С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 774
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Kris_ti, ЛХ си варира, при мен има месеци, в които въобще не отчита пик, а О си има на база симптоми и БТ. При кратък МЦ е напълно възможно и на 10-11 ден да е О, с положителен тест на 9.
ggirl, възможно е и с това да предизвикваш оплакванията. И при мен най-трудното е непиенето на вода и неходенето до ВЦ 2-3 часа, по принцип пия много течности и през 20 минути тичам. Вчера попаднах на един интересен блог, в който имаше пост за оргазмите. Наблегнато беше на нуждата от достатъчно подготовка при жените, за да може с възбудата да набъбнат достатъчно и женските полови органи, и по този начин да се затвори уретрата и да не се стига до инфекции по пикочните канали.

И да се похваля, след двумесечна борба с немската бюрократична машина успях да си сменя здравната каса с единствената такава, която помага с финансирането на инвитро и при жени над 40. От 1 октомври ще съм техен член и живот и здраве ще кандидатстваме за 50-75% финансиране.

# 121
Честито, margo! Revolving Hearts
Винаги съм била на принципа, че не трябва да се отказваме -като се захванем с нещо , и ти продължаваш да доказваш твърдението ми! Дано преди октомври се похвалиш с двете черти Hug

# 122
Честито Марго, много се радвам! Дано пък скоро да се похвалиш и да не ти трябва инвитро! Много силно стиснати палци 🤗

Аз продължавам да си меря БТ и от неделята е над 37, а според АГто, от прегледа от петъка, ДФ е малък за 16ти ден и започнах дуфастон. Рових се доста и пише уж че не влияе на БТ, а пък тя едва ли не, показва О 🙄 Мисля че изпуснахме момента, ако изобщо е имало де 😒.
Е... , много странен месец 🤷‍♀️

Успех на всички момичета!

# 123
Ggirl може да пробваш само да намалиш леко течностите за 2 часа без да се въздържаш от ходене до тоалетна. Според мен е по-важно това, за да не се разводни резултата. Аз така правих този месец, бях на обучение и не спазих много много нищо (даже и часовете) и въпреки това тестовете си бяха ясни. Стига да не си изпила 2 литра за 2 часа, надали ще е проблем.

Марго браво, това си е цяло постижение. ММ си смени касата преди време и беше голяма занимавка. И все пак ти пожелавам да стане и без Blush

# 124
Margo, честито и дано се случат нещата преди октомври и да не ти потрябва Hug
Стискам ти много палци Flowers Four Leaf Clover
Believe, според мен си опитвайте, а то ще си покаже дали е имало О Wink  Не отписвай месеца, желая ти много късмет Flowers Four Leaf Clover

# 125
Здравейте,пуснах хормони на щз,чакам си цикъла и ще пусна и половите.Ако всичко е наред ще започваме с опитите.Стискам палци на всички

# 126
Много добри новини Марго, радвам се Simple Smile

Да ви кажа има АГ-та дето, ако до 16ти ден няма О, казват че не са наред нещата. Има толкова жени с о на 17-18- и т.н. дни, с редовен цикъл и си бременеят най-нормално, сигурно и тук има такива. Та ако ви кажат, че няма да има о, пък простата математика говори друго - цикъл 32 дни явно о към 18 ден - слушайте математиката. То може цикъл 32 дни да не е най-нормалния и да има какво да се желае, ама ако е редовен и си има о, аз не бих го пипала.

Чудя се тука разни неща:
На Невърчето дали мина сватбата ?
Тикълс, дойде ли дългоочаквания ?

# 127
След поста на Oдри, и изброяването на някои момичета, привиквам на отчет:
Mrs.Cherry; TD03 и tinti1984, които са си за тест и се спотайват Grinning
Айде, време е за 2 розови чертии Flowers Hibiscus

# 128
  • София
марги, ама това си е отвсякъде
за хвалене !
Браво, бравоооо, страхотни новини ! Sunglasses
Одри, много точно казано.
Аз винаги съм била с О около 20ти ден. Забременях с О на 24ти ден. Flushed

Ама верно е крайно време за някое положително тестче. Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 17:56 от rave

# 129
Момичета нещо странно се случва, трябва да ми дойде след 2 дни преди няколко дни имах сутринта кафяви точици по бельото вчера пак един път имаше някакво зацапване и край ,мислех че ще дойде но не ,оффф помрънках ви и това е имам и болки почти съм сигурна че не е станало, а толкова се надявах и вливания правих и тестовете за ову бяха положителни, вече започнах да се отчайвам и да се чудя дали изобщо ще стане пак някога. 😐

# 130
Одри много благодаря за инфото, ами да при мен е 30-31 принципно МЦ, дано да не ми се обърка нещо сега с тоя дуфастон 🙄 Иначе се учудвам че нали казват щом БТ се задържи над 37 значи е минала О. а това значи, че щом петъка каза че е малък за ден два пък да порасне 🤔 Олеее не знам много се обърках тоя месец 🥴

Станислава стискам ти палци, дано не ти дойде 🍀

Winter11 Благодаря ти, ами чесно казано петъка така ми скапа настроението АГето че ми отби желанието за бебеправене 😁

Наистина хайде момичета приканвам ви и аз, хайде зарадвайте ни 🤗

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 20:11 от Believe*

# 131
Ние за всеки случай се подкарахме всеки ден от 4 дни насам, така че и О да е и да не е, все ще нацелим Simple Smile по принцип е голямо постижение да се обичаме толкова често, но...
Ходихме при Кацаров и се оказа, че няма варикоцеле, но едно не мога да разбера. И моята репро АГ и Кацаров все казват, че морфология 1.4, с бързоподвижни 14% (а+б) и 24 часова преживяемост 3%...не било лошо...Как с 2 диагнози астено и терато (подвижност и морфология) и с такава ниска преживяемост не било зле... И ако не е зле защо отговаря за финансиране инвитро? Кацаров каза "Ами то на всеки трети мъж му е такава спермограмата", пък аз си мисля, че то и всяка трета жена има/е имала рак на гърдата, но това не значи, че не е проблем. И освен това спермограми си пускат мъжете, когато имат проблем, а не просто профилактично, така че нормално да излизат лоши.
Дразня се, че му говорят такива неща и накрая аз излизам хипохондричка, която само го гони с разни витамини и бърканици, а на него нищо му нямало...Оф...

Марго, много хубава новина! Дано докато си чакате за инвитро стане естествено, но е хубаво да знаете, че има и резервен вариант, за който ще ви финансират поне частично Simple Smile

# 132
Благодаря за пожеланията момичета! Много нерви и разправии ми коства, но сега има пак мъничко надежда, че може да стигнем до още една процедура. При новата каса няма горна граница за жените, но пък искат от клиниките атест, че не са опасни за мен процедурата и бремеността, което почти никоя клиника не се навива да даде ( моята със сигурност не дава), и в зависимост от това на кой се падне да обработва данните могат и да откажат. Сега се надявам дотогава да се “подмладя” и забавя влошаването на хормоните, за да се наеме някой за още опити.
Крис_ти, и ние имахме рекорд миналия месец 4 дена подред, и общо за 1 седмица 6 пъти, което от една страна ме върна 18 години назад като се залюбихме, ама от друга след тази седмица ми прилошаваше като видя ММ гол, много се уморихме Joy А иначе и мен ме нервират лекарите, като му казват на моя, че му е супер СГ. Ами не е супер, става долу горе, и аз мога да чета, ама не мога вече да го накарам да взема добавки.
Чакам и аз хубави новини, време е някой да се похвали!
Успех на всички!

# 133
А не е ли по-добре през ден? И двете пишете всеки ден, което си хубаво, но някъде бях чела, че всеки ден си е чиста гимнастика Joy
Както и да е важното е да стане, ако ще и през час да опитваме Joy Joy Joy

# 134
  • София
Честно да си кажа,момичета,и аз днес това се питам,нали уж през ден - уморих се днес на работа,половинката също, не сме спирали 4-5 дни с опитите и само искам да хапна и да заспя  😊 😂

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 22:52 от Lira81

Общи условия

Активация на акаунт