С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 244
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Честито, Дриймър! Много семейно щастие и пълна къща! Запомнящ ден е бил, с премеждия.
Като прочетох историята ти с бензиностанцията се сетих как една моя приятелка романтично се "самодокара" сутринта преди сватбата си до хотела със служебната и кола (баничарка) - с вече монтиран воал и готова прическа. Беше неделя рано, но все пак е била странна гледка по кръстовищата. В същия вид взе да си разтоварва шишета с алкохол от баничарката и се подкарахме моминско в стаята ни на бейлис в 9 сутринта.

# 196
Ехе, Манди, голям купон е било Joy Звучи като сюжет на американска комедия.
Дриймче, честито! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот.
Момичета, искам много да ви похваля женския пробиотик с червена боровинка. По съвет на мацка от тук пия вече почти месец и няма сухота, вагиноза, щипане, парене и каквито и да е гадости. Единствения недостатък е, че по-често се пишка, но няма лошо Grinning
Аз чакам гадната леля за пореден път, с болки в корема от сутринта. Дано поне дойде по-скоро, че да си заминава.
Желая ви прекрасна вечер и мнооого любов!

# 197
Дрийм Честито много дълъг и щастлив сеемен живот, много любов и бебета пожелавам от сърце! Наистина е било голяма емоция 😂

# 198
Честито Дрийм, да сте винаги влюбени! Дребните спънки са най-забавни за разказване след време, аз също си имам цял списък.

# 199
Dreamer, честито и от мен! Желая ви много щастие и бързо сбъдване на мечтата за бебе! А емоциите няма да ги забравиш, аз и след 13 години все още се усмихвам при спомена за моите преживявания преди и в сватбения ден Blush
И да се оплача - няма да оползотворим май овулацията този месец. Хванал ме е някакъв стомашен грип и от сутринта прегръщам тоалетната, за много неща стискам зъби и правим опити, но това вече ми е над границата на търпимото,та ще съм пас...

# 200
  • София
Дрийм,честито и от мен! Много щастливи и влюбени години напред да сте,и разбира се семейството да расте 🤗
Бранди,може ли името на пробиотика ? Simple Smile

# 201
ЧЕСТИТО на младото семейство!  Пожелавам от сърце много щастие , скоро с бебе на ръце и безкрай семейна радост!

Успех на всички !
И аз се интересувам за пробиотика.

# 202
  • София
Благодаря ви момичета. Прекрасни сте и винаги успявате да повдигнете духа.
 На морето бях, сега сме още насам-натам и утре се връщаме живот и здраве в София. Още не ми е дошло, ако не дойде утре ще стане 5 дни закъснение. Никога не ми е идвал като по часовник, ама такива дълго закъснение не съм имала от години.
  Симптоми нямам нито за цикъл, нито за бременност, хаха. 😂
   Не съм купувала нов тест, ако до понеделник случайно не дойде ще пусна направо кръвен. Да си знам със сигурност, а не да се чудя какво става.
 При мен първото дете стана много бързо и явно сега за това съм така нетърпелива.
  Между другото тестът онзи ден беше на 2 ден закъснение, но беше късно вечерта и след доста изпити течности, четох, че евентуално това би могло да окаже влияние. Не знам, мозъкът ми осъзнава, че шансът не е голям, ама докато не дойде сърцето няма да се кротне. 😂

# 203
Честито Дриймър, щастлив семеен живот ви пожелавам и много бебета People Baby
Марго, скорошно оздравяване и веднага след това бебеправене Hug
Ивиед, иска ми се и мен да ме изчакаш, много си окуражаваща. Ще гледам да се изнижа покрай Лило и/или Локо Wink
Локо, пиши някакъв ъпдейт - след голямото бебеправене си на голямото чакане или? Ако искаш може и направо с тест да ни зарадваш, стискам ти палци Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 03:27 от Winter11

# 204
Влизам да честитя на Дрийм! Бъдете здрави и нека любовта ви никога не свършва! Подсети ме за нашата сватба - аз също посетих бензиностанцията, но беше след сватбата - посред нощ и нямаше много хора. 😁
Лилооо, стискам палци да се случат нещата още този месец!
Марго, стягай се! Какви са тези вируси сега?
Animor, чакам твоите две черти!
Джеси, ти също си под прицел!
И всички останали, разбира се!
Хайде, оцветете я в червено тази хубава темичка! 🍒

# 205
Охо Дрийм, завръщаш се вече женена жена, със забавни истории! Честито! И както вече ти пожелаха тая година булка и направо тая година 2 черти и за люлка се съгласяваме догодина!
Марго еее ама късмет, как все разни неща на човек му идват до главата преди О, я грип, я гъби, я не знам кво. Не стига всичко ми и такива разни приятсвени неща. Пожелавам мълниеносно оправяне, поне да не те тормози.
Уинтър ооо чакам, чакам, вися си тук като прани гащи, не са ми само Лилото и Локо, всички с които бебеправихме ще ви зачакам. Аз съм 20та гс, преполових и все още имам силна надежда с повечето от вас да бременеем заедно.
Наистина е време за лятна двучертичкова вълна!
Ние приключваме ремонта, ей богу, и веднага мисля да се изнижем нанякъде. Затова ще са ми все така спорадични и не съмвсем ползотворни включванията! Стискам палци. И вие на мен на 05.08 съм на фетална морфология, надявам се с добри новини да се включа.

# 206
Дано не го сметнат за реклама, но аз съм много доволна, дано помогне и на вас.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url … sp;    

# 207
Същите пия трети месец,  след 1 година лекуване на гъбички инфекции, а м. Март и уринарна такава.

# 208
Ще взема и аз да го пробвам, предполагам няма проблем с фолиевата и вечерната иглика?

# 209
Аз трябваше да слагам до забременяване лактофлор, заради вагинозата. Но ми беше много неприятно, добре че прочетох във форума за този пробиотик.
Не би трябвало да има проблем да се пие с други витамини.

Общи условия

Активация на акаунт