Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 45 196
  • 567
  •   1
Отговори
# 225
Ами гушкай я! Нормално, до сега е била с теб нон-стоп и й е странно отделена от теб. А за спането, от опит го казвам - свиквай! Да ти е честита!

# 226
Честито бебенце! ❤️
На 29 или 30 е родена малката, за да знам до я напиша в първия пост.

# 227
Честито бебенце! ❤️
На 29 или 30 е родена малката, за да знам до я напиша в първия пост.

29 🥰

# 228
  • София
Peoney, моята логика е, като е топло да се буди често, но може и да не съм права. Ако си наддава нормално не я буди.

megi999, Честито щастие! Бъдете здрави и много да се гушкате! Gift Heart

# 229
Някоя от вас има ли проблем с повръщане на бебчо? Нашия след всяко хранене връща известно количество мляко, сега пратих ММ да вземе антирефлуксна възглавница да видим как ще му се отрази. Видях, че има антирефлуксни АМ - някоя ползвала ли е от вас?

# 230
Да, моята повръща поне по веднъж на ден и вече се бях притеснила, но вчера педиатърката каза, че щом наддава добре всичко е наред. Повръщането ѝ било от прехранване или защото не я оригам добре.

# 231
Някоя от вас има ли проблем с повръщане на бебчо? Нашия след всяко хранене връща известно количество мляко, сега пратих ММ да вземе антирефлуксна възглавница да видим как ще му се отрази. Видях, че има антирефлуксни АМ - някоя ползвала ли е от вас?
Повръщаше кърмата, повръщаше обикновения Хип и в момента е на Фризо вом. Рядко се случва да пусне тънка струйка след хранене.

# 232
Моят повръща непрекъснато и нищо не помага освен да го държим изправен по 30 минути след хранене. Понякога даже това не действа. Изцяло на кърма е.

Вие как си приспивате децата? Защото моето отказва да спи на легло - трябва да е върху мен. В момента, в който го оставя, се събужда и започва да пищи. Няма ден, няма нощ, а аз вече изнемогвам. Дайте съвет, моля.

# 233
И моят повръща непрекъснато, но като гледам добре си наддава, та не съм се притеснила.

А за приспиването, по 1774234 начина. Най-рядко на гърда сякаш, на люлката, в леглото повит, с биберон, без биберон, на ръце, в количката, а ето сега си заспа сам на дивана с биберона.

# 234
Гледаха вчера Ася Демирева как храни едно дете и почнах така да храня моето. Днес по- малко връща. Имам съмнения, че го прехранвам , защото е на смесено хранене и не знам колко кърма изяжда и дали не му е много АМ

# 235
Момичета, аз искам само информативно да питам. Моето момиченци е спокойна единствено когато суче. Само тожава се унася и успокоява. Преместя ли е в легълцето почва рев. Първияфми въпрос беше дали й сгига и не стои гладна, но акушерката каза стига й, пълни памперса. Коликите е невъзможно да се появят още на първата нощ, нали?

# 236
  • au bout du monde
Момичета, аз искам само информативно да питам. Моето момиченци е спокойна единствено когато суче. Само тожава се унася и успокоява. Преместя ли е в легълцето почва рев. Първияфми въпрос беше дали й сгига и не стои гладна, но акушерката каза стига й, пълни памперса. Коликите е невъзможно да се появят още на първата нощ, нали?

Моето е същото, не иска да спи в леглото си. Оставя ли го там макс 5 мин стои и се събужда и реве. Вече спи в количката или на нашето легло. Нямам нерви да го приспивам в леглото му. Искат да се гушкат.

# 237
На 29.07  в 20:15 ч. се роди моето момче - 3350гр,52 см. Heart Нормално раждане, което продължи повече от 12 часа, но наистина си струваше. Имам си и шевове, ама то без тях не може май...

# 238
Честито, Тинити! Честито на всички мами, които вече гушкат малките съкровища! Ееехх, момичетаа....аз май ще трябва да мина в групата за август. Преносвам я и почти не виждам вече как ще се роди през юли.... Confused
Представях си да е в края на юли, молех се да изкарам до термин, но нещата вече минават всякакви граници..... Ударили сме го на говорене с баща й, но нещо от сега не се слушаме... Rolling Eyes

# 239
До майките от Пловдив Simple Smile Здравейте, юнските мами си предаваме една опаковка Ка-вит. Годни ще са до 16.08 при стриктно съхраняване в хладилник и лично предаване. Условието е да си ги предаваме лично, по възможност в хладилна чанта и след това да се съхраняват в хладилник, за да са годни и за  следващата мама.
Ако има желаещи, ми пишете на лични, с дарта на раждане на бебчето, аз да направим организацията. Нямам възможност да следя темата.

Общи условия

Активация на акаунт