С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 780
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Бях  призована и идвам на отчет!
ggirl, за съжаление нямам положителен тест, ха дано този месец, заедно с теб! 💋
Чакам да ми свърши и пак ще се трудим! Този месец ми дойде като по часовник и си мисля, че е защото не го мисля толкова, знам ли ...
Имах нужда от малко дистанция, за това не пиша, но ви следя изкъсо! 😉 Като цяло се стремя да се разсейвам с приятни неща, защото обожавам лятото и гледам да му се наслаждавам, че бързо свършва! Коктейли, почивки, моренце /надявам се/, бяхме на планина ... Казвам си "Ето, ако бях Б, нямаше да съм тук, да си пия питието, да се наслаждавам на природата, зеленината, огъня, щурците, звездното небе... И все пак, и все пак ... Празнината си стои, но гледам да я игнорирам, там където светлината от огъня не огрява ...

Иначе си действаме, но не по точен график и да ви кажа преоткрихме насладата от секса ... Докато не се вманиача пак на есен ... 😆

Не успях да честитя бебчетата, които се родиха, да са здрави и да имат щастлив живот! Маманапринцеса и още имаше - няма да изброявам за да не забравя някой!
С надежда следих и нещата при Елислава и все си мислех за хубав финал, но уви! Ели, кураж, не се отказвай!!!
Съжалявам и за развитието при Гери! Бъди силна, момиче! Знаеш как!
Прощавайте, ако забравям някой!

Благодаря ви, че на всичките си проблеми, помислихте и за мен! ❤

Хайде, лято е! Правете любов и деца! 🍒

# 151
Добре дошли на новите момичета! Пожелавам ви успех съвсем скоро! Flowers Four Leaf Clover

Ели, хубаво е че си се изчистила. Дано не ви развали почивката Ц.

Чери, радвам се че писа. Хубаво е че поне се радвате един на друг без напрежение. Може това да е ключът при вас.

Аз искам да ви се оплача че след много дълго закъснение Ц още няма, но пия хапчета за предизвикване. Видяхме че има един фоликул 17мм там където е трябвало да бъде О този месец, а в другия я си имам един 16мм който си е тръгнал нормално. И сега пия хапчетата и уж ще ми дойде 6 дни преди очакваното и малко не знам има ли смисъл да ги пия тогава. Какво мислите? Дано се изчисти тая гад че не ми се мисли.

# 152
Джеси, и аз не виждам много смисъл да ги пиеш 6 дни преди цикъл,  ако е само за да ти дойде, но може и да имат някаква друга функция - примерно, спукване на фоликула, така че не знам.

Чери, тцтц, имах някакво вътрешно предчувствие за теб, жалко!
Може да съм предрекла следващия месец, айде влизаме в маратона.

На мен вчера ми беше последен ден, а днес вече усещам болки ниско долу, като че О ще ми е след 2-3 дни, а уж трябва да е на 1-2 август.. много странно.

# 153
Jessi аз бих спазила каквото казват лекарите, както каза ggirl може да имат нещо друго наум. Но не разбирам много, нека и други да кажат.

Ggirl ти този месец ще продължаваш ли кампанията без О тестове Grinning ? Ако усещаш придърпване може да направиш.

Мен днес ми дойде, но съм в добро настроение, като изключим ужасните болки. Да минава, мисля да ям суши и да пия аперол и да действаме за бебе телец скоро Blush

# 154
Knysna,  мисля този месец да правя тестове, но да не се стискам по 2 часа, а както ти каза, да намаля течностите, и като ми се приходи - ходя.
Иначе ми действа по - спокойно като не знам точно кой ден е, ама сега мисля да проследя нещата, че и море идва и заминаваме по различно време с мъжа ми, та да не изпусна нещо.

П.С. Но не се отказвам от кампанията Grinning

# 155
Здравейте момичета! Идвам да ви ръсяя с мнооого силни пожелания за + и || на тестовете. Обичайте се. Не отлагайте изследвания. И използвайте жаркото слънце за трупане на витамин Д. Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2Nature Star2

А след ръсенето и един съвет - оправете си зъбите сега преди да сте видели двете черти. Много е гадно и стресиращо после. Хиляди притеснения заради болката, заради възможната упойка, и опасността от контракции, да не говорим за снимка, ако се наложи, пък първото тримесечие и третото не можело. Много е гадно да те гони бременен глад и да ти стърже стомаха защото от болка не можеш да хапнеш.

# 156
fillme Благодаря за прашеца! Дано оправиш бързо зъба и да не се налага снимка. Пази се 🤗

Момичета попаднах в нета, че подуване на корема, уголемени и болезнени гърди, главоболие..... може да е от естрогенова доминантност и сега си лепнах тази диагноза 😁 на 03.07 изследвах на 2ри ден естрадиола и беше 154.74 при 0.00 до 510.30, което ми изглежда че е в норма. 🤔 Май месец следях О с тестове и на 8мия ден след + теста (което би трябвало да е горе долу 7ми ден след О) пуснах Прогестерон и беше нисък 20.5 при 16.40 до 59.02. Чудя се дали не е малък проблема, но пък да не попадам на точният АГ и само се лутам и чета 🤷‍♀️

Ро къде се изгуби, как си? Ирен и още момичета ми се губят, дано да сте добре! 🤗

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 17:10 от Believe*

# 157
Believe* благодаря Grinning но не можаха да го спасят и след седмица мъки го извадиха. Ама ми залепна корема за гърба и свалих повече от кило. Така, че мами - вадете си поука от чуждите премеждия и взимайте навременни мерки.

# 158
Мили момичета, здравейте от мен... съжалявам, че не съм се включвала отново от много време...
Първо искам да започна с вас, мили мой:
Честито на всички сладки  майки, които победоносно гушнаха техните малки чудеса! Пожелавам ви САААМО хубави моменти и много поводи за годост!
Одри, видях, че нещата се подобряват, мнооооого се моля всичко да върви само към добро!
Ели, съжалявам безкрайно Sad с теб съм
Гери, ти си прекрасно, нежно и страхото същество, на което пожелавам това да е последното тежко преживяване. Ти и ТМ го заслужавате. Прегръщам ви много и двамата.
На нечакащите: МАРШ ГАДНА ЛЕЛКА И НЕ ИДВАЙ СКОРО! Както казваше Буболесчето : Чумата да я тръшне!
Рейв, темата 😍, страхотна е!!!
 При мен какво, мина лапароскопията, момичета, след доста чакане, преди няколко дни се случи. Какво е било:
Имала съм страхотни сраствания, голям хидросалпингс, абсолютно непропускливи тръби, срастнати яйчници... абе никакъв шанс сме нямали за забременяване.
Какъв е резултатът: с една тръба и един хидросалпингс по-малко, но ремонтирана лява и пропусклива вече тръба, хубави освободени я от дебело черво, я от тръба яйчници (бяха срастнати къде ли не). Та чакаме М и НАЙ-НАКРАЯ, след толкова време влизаме в бебеправещитеееее 🥳🥳🥳🥳. Калчев ни е дал с ММ 1 месец опити без помощ, на 2-ри цикъл отивам и започваме стимулация 😍. Дай Боже след близо 2 години, скоро да се похвалим и ние с едни 2 черти. Искам да ви кажа, че чак ми е сюреалистично, но се моля много 🤞🤞.
Сила, момичета, битката ще бъде спечелена 👶🏻. Целувки!

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 18:31 от Лиилоо

# 159
Тук съм, Белийв . Чета си ви , но няма нищо интересно покрай мен. Чакаме да минат дните до новите изследвания и да видим какво ще каже докторът. Освен това очаквам скоро сестра ми да ни зарадва и  да стана леля за 2 път.
Филме , благодаря за ръсенето и пожеланията. Абсолютно те подкрепям за ходенето преди забременяване при заболекар. На мен ми остана едно малко кариесче да оправя, ама мъдреците отдавна са ми махнати .

# 160
Филме, благодаря за прашеца Hug Събирам си и много искам да ми се случи Hands Pray Ти се пази и си хапвай вече Simple Smile
Съгласна съм, че е хубаво да си оправим зъбите предварително, но като не знаеш кога точно ще успееш да забременееш кога е това предварително Thinking Аз ги оправям после минава време в бебеправене, тоест зъбките са ми оправени ако може и да забременея Joy
Лило, радвам се че си добре и ти желая много късмет и дано да стане точно в този месец, който ви е дал Калчев Flowers Four Leaf Clover
Джеси, не разбрах какво точно хапчета пиеш? Дано всичко да е наред Hug
Believe, естрогена е в норма, прогестерона също, защо мислиш че е проблем? Може просто да не е станало, според мен има и доза шанс не е само математика Wink Желая ти именно тази доза за да се случат нещата Hug
Дано да успеем момичета, дано да спечелим битката и да видим нашите слънчица People BabyFlowers Four Leaf CloverHug

# 161
Здравейте, всички - и пишещи, и само четящи.
Не съм се включвала скоро, но пак дойде моментът.
Да не ви занимавам надълго и нашироко - може би някои си спомнят, че имах един спонтанен аборт миналата година, в 8 седмица (missed).
Tа, след месеци опити, на 1ви юли пак видях двете чертички. Бяхме щастливи с мъжа ми, веднага си запазих час за преглед, приеха да ме видят още в 6та седмица (живея в чужбина). Лекарката потвърди бременност но нищо повече (прекалено рано беше да се види нещо) и ми каза да отида пак в 8ма седмица, което беше днес. За съжаление обаче днес не установи сърдечна дейност, и каза, че по размер ембрионът отговаря на 6 седмици и 3 дни, т.е. спрял е да се развива преди около седмица. Доплерът също не показа кръвоснабдяване към ембриона.
Та, сега съм пак в позиция missed miscarriage. Започнах курса с медикаменти за предизвикване на аборта тази вечер Sad
След 10на дни имам насочен следващ преглед, и се надявам да съм в кондиция да започнем да търсим причината.
Тези от вас, които имат по няколко missed-a - ако не греша Gerryka, Елислава, Tickles, вие какво предприехте / от къде започнахте?

П.С. Забравих да кажа - лекарката още като й съобщих, че съм видяла две черти, ме прати на ЧХГ тест, вървеше добре, т.е. беше се повече от утроил (близо х 4) от петък до понеделник. Също веднага ме постави на утрогестан, 100мг сутрин и вечер вагинално, и ми назначи кръв (с всичките му тестове, включително ТСХ) и урина - всичко излезе нормално.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 20:56 от Ikigai

# 162
Winter11 благодаря дано🤗 Ами замислех се понеже наскоро започнах по чести прегледи и 1 път киста 1 път пък малък и взех да се чудя дали пък Прогестерона не ми е наред.
Iren11 дано са добри резултати ❤️
Лиилоо много се радвам че си добре и че проблемите са отстранени 🤗
Ikigai много съжалявам!
Късмет на всички момичета, дано скоро  да видим мечтаните и чакани чертички и всичко да бъде наред 🙏

# 163
ggirl, надявам се твоите неприятности да спрат вече и да не се връщат повече. Според мен в денят О чертичката ще си се насити и без да се чака дълго време а и БТ ще покаже. По-добре така отколкото да се мъчиш толкова време. Flowers Four Leaf Clover
Knysna, да минават болките и скоро да започвате работа по бебето!
Лиилоо, бързо възстановяване. Най-трудното мина и сега ти предстоят само приятните неща! Flowers Four Leaf Clover
Winter11, някакъв вид противозачатъчни са и като ги спра трябва да ми дойде. Казват се Примолут Нор. Никога преди не съм разбирала че имам задържан фоликул и ми е притеснено дали ще се махне самичко.
Съжалявам Ikigai. Дано скоро отново видиш чертичките и този път до край. Може да провериш ЩЖ, витамините, тромбофилия. Надявам се да излезе нещо което да може да преборите. Flowers Four Leaf Clover

# 164
Икегай , съжалявам, че така се получава при теб. Проверявали ли сте нк клетки, тромбофилия, мико и уреплазма? Всяко едно от тях може да е причина.

Общи условия

Активация на акаунт