С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 241
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Сиси, ще дойде, стискам палци! Освен ако тестовете не са грешно отрицателни за което стискам двойно палци!
violet4e, надявам се скоро да приключите с организацията и стресът да отмине и да изкарате прекрасна почивка. Стискам палци и за другото!
Ние тръгваме в неделя с приятели и ще ходим на къмпинг в планината (аз лично за първи път). Притеснявах се как ще оползотворим О, но сега с тези хапчета няма да има как и без това.

Ikigai, хубаво е да мине поне един ако не и няколко цикъла преди да изследваш хормони, защото сега са се разбъркали. Виж и витамините, защото и те може да са препъни камък. Успех!
Ели, за първи път чувам за тази терапия. Дано помогне при вас!
Kikiriki, добре дошла отново! Мисля че естрадиолът ти е доста височък и ФСХ може да е малко по-ниско. Другите ми се виждат добре. Ако искаш питай Денис за повече насоки.

# 181
Моя съвет е да ги пуснеш в темата за хормоните. Денис ще ти помогне.
Иначе за ТСХ е хубаво да се изследва на чист ден, най-добре около О също и с ФТ3, но все пак мисля че ти е добре. Чела съм че може да показва завишени нивата ако се изследва по време на М.
За депресии и аз изпадам често в дупка но гледам да се изправя бързо 🤗

Успех на всички ❤️
Здравейте момичета.. Чета си ви всеки ден и си ви следя.. Бях изпаднала в лека депресия за известно време, но все пак е лято - слънцето и плажа се погрижиха да не се задържи..
Много съжалявам за загубите ви, не съм много по - обясненията, но момичета много мъчно ми стана. Както бях писала преди, ви се възхищавам на силата! Вярвам и съм убедена, че нещата ще се случат в най-скоро време и това е просто едно стъпало към върха! Вие можете! 🤗 Минавам под прашец на всички ръсещи 💕
Днес реших да си пусна изследвания на ЩЗ и полови хормони /3ти ден от мц/ гледайки реф стойности, всичко е в норма, но някак си не ги разбирам и ми се иска малко помощ.. Надявам се някой от вас да ми помогне

Благодаря предварително 🤗

Записвам се и в списъчето М: 22.07 О: 06.08 Т: 21.08 ❣️

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:27 от Believe*

# 182
  • София
Здравейте и от мен - следя ви най-редовно и се вълнувам с вас, понякога си позволявам да пиша на лично да не спамя излишно, - да знаете че чакам да видя от всички по 2 засмени чертички и към отчетната на Диди!
добре дошли на новите - не се задържайте много,макар да е уютно тук.
Jessito и аз съм пила два или три пъти примолут нор, даже имам една опаковка останала вкъщи, по едно време беше трудно да се намери -мен всеки път ми е помагал да изчистя кистата - веднъж беше станала цели 6см ..Confounded
Cherry  хубава нагласа - точно така наслаждавай се на настоящите моменти - пожелавам скоро да се получат нещата.
Гери,Ели - кураж и успех - скоро да се получат нещата до финал!
Лило хубави новини от теб - това си е голям скок- пожелавам скоро да се похвалиш с тлъсти  и съвсем реалистични 2 чертички!
ikigai много съжелявам за развоя при теб - наистина посъветвай се и пусни допълнителни изследвания на своя глава  и дано изскочи отнякъде заека и разберете и елиминирате причината за неуспехите... ако имате възожност елате си и до бг да ги пуснеш тук и дори да направиш някоя местна консултация за 2ро мнение. препоръките на лекарката иначе са си били съвсем на място и сте нарпавили всичко възможно за периода -пожелавам следващите чертички да се превърнат в пухкаво бебче..
margo Flowers Four Leaf Clover силно стиснати палчета от мен - не ги пускам!
sea.sea всеки месец с отрицателен тест си е разочарование, но 3 месеца наистина е много малък срок,така че не си позволявай да клюмваш Wink колкот оинеприятна да е статистиката - нормалният период за опити е 6-12 месеца дори да няма никакви проблеми и пречки, така че се наслаждавай на лятото Simple Smile разбира се не пречи ако искаш да пускаш някои изследвания за да проверяваш нещата в крачка и да не губиш ценно време. Както и iren е писала - погледни темата на denis за хормоналние изследвания - там на 1ва страница пише всичко кога как се пуска. кикирики най-добре и ти попитай в темата за Хормонални изследвания
violet4e неприятно че сте изпокарали с ТМ - ако си се набутала в организацията на почивката е нормално да ти е изнервено, знам как е, дано скоро финализирате нещата. Недей да плачеш и да си причиняваш допълнително болка, а щом ви е време да действие - обърни на 180 градуса и изненадай ТМ с нещо - вечеря, вино със свещи на балкона, ново-старо секси бельо и се хващайте за работа като заложиш гелчето предварително Wink
Слънчево лято, слънчеви мисли, настроения и хубави вълнения! Чакам някоя хубава лятна бебе-вълна!

# 183
Здравейте, прекрасни Heart

Минавам да видя как сте Simple Smile

Аз се чувствам готова да възобновим опитите след миседа в края на март. Успях да се вредя за преглед на 13 август при АГ и ако даде зелена светлина ще се заредя с тестове за овулация и бременност Simple Smile Стискам палци на всички не- чакащи. Прегръдки Heart

# 184
Лило, радвам се, че операцията е минала, желая ти бързо възстановяване Hug
Стана ми малко странно, че ви е дал само 1 месец за естествени опити, при положение, че едната тръба е добре вече, каква е причината да преминете към инвитро толкова бързо?

# 185
Лило, радвам се, че операцията е минала, желая ти бързо възстановяване Hug
Стана ми малко странно, че ви е дал само 1 месец за естествени опити, при положение, че едната тръба е добре вече, каква е причината да преминете към инвитро толкова бързо?
Аз влизам малко адвокат, че тя Лилоо доста рядко наминава, и аз предположих, че ще се объркат хората както го е написала, стимулация на единя яйчник, защото е по заспал, не инвитро. Ще си опитват естествено още поне 1г сега, но идеята е, че яйчника на премахнатата тръба е доминантен в момента и целта на стимулацията е просто да е раздвижи другия. Blush

# 186
Аз как съм се изказала 👀, благодаря Ив за разяснението 😘! Благодаря и на всички за хибавите пожелания. Аз съм пушка, веднага след като излезнах от упойка (която тоя път беше малко гадничка) бях все едно не са ме оперирали, даже сестрите се бъзикаха с мен, че съм тук на почивка и приказки 🤣. Дупчиците са на такива места, че едвам се виждат и то ако се загледаш. Много съм доволна, няма болка, няма нищичкооо. Може би имах други очаквания след лапаротомията ми, но това си беше просто като козметична интервенция за мен. Чакаме М да дойде и се гмурваме с пълна газ. Имаме си късметлийски гел от Ивчето, благодаря тииииии. С Калчев ще се видим, както казах, края на август. Искам да кажа, че е жесток той и отношение, и всичко!
Време му е вече, след 3 операции в семейството, тунинговани с ММ от всякъде ДА ИДВА ТУЙ БЕБИИИИ, пък най-добре бебеТА 😏. ИСКАМ В ТЕМАТА НА ДИДИИИ, искам ви всички в тази темааа!
Относно рядкото ми писане, съжалявам 😕, като изпусна нещо и се почва едно четене, а докато чета се изпише една цяла тема и баааам, ойде коньо в ряката 😅 а не обичам да изкачам от никъде, да си кажа там квото искам, без да съм обърнала внимание на вас, грозничко е, не че вероятно не съм го правила де... но не било нарочно!
Прегръдки на всички!

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 11:05 от Лиилоо

# 187
violet4e, добре съм, благодаря че попита. На почивка сме и съм загърбила всички мисли. Влизам само да хвърля едно око за нови положителни тестчета и се надявам скоро да видя такива! ❤️🍀

# 188
Ее Лило ако знаех, че толкова бързо ще пишеш нямаше да нахалствам да се правя на адвокат Grinning
Разделих си останалите опаковки от късметлийския гел, с който забременях между Лилоо и Локото, миналата седмица.
Стисках го досега изчаквайки момента и двете да са със зелена светлина. От все сърце се моля да съм го орисала качествено!!
И за всички вас момичета, вися тук да досаждам People Eyes в чакане на тези 2 черти!

# 189
Ето ме и мен след кратка пауза.
Сватбата ми беше на 21.07 , мина най-после !
Бях много щастлива въпреки ,че Ц ми го нямаше  близо 2 месеца (много безотговорно от моя страна,  но не посетих лекар) и  на 20.07 реши да ме навести , просто  така да ми развали настроението. От жегата ми стана лошо точно преди да вляза в ресторанта,  кръвното ми се качи на 140-90 и имах 136 пулс,  вътре ме чакаха 260 човека.. пълен хаос. И за капак ципа на роклята ми се скъса и целият ресторант видя белите ми гащи . Изведоха ме от дома на баща ми който е на 40 км от мен , и трябваше да отида до там с майка ми , но тя още не беше готова (фризьора ни беше много туткав) , така че запалих колата и отидох сама (като слязох от колата да заредя дизел хората ме гледаха всякаш съм паднала от марс). И въпреки всичко това беше един много специален ден за мен и ММ , като влязох в ресторанта всичко се нареди . Сега купуваме още мебели и отново вкъщи е пълна лудница , + това от сватбата насам всеки ден имаме гости . Животът ми е пълна какафония , но поне не ми е скучно.

# 190
Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomЧестито , Дриймче Flowers Hibiscus! Липсваше ни Purple Heart
И както се казва в такъв случай : Таз година булка, догодина люлка!
п.с. Ама хич не ти е бил скучен сватбеният ден . Като мине малко време ще гледаш от забавната страна на нещата Wink

# 191
Честито Дрийм! Много любов. щастие и бебета в най-скоро време! Champagne

# 192
  • София
Честитоооо, дрийм!!! Живи, здрави, влюбени и... догодина люлка!!! Heart

# 193
Честито, дриймър! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот с мнооого деца Heart
Само си те представям как слизаш с булчинската рокля от колата и казваш- нафта до горе Grinning
Със сигурност ще имаш многооо весели спомени от сватбения ден, а и да не забравяме в колко трудна за сключване на брак година ти успя! Heart браво!

# 194
Честито Simple Smile !!! Звучи весела сватба да е била Simple Smile
И гледай как съм улучила кога да питам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт