Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 218
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • Нидерландия
Везните усещат адски добре партньорката в интимен план.
За мен са пред скорпион и овен 😀
Мъжете везни са женкари, и тайната им мечта е да могат да бъдат със всички жени и приятелки, около него, освен със своята жена,  а много често не е само мечта.
Много са неверни но не че не обичат половинките си а просто са любопитни и харесват всичко женско около тях. Дълбоко уважават женския пол. Много бързо се отегчават и търсят разнообразие. Въздухари от всякъде. Мен все мъже везни ме гонят но на мен са ми повърхностни. Оставаме добри приятели. (аз, съм скорпион)

# 541
Овенът и сам със себе си си е труден за съжителство ... като няма кой да го пере и глади, а ръцете му в джобовете заврени.
Интересна ми е темата най-вече с това как различните зодии възприемат другите. Има такива, които са ми на отделна Вселена сякаш, например Водолеите, и като кажат "ах, Овните са най-страстните" ... хем прихвам, хем се опитвам да разбера какво пък толкова ги привличат. Забелязала съм, че въздушните харесват огнени. Нещо, което не важи особено с обратен знак.

# 542
  • Тра-ла-ла
Мъжете везни са женкари,....Много бързо се отегчават и търсят разнообразие. Въздухари от всякъде.
Описа всички въздушни зодии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
  • Нидерландия
Джулая, не мисля че рибите са женкари, те си живеят в някъв измислен свят сигурно със много жени в него🤣 иначе са бъзльовци.

# 544
Аз съм Везни и да флиртувам - да обичам,  но дотам. Не съм изневерявала дори на кофти гаджета. Когато прекратя с един, тогава запопвам с друг. Все си мисля, че при мъжете Везни е така. На приказки може много да са шарили, но едва ли действително им стиска.

Раци добре сте ги изяли с парцалите преди това. Имат и някакви добри качества все пак де. Грижовни бащи са, поне моят Рак с асцендент Рак. Иначе го домързява и не е много амбициозен, но пък ето намерил е жена, която иска времето му с нас, а не в бизнес дела.

# 545
  • Тра-ла-ла
Джулая, не мисля че рибите са женкари, те си живеят в някъв измислен свят сигурно със много жени в него🤣 иначе са бъзльовци.
Рибите са ВОДНА зодия Blush Но иначе си права, че в реалността им се случва едно, а в измисления им свят - друго.

Въздушни са Водолей, Близнаци, Везни.

# 546
  • Нидерландия
Извинявам се, обърках се нещо със рибите и везните. Дано не ме сръчкат че спамя. Със другите въздухари близнаци и водолей никак не се връзвам и нямам впечатления. Явно само на  везните им  хващам сигналите.

# 547
  • Далечният изток
Тия въздушни хич не ги долюбвам. И трите.... Аз съм водна. Предпочитам огън. Grinning

# 548
На приказки може много да са шарили, но едва ли действително им стиска.
Не им стиска, плашливи са .. неуверени. Но на приказки тия въздушните няма кой да ги мине, нещо страшно е.

# 549
И аз съм водна, ама цял живот близнаци и везни ме преследват 😆
И всъщност не знам да са ми изневерявали.

# 550
  • Пловдив
Аз съм рак.  Моите най - страстни и несполучливи връзки са с везни и скорпион. Така и не се забравихме и с двамата. Те също често се сещат за мен, но дотам. Радвам се, че не сме станали семейство с нито един от тях.
Имам голямо черно петно оставено от тях. Това е положението 😀

# 551
Така е, аз съм везни, омъжена за рак, не сме подходящи зодиакални, аз съм въздухарка, мен ми дай забавления, той е домошар, вкъщи на дивана...не бих препоръчала такава зодиакална комбинация на никой...

# 552
  • Тра-ла-ла
Майка ми и баба ми са Рачета. Мъжете им са Везни. Ако следваме ходана събитията - и моят мъж трябва да е Везни Joy

Уж 2ма кардинални не мелят на едно място.

# 553
  • София
Мъжете везни са женкари, и тайната им мечта е да могат да бъдат със всички жени и приятелки, около него, освен със своята жена,  а много често не е само мечта.
Много са неверни но не че не обичат половинките си а просто са любопитни и харесват всичко женско около тях. Дълбоко уважават женския пол. Много бързо се отегчават и търсят разнообразие. Въздухари от всякъде. Мен все мъже везни ме гонят но на мен са ми повърхностни. Оставаме добри приятели. (аз, съм скорпион)
Подписвам се под тези думи.
На мен са ми сладки Grinning, ама защото не съм им жена сигурно.
Добре се разбираме и винаги ми е забавно, не се сърдят като им парирам другите мераци.
Водолей съм аз.

# 554
Така е, аз съм везни, омъжена за рак, не сме подходящи зодиакални, аз съм въздухарка, мен ми дай забавления, той е домошар, вкъщи на дивана...не бих препоръчала такава зодиакална комбинация на никой...

И аз с тази комбинация.. Не е скучно със сигурност. Като започне спор, всички разбират. Но пък в домашните неща сме се нацелили по приоритети. Работата не ни е страст, искаме си почивка колкото е възможно.

В тоя ред на мисли аз винаги съм се ужасяваша от мъже, които са кариеристи, работят извънредно и работата им е важна не толкова за пари, а за кариера и постоянно доказване. Май козирозите там са лидери

Общи условия

Активация на акаунт