Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 162
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Повечето дори и няма да попитат "няма ли да си лягаш", нито ще те завият и прочие
Ахам, точно. Понякога като заспя на дивана, мятка ми одеяло ако не съм се сетила сама, гаси лампите и заминава. И аз така го зарязвам. Пък и смее ли да ме събуди да пита ... спящ вулкан не се ръчка.

# 601
  • Далечният изток
А можеше да те вземе на ръце и да те занесе в леглото... Ама Рак... Simple Smile
Колко мъже ще направят това и то след Х години семеен живот?! Повечето дори и няма да попитат "няма ли да си лягаш", нито ще те завият и прочие
Нямам представа. Не и моят...
Ни ме пита, ни ме завива....
А аз се пошегувах де.

# 602
Его е, Хепи, его е, не е чувствителност, по понеже не може да си надскочи над ината, решава, че е много раним...а ние другите нали си можем, ще се оправим...

# 603
Чакай бе, моето Его е по- голямо от всички мъже взети заедно. И тогава какво правим?
Намираме си мъж с по- малко его?

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 16:48 от happy doc

# 604
Чакай бе, моето Его е по- голямо от всички мъже взети заедно. И тогава какво правим?
Е какво правиш, Хепи? Като разумно ПОРАСНАЛО човешко същество правиш опити да съвместиш своето его и с останалите. (щото и моето не е малко 😉) Не обикаляш и не се цупиш и тръшкаш, предполагам, като 5г, който не е получил шоколад и не се ежиш като петле, от тия най-дребните и смешните, дето са на един шут живот. 😄

# 605
  • Тра-ла-ла
Не и моят...
А аз се пошегувах де.
Козел ли беше твоя?! Bowtie

# 606
Ами с две думи Хепи: няма да се разберете....единият трябва да си плюе на сурата, дето вика една моя приятелка..иначе всеки по пътя си...ракът може да е сам, на него самотата не му пречи ( въпреки, че драматизира, той си е щастлив у дома при мама, ако някоя жена го иска, няма да я върне, но той за ни една жена няма да се напрегне...но е цар на драмата и токсика...)

# 607
Да, sorsha така е ,в крайна сметка компромиси е съвместния живот,  ама по -добре да не си плюем на егото и принципите си.
Кристина, на това мъж ли му викаш?
Мъж ,не се ли напрегне за една жена, какъв мъж е ? Напълно противоположни представи имаме за мъжете.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 13:24 от happy doc

# 608
  • Далечният изток
Не и моят...
А аз се пошегувах де.
Козел ли беше твоя?! Bowtie
Козел ами..
А, ако нещо му затрябва, ще ме събуди да ме пита. Иначе не знам дали изобщо ще забележи къде съм...

# 609
То и моя, но виж за одеялото се сеща и то не за друго, ами защото седи на облегалката на дивана. Ако беше завряно някъде няма да го търси, естествено. Но в повечето случаи си го мятам сама, хич не му чакам музата.

# 610
То остана ли нещо да чакаме след 100 години брак. Изненади няма, всичко е ясно,и претенции и действия и отговори.

# 611
  • Тра-ла-ла
Любовници. Не 1. Повечко. Че да нямаме време и на тях да забелязваме кусурите Joy

# 612
Когато не търсиш ангажименти, всички зодии са ти окей. Там играят други критерии.

# 613
  • Тра-ла-ла
Характеропатиите изскачат рано или късно Bowtie

# 614
  • Далечният изток
Характеропатиите изскачат рано или късно Bowtie
Да не забравяме, че не само на мъжете, ами и нашите се проявяват в един момент Grinning

Общи условия

Активация на акаунт