме такива червени петънца по рождение по лицето и още не са се махнали.

# 462
И на моето момче има червено на единия клепач от раждането. Все още кожата се чисти от хормоните на майката, така каза ЛЛ на бебето, нормално било.
Иначе кърменето мене ме изпи, постоянно съм гладна, но е лято и предимно плодове и зеленчуци хапвам.
Някой ползвал ли е свещички за вътрешните шевове, за по-бързо заздравяване? Макар да мина месец и 4 дни, все още ме придърпва на моменти, епизиотомията.

# 463
Аз пия адски много вода покрай това кърмене. Полудявам през деня за вода. Уж 3 литра трябва да се пият, аз засякох веднъж 5 изпити само от мен..  а по принцип не пия толкова.. и съм гладна, но се ограничавам, заради кто

# 464
И аз пия повече вода от обикновено, но странното е, че нямам никакъв апетит. Хапвам просто защото трябва. Може би защото се чувствам подтисната и стресирана от всичко, което се случи и случва.
Днес успяхме да излезем за малка разходка пред блока, почувствах се супер, не ми се прибираше направо.

Общи условия

Активация на акаунт