Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 167
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • ...на безопасно
Ай да се изкажа и аз за мъжкия рак.
Той перманентно е раздразнен от нещо. Особено, ако са му пренебрегнали егото волно или неволно.
Освен това е цар на двойните стандарти. Ако нещо за него е разрешено, за другите е забранено.

# 586
Ай да се изкажа и аз за мъжкия рак.
Той перманентно е раздразнен от нещо. Особено, ако са му пренебрегнали егото волно или неволно.
Освен това е цар на двойните стандарти. Ако нещо за него е разрешено, за другите е забранено.
Аййй тъй, не съм го само аз забелязала значи! 👍👍👍🤣🤣🤣

# 587
Ааа не, аз земния не си го давам. Свикнах, забавно е. Сега ако трябва да избирам - водни и въздушни на другия тротоар, зад ограда. От огнените с Овен се избиваме точно на 5-тата минута и всичко приключва зрелищно. Лъвовете са ми екстра, но и малко флегматични. Това докато го ядосаш .... Деви - анатема! И кой остана, Телец ... мии, тая припряност ... по-скоро не. И котките да дойдат.

# 588
  • Тра-ла-ла
Подарявам котки. Разнообразие от възрасти и рацветки Joy Все пак съм Рак и все се смилявам...над котки, над мъже Joy После ми се качват на главата, спят ми в леглото, правят бели и те така...

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 23:59 от Джулая

# 589
Съгласна съм с Кристи, че ако Рака не го дразниш, не искаш нищо от него и му вървиш по гайдата, може цял живот да си останете заедно. Това обаче не е за мен, осъзнавам го, но не бих могла да го направя, затова си нося последиците.

# 590
Как ли пък да не му вървя по гайдата на някой само и само да не му развалям рахата. Наведена главица, сабя не я сече... Нали така беше. За жал никога няма да съм от жените, които го практикуват това.

# 591
Как ли пък да не му вървя по гайдата на някой само и само да не му развалям рахата. Наведена главица, сабя не я сече... Нали така беше. За жал никога няма да съм от жените, които го практикуват това.
То лошото е, че и да му вървиш пак нещо ще му развали рахата - я прахосмукачка та защо точно сега, я много шумно влизаш и излизаш, та не може да си чуе новините. 😄😄😄

# 592
Аз съм лъв и винаги центъра на Вселената трябва да се върти около нас, което с по - силните и доминиращи зодии ,не се получава.
Оттам идва и несъвместимостта,с някои мъже от различни зодии. Тамън ми е с водолея, везните,рибите,овен и стрелец.

# 593
  • ...на безопасно
Ще ви споделя с рачешкото ми прясна случка от снощи, дето описва много добре "мрънкането на егото им."
След вечеря, той си допива бирата, а аз след моята директно си заспах на диванчето в кухнята. Това към 21:00
По едно време в просъница го чувам как ме пита, що не се преместя да си лягам. Нищо не му отговорих в това състояние. Почти спях!
И той се разсърди! Легна си обиден.
Обяснението му - На, той бил загрижен за мен и ме питал, а аз не съм му отговорила( докато спя, де).

# 594
Кея, а ти коя зодия си...аз съм някакъв тотален егоист и перде, вероятно и моят рак така се цупи, но аз дори не го отразявам...сигурно страда...ама не го показва и после си го изкарва, като го играя апатичен..

# 595
  • Далечният изток
А можеше да те вземе на ръце и да те занесе в леглото... Ама Рак... Simple Smile

# 596
  • ...на безопасно
А можеше да те вземе на ръце и да те занесе в леглото... Ама Рак... Simple Smile
То и аз с това му опонирах.
Това би било проява на загриженост. Действие, а не цупене инфантилно.
Тъй де....рак.
Дева съм аз.

# 597
Е то бива чувствителност, ама това направо е безумно. То само на пръсти ли трябва ходиш?

# 598
  • ...на безопасно
Ами чувствителност!
Човекът се обиди, че не съм му отговорила.
Его

# 599
  • Тра-ла-ла
Колко мъже ще направят това и то след Х години семеен живот?! Повечето дори и няма да попитат "няма ли да си лягаш", нито ще те завият и прочие

Общи условия

Активация на акаунт