Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
Какви са основните видове подкрепа, предлагани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват пожелания за успешни бременности, споделяне на лични преживявания и препоръки за лечение на различни здравословни проблеми като уреаплазма и дефицит на витамини. Форумът също обсъжда методи за забременяване, резултати от лечението и подкрепа за участниците в процеса на опитваме се да забременеем.
-
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какви са основните видове подкрепа, предлагани във форума?
-
Как се справяте със стреса и страха от посещение при зъболекар?
-
Какви са процедурите за изследване на уреаплазма и хламидия?
Днес ми беше денят за първи кръвен след трансфера, който за съжаление е ужасно отрицателен. Още в събота на ден 14 ми почна кафяво зацапване, което днес вече преминава в кипър мензис. Но това далеч не означава, че няма да мина под твоето синичко! Ще си почина сега, ще се опитам да направя поне едно море и планина, докато не е приключило лятото и може би зимата ще пробвам още веднъж, последен инвитро напън. За повече не знам дали ще мога да понеса и дали въобще ще може да се изтиска нещо от преждевременно остарелите ми яйчници. Тъжно ми е, но все пак не съм толкова минорна, защото си имам поне едно благодатно слънчице. Щеше ми се да не е самичко, но живот и здраве ще израстне с котки, кучета и коне 

След 1 раждане, 2 миседа и 1 БХ, вече съм 5та бременност... Започвам с терапията и многото прегледи.