Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 184
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Май общото за всички мъже Раци е диванът и телевизорът.Joy

Стрелец са забавни, купонджии, по живота, флиртаджии, несериозни.

# 571
  • Тра-ла-ла
Май общото за всички мъже Раци е диванът и телевизорът.Joy
И мама Joy Всъщност това е колкото кофти, толкова и добре. Аз не познавам мъже и жени Раци, които да са си зарязали родителите, особено ако става въпрос за тежки здравословни проблеми. За разлика от всичките им роднини, които все се покриват, защото знаят че има добра душа, която да опъва каиша НАД предела на психическото и физическото здраве...

# 572
  • Враца
Повтарям се, но Стрелец и Рак за мен са ужас. Иска само да командва, претенции до небесата, грубияни, зли, с две леви ръце. Скоро се запознах с колега Телец, страхотен човек, не го знам като мъж как е, но иначе евала. Работлив, услужлив, като майчичка се изявава, но не в лошия смисъл. Близнаци, хм, раздвоена съм, не са лоши, обаче много колебливи ей, докато вземе някакво решение, то ще се свърши света. И то за елементарни неща, аз съм по-дейна и това много ме дразни. Също харесвам и Овен, живота ме сблъска с двама за кратко, с добри впечатления съм, вероятно именно защото е за кратко. Grin

# 573
  • Варна
Ами....аз съм имала няколко връзки, но на срещи съм излизала с почти всички зодии. Всички ме дразнят. Аз съм стрелец.
Телец (дългогодишен партньор) - материалист, инат, повърхностен
Дева (по-кратък период) - педант, критичен, мрънкач
Скорпион - отмъстителен, манипулатор, ревнив, злопаметен, собственическо поведение
Рак - ревнив до мозъка на костите си, неамбициозен
Близнаци - нерешителен, твърде chill, направо изпуска въздух като спукана топка
Лъв - ммм..май най-добре, но ако не е прекалено надут, склонен да е мамино синче
Овен - инат, твърдоглав
Козирог - ревнив, избухлив, отново материалист, вечно прав
Водолей - стиснат и скучен, нищо общо просто с моите възприятия за живота
Стрелец - несериозен, неверен
Млада съм, но както е тръгнало.. Flushed Animal Cat2 Animal Cat2

Едит: Темата е за мъже, но да се разпиша и за себе си, да не си мислите, че съм цвете за мирисане. Аз съм избухлива, твърдоглава, критична и доста обичам да се налагам на моменти.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 20:39 от StarBright

# 574
Стар, ама ти ми оправи настроението, бе Моме...ми то хвани единия, удари другия...

# 575
Хехе, StarBright, впечатляваща колекция. Само Везните липсват, ама и те към Близнаците ги причисляваш, същата работа. Чудесно те разбирам, много е трудно с нас. Мене ако не ме бяха излъгали още млада и зелена, със сигурност и аз щях да съм с котките. Не се понасям на моменти.

# 576
Аз не обичам мъже кариеристи. Не мога да имам връзка с такива, защото аз самата съм кариеристка. Затова животът ме е срещал с Раци и Риби предимно. Между другото, Ракът не е грубиян, частично дори е деликатен.

# 577
Ракът грубиян не е, но е доста токсичен и отровен, ако иска ...аз като чета темата, никакъв мъж не ща, то от ни една зодия не стават...

# 578
  • Далечният изток
А, искам някой огнен - Лъв или Овен. Земният го подарявам. Въздушни и водни изобщо да не ме доближават. Satisfied

# 579
А, искам някой огнен - Лъв или Овен. Земният го подарявам. Въздушни и водни изобщо да не ме доближават. Satisfied
Много приятелчета Овни имам, един прясно разведен 😉
Ама бога ми, не бих го пожелала това на никой. 🤣 Но си е мое мнение.

# 580
  • Тра-ла-ла
Истината е да не срещаме мъже в ниските проявления на зодията им. Иначе всичко отива на боклука Joy

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 00:54 от Джулая

# 581
Пред мъж да ми се прави на интересен си предпочитам и аз ракът, ако не го дразниш, не те закача...

# 582
  • Тра-ла-ла
christina1980, този твой Рак направо ти е обсебил мислите.....с него зле, без нещо - още по-зле Stuck Out Tongue Winking Eye Да нямаш нещо Рибешко/Рачешко в наталната карта или си прихванала от мъжа си?

# 583
Пред мъж да ми се прави на интересен си предпочитам и аз ракът, ако не го дразниш, не те закача...
А много рядко се случва с нещо да не дразниш Рака 😉
Ай ше го и в Рака, сега да внимавам и как дишам ли, за да не го ядосвам. 😂😂😂

# 584
Аз съм везни, а асцедент везни, децата ми също са с асцедент везни и двете, за мъжът не му знам асцедентът, че едно време не било модерно да помниш в колко часа са ти родени децата....
Контакти с мъже имам само от собственото си семейство и нямам наблюдения върху други мъже, но овен ( братът на мъжа ми и водолей -свекъра, категорично не ща). Не казвам, че зодията е виновна, може от гените да е...близнак е майка ми и ако мъжът е близнак щяхме да сме се разкарали автоматично, майка ми не мога да я трая...свекърва ми е лъв и нея не мога да трая...Абе общо взето само себе си харесвам, аз съм върхът, ама къде да намеря връх като мен...Blush

Общи условия

Активация на акаунт