С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 777
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Да ви кажа моята АГ все едно и също ми повтаряше- щракане на ден 11, 13 и 15. От повече нямало смисъл тъй като в еякулат-а нямало семчовци при по-често щракане. Друг е въпроса О на кой ден се пада, както коментирахте не на всички е на ден 14.

# 136
Хаха Марго разбирам те за честите упражнения и чувствата към голия мъж след такава серия. Днес едва се прежалих, а ми беше 4ти ден. Много се надявам да е била О на този тест, който вчера качих, че няма да издържа още дни. Grinning
Winter11, уж е по-добре през ден, да. Така ни посъветва и Кацаров. Просто до днес бяхма на почивка и такова ни е настроението, даже няма общо с овулацията ми, тя ме изненада малко по-рано Joy
Аз ако почвам на 11ти като HMoTwo ще изпусна момента, така че тази схема не струва. Но пък си мисля, че при толкова ниска преживяемост като при нас, ако се обичаме през ден има огромен шанс да изпуснем момента, те са живи часове...

# 137
привиквам на отчет:
Mrs.Cherry; TD03 и tinti1984, които са си за тест и се спотайват Grinning
Айде, време е за 2 розови чертии Flowers Hibiscus
[/quote]

По няколко пъти на ден отварям групата,но си мълча...не че имах големи надежди за този месец,предвид притеснението на ММ заради липсата на работа,в следствие на COVID....трудно ги изживява тези неща той,но сме в един от най-засегнатите сектори и нищо не зависи от нас.....(отплеснах се 😉)
Та ggirl,предвид единия опит около О си ми дойде точно по график на 28ми ден.Приемам дуфастон втори месец и слава Богу продължителноста на Ц ми е непроменена.
Имам големи надежди за следващия месец и съм му казала да се готви за маратон 😂,календара показва О на 1.08 и на 29.08...това ако не е бонус!
Следващат седмица съм на преглед при друг Аг и се надявам на добри новини (последните няколко месеца се установи ,че съм нямало О заради ниско ЛХ ,май месец имах и ЗФ).

марго ,във всеки един твой  пост намирам по нещо полезно ,няма как да не го отбележа 🙂
И аз скоро си мислих за Mrs Cherry ....и дано не бъркам ника на -Princess.Тя видя положителен тест след един свой сън 🤩 .Надявам се всичко да се развива повече от добре!
И към останалите момичета...аз живея с тази група от около 7месеца,та смятам се броя от “новите” ☺.Но искам да ви кажа,че тук при вас има някаква магия от топлина и разбиране.Без да ви познавам лично,след всеки един ваш разказ на успех или неуспех ви мисля!

Редактирам се за да добавя-вчера видях в аптеката,че вече има нова партида Еутирокс с по 90 таблетки в кутия.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 00:14 от TD03

# 138
Здравейте момичета! Да се представя- на 25 г. Съм, с тромбофилия и Хашимото. Имам 1 детенце на 2.5 г., което правихме около 2 г. След раждането изобщо не сме се пазили, но и нищо не се получи. От 3м. Започнах да слагам фракси след ову (засечена с тестове) и да си пия Л тироксин, макар че тсх ми е 2.3. Този месец реших да пробвам да пия Мукослован около ову и дуфастон след ову. Като цяло какво ли не съм пробвала вече.
ПРМ 02.07
Ову- + тест на 15.07 (14ти ден)
ЛФ ми е 12 дни
Стискам палци на всяка една от вас, т.к. ви чета от известно време и сте ми на сърце 🥰

# 139
Eх, TD03, жалко!
Но пък този месец се присъединявам към теб на маратона - и на мен ми дава О на 2 и на 30 Grinning дано успеем Flowers Hibiscus
Хибискус къде е?

P.S. Усещам Cherry  с две черти, не знам защо..

# 140
TD03 съжалявам, дано следващият месец бъде вашият с гърл и на всички чакащи! 🤗

KolevaMP добре дошла и ти пожелавам много скоро да видиш мечтаните и чакани 2 чертички. Успех 🍀

Аз продължавам да меря БТ и пак е 37,3 все пак си мисля че дуфастона и влияе 😁

# 141
След поста на Oдри, и изброяването на някои момичета, привиквам на отчет:
Mrs.Cherry; TD03 и tinti1984, които са си за тест и се спотайват Grinning
Айде, време е за 2 розови чертии Flowers Hibiscus

Аз се записвам с М още от 19ти  и ремонт на банята Satisfied  предполагаема О - 1 август и ще цъфна точно на морето... мрън

# 142
Или пък няма да цъфнеш Bowtie
Тоя месец ще работим в екип май Grinning

# 143
Да си пожелаем успех тогава Heart  както и на всички останали Heart

# 144
  • София/Севлиево
Мен вече ми спря,явно се изчистих от БХ-то и сега и аз не знам кога и как ще ми е следващият Ц...Ама май ще се окаже на морето,ако решим да ходим със сестра ми...
Марго,желая ти успех.Ти си борбено момиче и ще успееш.
Колева добре дошла.А защо си биеш Фракси след О.В смисъл,прочетох че имаш тромбофилия,но защо се налага да го биеш?А също и този Мукосолван за какво служи в случая?
Колкото до О-моята винаги е на различен ден,даже при забременяването със Слави сигурно е била след 25 ден...Не може всички да сме еднакви, следователно лекарите трябва да са по-гъвкави.Моят тогава като не видя О до 20-ти ден ми каза,че съм с ЛУФ...Да,ама не...

# 145
И аз да се отчета, Ц още няма, но тестът днес си беше отвсякъде отрицателен. Бях да ми гледат щитовидната жлеза в една болница (много е странно, раздават маски, мерят температура), решиха да гледат пак след 4 месеца дали е пораснал възела и като цяло им изглеждал добре. Пуснаха ми хормони, обаче не знам като съм малко пред Ц дали е правилното време за това.

Ако ми дойде тия дни и аз се пиша в групата с два шанса през август Grinning Успех момичета!

# 146
Слагам Фраксипарин, защото съм с много мутации и лигавицата ми без него е "неблагоприятна". Изобщо не може да се имплантира ембриона без хепарин. Моята курсова (акушерка, също с тромбофилия) ме светна за този проблем. Предната ми бременност точно така се получи- с Фракси от овулация.
Мукослован пиех, за да се втечни влагалищния секрет и да дадем по-добър шанс на плувците

# 147
Believe, при моите ановулаторни цикли с изписан дуфастон (за да дойде благодарение на него) не ми се покачваше температурата. Оставаше си 36.6-36.7. Дано си имала хубава О!

# 148
Много благодаря за информацията ❤️
Ами дано да, въпреки че ако е имало е пропусната че последно сряда бебеправихме след това чак неделя вечер 😁 нещо бях в много скапано настроение и все се питах защо така тази овулация все не се получава.
Февруари на 16ти ден имах супер ДФ 20.10мм, обаче се оказа че не се е спукал и март месец беше станала бая голяма киста 38.44мм. С примолут се спука на следващият МЦ.
Сега уж пак супер ДФ, обаче пък малък за О. Чудя се да не би Прогестерона да ми играе лоши игрички.
Мислех да го изследвам, обаче като стана така и с този дуфастон няма да е и този месец 🤷‍♀️

Believe, при моите ановулаторни цикли с изписан дуфастон (за да дойде благодарение на него) не ми се покачваше температурата. Оставаше си 36.6-36.7. Дано си имала хубава О!

# 149
  • Варна
Здравейте на всички 😊 Записвам се да следя. Имаме едно прекрасно момченце на 3.Нашият първи-втори опит ще е този месец (днес съм в ову) Вчера работихме и днес ми е супер издут корема и усещам леко придърпване. Издутия корем май май ми е от внушение 😁 Придърпването ми е от преглед при АГто (взимаха цитонамазка). Не е възможно да ми се подуе корема и евентуално оплождане на яйцеклетка,нали 😁😁😁
Успех на всички и честито на тези,които са видяли двете чертички 🤗

ПС: Борим се за момиче 😁

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 22:52 от Anna93

Общи условия

Активация на акаунт