С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 35 257
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Мраго, след 3 дни и ние с ММ правим 13. Щастлива годишнина се очертава.
Преди 14-тата ви пожелавам да не сте само двама 💕
Дриймче, да ти кажа, направо супер спомени са ви останали. Нека вие на първата годишнина от сватбата, да сте поне 3-ма.

На всички останали стискам палчета 🙏💜

# 226
Здравейте! Кийпи - както винаги си права Wink Днес ми беше денят за първи кръвен след трансфера, който за съжаление е ужасно отрицателен. Още в събота на ден 14 ми почна кафяво зацапване, което днес вече преминава в кипър мензис. Но това далеч не означава, че няма да мина под твоето синичко! Ще си почина сега, ще се опитам да направя поне едно море и планина, докато не е приключило лятото и може би зимата ще пробвам още веднъж, последен инвитро напън. За повече не знам дали ще мога да понеса и дали въобще ще може да се изтиска нещо от преждевременно остарелите ми яйчници. Тъжно ми е, но все пак не съм толкова минорна, защото си имам поне едно благодатно слънчице. Щеше ми се да не е самичко, но живот и здраве ще израстне с котки, кучета и коне Smiley
Честито, г-жа Дриймър - четох за твоята сватба на ММ и двамата се смяхме от сърце на случката със зареждането на колата. Това са нещата, които правят най-веселите спомени!
Честити годишнини на Маргото и Борнчето! Да се множат семейните ви единици с любов и здраве!
Момичета, пожелавам ви успешно бебеправене! Аз отивам да се отдам на всички пороци, от които се въздържах близо месец Simple Smile

# 227
Хаха, Фре, много съжалявам за резултата, но пък ме радва позитивизма ти Wink Аз не си спомням, замразихте ли ембриони от този опит? Важното е, че лятото е тепърва в разгара си, току виж си го спретнете човечето сами с ТМ на някой пуст плаж:P Сега поне хора няма много да се пречкат:D

Марго, честита годишнина! Вярвам във вашата любов и твоята сила и съм убедена, че 14 годишнината ще я отпразнувате трима :*

# 228
Марго честита годишнина, 13 при много хора е на късмет, дано ви донесе дългоочакваното ново попълнение!

Борн и на теб честито от сега, че иначе ще взема да забравя.

Sea.sea Frekoko съжалявам, че не се е получило! Черпете позитивна нагласа от децата за бъдещите деца и със сигурност ще се случат Heart

Пороците и аз им се наслаждавам, още няма седмица и после се стягам Blush

# 229
Здравейте, не успях да изчета всичко, че бях малко морска последната седмица Nature Sun With Face

Честито на Дрийм! Прекрасен и щастлив семеен живот ви желая.
Съжалявам за лошите новини на Фре и sea Heart

Тихичко ще оставя този тест тук и се надявам да е до финал Hands Pray След 1 раждане, 2 миседа и 1 БХ, вече съм 5та бременност... Започвам с терапията и многото прегледи.

# 230
  • София
И тихо честито от мен,Dragon girl! Всичко да е наред за мама и бебо!
Ще се завъртя около теста и ще си мечтая за такъв ❣

# 231
Dragon girl, тихичко честито и от мен и нека този път е до финал Heart

# 232
Честито, Dragon girl HugHeart най-после някой да ни зарадва! Пожелавам ти напук на миналите проблеми, този път да няма никакви!

# 233
Драконче, така се влиза. 💜
До финал ще е този път. Честито!

# 234
Момичета, аз съм нова в групата, но няколко дни след като се включих в нея, разбрах че съм бременна Blush Явно сте ме орисали! Желая на всички много късмет и всяка от вас да изпита тази радост! BlushFlowers Four Leaf Clover

# 235
Честито и на двете дами!
Лека бременност и до финал! 😊
И нека вълната от +++ да продължииии ❤💙💚💛💜

# 236
Момичета да се отчета и аз след вливанията ми закъсня 2 дни и аз се усъмних, искам да благодаря за подкрепата и най вече на re born тя си знае🥰 и моето чудо дойде дано този път се задържи започнах и инжекциите фраксипарин,

# 237
Вивка, честито и на теб. Така се прави - още преди да сме се опознали 💕. Лека бременност.

Станислава, много, ама много се радвам за теб. Най-хубавото тепърва предстои, а на инжекциите гледай като на „нещото”, което ще ти донесе неимоверно щастие. Прегръдки от мен и моята ритла. 💜

# 238
  • София
марги, честита годишнина ! Да се обичате и подкрепяте все така !
14тата няма да я посрещнете сами, убедена съм. Heart
Фре, и аз чаках за новини от теб.
Съжалявам за този резултат !
локче, знаеш. Hug

Честито на новите ни бременелки. До финал да е и само хубави емоции ! People BabyFlowers Four Leaf Clover

Аз минавам да ви поръся... Не, направо да ви засипя с мнооого ритащо розово !
Мина днес втората ФМ, моето момиче е вече 435 гр. Blush
Мечтите се сбъдват ! Heart

Скрит текст:
Вече имаме снимки във всякакви Д-та хахаха.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 22:15 от rave

# 239
  • София
Честито, момичета ♥ Пожелавам ви лека бременност и до финал!
Stanislava92, дали мога да попитам какви вливки си правила 😊
Rave, страхотно, момиченце ще си имаш 💞 Пожелавам си и аз едно такова някой ден 😊

Общи условия

Активация на акаунт