Най-хубавото лято предстои, защото сърчице под моето тупти! Тема № 9

• 43 397
  • 567
  •   1
Отговори
# 300
Какво мляко смени? С какво?

# 301
От Аптамил комфорт на Аптамил АР (по препоръка на педиатърката, защото доста връщаше). Сега чакам да видя в памперса ще има ли нещо, за да снимам и да й пратя да каже защо е такова..

# 302
На моето момченце му падна пъпчето. Всичко е нормално, нали?

Откакто сме вкъщи ака по-малко и акитата са му зелени. Прочетох, че това не било добре. Какво мислите? Дали е защото го дохранвам с АМ?

# 303
Момичета, моят юнак все се напъва и ръмжи, особено в съня си. Това норрмално ли е?

# 304
Момичета, моят юнак все се напъва и ръмжи, особено в съня си. Това норрмално ли е?
Това са колики. Нормално е  Simple Smile хубаво е че ги понася в съня си.

# 305
От Аптамил комфорт на Аптамил АР (по препоръка на педиатърката, защото доста връщаше). Сега чакам да видя в памперса ще има ли нещо, за да снимам и да й пратя да каже защо е такова..
Предстои консултацията и ще обсъдя с педиатъра. Чудя се дали проблема не идва и от шишето. Дали не яде прекалено бързо и за това да връща. Аз го храня полуизправен ( видях го при Ася Демирева) .
Мисля, че е идеално. Сега само почистваш със спирт, докато се изчисти и успокои мястото
Тини, на кое казваш, че се изхожда по-малко? Колко пъти на ден?

# 306
Да ви питам - вие как си къпете децата и колко често? Че аз моето още го къпя на мивката и то не всяка вечер цялото, и без това по 10 пъти на ден му мия дупето, че не искам да прекалявам с мокрите кърпи. Обаче вече ми дотежава и ще взема едно корито - да кажете от какво сте доволни, кое не ви харесва - стойки, държачки и такива неща.

# 307
Моята ваничка и на LUNA със стойка. Доволна съм, високо и удобно е и е кръгра не заема много голямо място.

А на моето бебче му падна марличката от пъпа. Не смея да пипам там и да слагам нова, но изглежда че изсъхва. Всичко си е наред нали?

# 308
Моята ваничка и на LUNA със стойка. Доволна съм, високо и удобно е и е кръгра не заема много голямо място.

А на моето бебче му падна марличката от пъпа. Не смея да пипам там и да слагам нова, но изглежда че изсъхва. Всичко си е наред нали?

Докато не беше паднало пъпчето, нашата педиатърка ни каза да сменяме марлята  всеки път след баня. Напоявах със спирт 70 градуса и я сменях. Пъпчето падна около 20 ден.

# 309

Изглежда, че съвсем скоро ще падне пъпчето Simple Smile и нашето беше така изсъхнало, една сутрин остана на памперса

# 310
Предстои консултацията и ще обсъдя с педиатъра. Чудя се дали проблема не идва и от шишето. Дали не яде прекалено бързо и за това да връща. Аз го храня полуизправен ( видях го при Ася Демирева) .
Мисля, че е идеално. Сега само почистваш със спирт, докато се изчисти и успокои мястото
Тини, на кое казваш, че се изхожда по-малко? Колко пъти на ден?
Малко като количество в памперса има. Не съм ги броила, но мисля около 3-4 памперса.

Кога за първи път ви посети педиатър? Ние още чакаме да излезе акта за раждане, че да го запишем. А искам да го видят. Някак си се притеснвям, че нещата не са наред и че бебо не наддава. Кърмата и тя не се засилвя като количество и не знам какво да правя, едва изцеждам 30-40 мл от 2те гърди.

# 311
тинити, моят съвет е колкото по-рано, толкова по-добре за теб и бебето, свържи се с консултант по кърмене. Педиатрите имат съвсем различни схеми и често препоръчват дохранване с АМ. А ако твоята цел е да кърмиш, това може да ти изиграе лоша шега.

Аз много съжалявам, че не се бях информирала и послушах акушерките от болницата. Сега е голяма борба да си засиля кърмата и да махна АМ. Confused

# 312
Момичета, случва ли ви се след разходки бебето да плаче по няколко часа? Вече няколко дни след като се приберем от раХодка започва едно дране почти по 3 часа...

# 313
Мда. Особено ако сто човека са надникнали в количката да гледат какво има вътре.

# 314
Мда. Особено ако сто човека са надникнали в количката да гледат какво има вътре.
А, на никой не давам да наднича ... Само двамата сме. И все пак не спи и става страшно. Така е до следващото ядене и после спи по 5,6 часа. Дали не се претоварва от звуците навън, на месец и половина е

Общи условия

Активация на акаунт