С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 252
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз успях да се прибера по навреме днес и пуснах кръвен тест. Чакам утре резултата.

# 211
Стискам палци sea.sea крайно време е от някъде да излезе един плюс Grinning

Марго излекува ли се?

# 212
Стискам палци да ни зарадваш 🤗
Марго дано бързо се оправиш и да си действате❤️
Аз успях да се прибера по навреме днес и пуснах кръвен тест. Чакам утре резултата.

# 213
  • София
Стискам палци sea.sea крайно време е от някъде да излезе един плюс Grinning

Марго излекува ли се?

Мерси, много се надявам. Имах отрицателен шурчек и гледам да не се надъхвам, но надеждата умира последна.
Хубавото поне е, че ще знам на 100% и няма да се чудя.

# 214
Лиилоо, айде - 1 тръба и + 1 бебе викам аз ! Трябва да има баланс в природата. Много се радвам, че мина най-накрая тая операция и Калчев те ъпдейтна към версия за Мама и бебе ☺

Дриймче, айде честито, Госпожа ! Най-накрая успяхте за минете в графа Бракувани Simple Smile Скоро и Бременни ! Ние на нашата сватба пък се прибрахме в 5ч в хотела на 5км от ресторанта, за да видим, че управителя ни е звънял да ни каже, че трябва за си преместим колата ( ходихме си с нашата си кола на сватбата и ММ си ни караше) . Та станахме, облякохме се и с едно такси ходихме да си приберем колата като аз карах на връщане. Много забавно, гостите ни спяха шести сън, а младоженците ходят коли да разместват и после в 9ч пак в ресторанта да прибираме останалите неща от сватбата Grinning Също така фризьорката ми закъсня с 1:30ч и ме орезили с което цялата сватба излезе от график и след църквата, преди ресторанта, си разхождахме кучето из парка Grinning

Уинтърче, добре съм, мина овулацията преди 4 дни и използвах вече един път гела на Ивчето. По график изпълнихме програма максимум - опити и БТ като по учебник. Хем си викам, че след такива неща се случва Б по-лесно, хем си викам , че има и много жени, на които св случва по веднъж годишно и после още година нищо...Ноо ММ вече е много амбициран и започна без толкова координиране от моя страна да върви по моя план Grinning
Тези дни сме в Пловдив при нашите на гости, а утре заминаваме до петък на морето. Правили квото правили - морето си е море Grinning Чакам след 10тина дни да видим.

Ивче, Господ здраве да ти дава, все прекрасни деца да даваш на майка България , освен гелове за зачеването им !

Айде, чакаме летните две черти, крайно време е ! ❤

# 215
  • София
Дори до обяд не ми издържаха надеждите, дойде си тази сутрин.

# 216
  • София
Sea,съжалявам! Бях така миналия месец,оказа се просто закъснение и само ме изнерви на макс.
Дано следващия месец е на късмет за здрав бебок. Прегръдка от мен 🤗

# 217
sea с нетърпение очаквах днес резултата, съжалявам! Намествай короната и нека следващия месец да е вашия.
Jessito на финалната права сме с организацията, благодаря за пожеланието приятна почивка и на теб! На къмпинг е страхотно, разпуснете хубавичко и после с нови сили към целта.
Sunflower92 радвам се, че си добре. Лятото е най-подходящото време да загърбим проблемите, страхотно е, че ти се получава. При мен нещо не става за сега, ноо то си има още време до края на лятото, опитам се Grinning Очаквам те скоро с двете чертички, да знаеш Heart
Аниморче благодаря ти за думите Hug В крайна сметка се оправихме и в буквален и в преносен смисъл Joy толкова, че май избързахме и изгърмяхме патроните преди овуто, но ще действаме и тези дни. Вярно е, че се наех с организацията на почивката, а по принцип не си падам по тези неща, но така се получи. Почти всичко е уговорено вече, малко остана и ще си отдъхна. Надявам се, че при теб всичко е наред и скоро да се похвалиш с първия бебешки ритник Heart
Дрийм уникална сватба е била, страхотни спомени ще имаш Heart Щастлив семеен живот и очакваме скоро двете чертички.
Марго еееей така като стане откачам! Много кофти със грипа, дано ти се минало бързо все пак и да сте действали.
Бранди благодаря за пробиотика. При мен микробиологията все излиза чиста, а на цитонамазката все някакви левкоцити и съмнение за вагинзоа, слагала съм какво ли не, но все така излизат. Иначе нямам оплаквания. Ще видя дали да не пробвам този пробиотик.
Локо стискам палци!

# 218
  • София
Благодаря ви!!!
Много тъпо ми започна денят, но каквото такова. Ще ходя да си пусна половите хормони тази седмица поне, а другата живот и здраве изследванията за щитовидната. Докато чакам поне да знам, че върша нещо по въпроса и не бездействам.

# 219
Здравейте момичета! Дриймче щастлив и дълъг семеен живот и от мен, и в най - скоро време да се увеличи семейството. За сватбения ден и аз си те представих на бензиностанцията Joy хубаво е да има такива забавни спомени. Сега като се сетя и аз за наши малки разминавания в деня ни, се ухилвам до уши Heart Eyes
При мен лелката дойде на деня си и чакам да си заминава Joy Другата седмица сме на морска сватба и след това ще се отдадем на заслужена почивка, мисля и тогава ще се падне овулацията -  ще се опитам да не го мисля пък да видим дали ще успея ( и аз като ggirl бях дала почивка на О тестовете, но сега ме сърбят ръцете дали пък да не купя Joy ). БТ щях да меря, Гелче се чудя дали да не взема Joy иначе "не го мисля" Stuck Out Tongue Winking Eye Уж чакам да видим как се движи ТСХ и тогава, ама.. Confused
Sea.sea като прочетох, че имаш закъснение да си призная - казвам си ето го нашия тест, ето кой ще ни зарадва, но не се тревожи следващия месец Hug
Ivied стискам силно палци и на ръце и на крака за феталната морфология Hug
Успех на всички - няма да ви изброявам, но Ви мисля и чета. Даже първата ми работа след кафето в офиса е да отворя темата да видя как се развиват нещата при Вас. Хубав и усмихнат ден Kissing Heart

# 220
Здравейте момичета-кокичета! Хубава и слънчева седмица на всички, и да е бебеносна:*

На Дрийм щастлив семеен живот , весело е при вас, така като те чета, няма да ви е скучно:))

Локо, всеки път като попадна на твой пост, и се смея с глас. Абе много сте готини, кефи ме ентусиазма, с който си действате. Желая ти късмет, скоро ще се случи и вашето чудо.

Исках да попитам с Frekoko какво става , не чакаше ли тест тези дни ? Сладур , включи се.

Иначе аз съм добре, броя дните и гледам да не се презорвам. Не знам как се оставят свежите анимирани картинки, но така да се каже ви ръся обилно със синичко.

# 221
Благодаря за синичкото 💙 грабя си 😍
Сеа много съжалявам за разочарованието! Дано скоро се получат нещата!
Honeyy радвам се че писа 🤗. И аз все уж не го мисля ама 😂 Пожелавам успех 🤗
Локо ❤️

# 222
И аз се нареждам за синичко Hug
Сеа, съжалявам!
Honey,хайде това да е за последно! Никаква лелка повече Wink
Успех на всички, чакаме голямата бебеносна вълна да ни залее момичета! Хайдееее Surfer
Редактирам се, специално за да стисна силно палци на Ивиед за ФМ Flowers Four Leaf Clover
И за Марго направо четирима да сте за следващата годишнина Hug Flowers Four Leaf Clover Искрено ти го желая Heart

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 15:17 от Winter11

# 223
Здравейте момичета!
Оживях след вируса, даже и с един опит се отчетох, със стиснати зъби, но не влагам никакви надежди в тоя месец. То и при идеални условия не ни се получава, та следващия тираж ни чака.
sea.sea, жалко, големи надежди имах.
Ivied, силно стиснати палчета за ФМ, а и за всички наши бъдещи мами, които в момента са с неразположения (следя си ви аз в другата тема Joy ). Кийпче, събирам и аз от синичкото Blue Heart
И виртуално ви черпя днес за 13 години семеен живот, CakeCocktail този път без снимки, че нищо не успях да направя. Малко се натъжавам на този ден, че все още сме си само двамата, но пък бяха много хубави 13 години, дано скоро все пак ни се усмихне щастието и се увеличи семейството...

И аз чакам с нетърпение лятната вълна от положителни тестове!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 14:15 от margolotta

# 224
Марго много се радвам че си добре и че сте се отчели!
Честита годишнина и пожелавам от сърце догодина да я чествате вече трима или защо не четирима 🥰 ❤️ 😘

Общи условия

Активация на акаунт