С надежда нова продължавам, на две чертички се надявам. ~бебеправене 377~

• 34 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм на мнението на ivied, по принцип. Гледам да съм положително настроена,  един път да станее работата... Grinning
Но разбирам и тези които се и ще се притесняват, нормално е, все пак е толкова дългоочаквано и отговорно нещо, няма как съвсем да си poker face. Simple Smile
margo, много полезна информация току що прочтетох от теб, това не го знаех. Сега ще сметна колко време им отнема да стигнат до заветната цел Bowtie

# 91
Здравейте, момичета! Доста рядко пиша, но сега реших да се включа по темата с положителната настройка.
Имам една загуба в 12 седмица, със сегашната ми бременност постоянно се опитвам да съм позитивна, е не 2инаги ми се получава, но вярвам, че всичко ще е наред. Иначе съм съгласна, че човек трябва да гледа от хубавата страна и да не позволява да изпада в паника. Искам и да добавя, че лекарят има много важна роля в това жената да е спокойна по време на бременност. Някои лекари наистина могат да те побъркат.

Гери съжалявам за това, което преживяваш. Напълно те разбирам. Пожелавам ти сили бързо да се възстановиш психически и физически и следващия път да е до финал.

И още нещо макар да не ви назовавам поименно си ви следя и се радвам за всеки успех, стискам ви палци и вярвам, че на всички мечтата им ще се сбъдне.

# 92
Отдавна не съм писала, но чета всеки коментар. Ели, Герика, много съжалявам и се надявам бързо да се намери причината и това ужасно преживяване да остане в миналото Heart бъдете много силни. На всички останали продължавам да стискам палци и скоро чакам двете чертички💓
Аз тази седмица чух най-страхотния звук на света. Няма да бързам да ви праша, но се надявам след някоя друга седмица да го направя. Целувки и много късмет

# 93
  • София/Севлиево
Рени,трябва да питаш в някоя от темите в Проблемното-я за трансфери,я нещо подобно,тук повечето дами са с опити за естествено забременяване.Все пак аз като вряла и кипяла ще ти кажа,че може да опиташ и следващия месец.А ти беше с БХ като мен-четох ,че може и по нормален начин да стане след нея.Моята диагноза понеже не е изяснена и два пъти съм забременявала и естествено (синът ми е от едната бременност) та ще пробваме.
Драконче,ако се окаже това дето Владимиров го мисли,в България терапия няма-ще е или Германия или Англия.Поне не е безбожно скъпа, но дано не е това...

# 94
Ivied, аз не съм се засегнала, знаеш Grin , но разбирам и притеснените момичета Grinning На всеки желая спокойна и безпроблемна бременност до термин, всеки колкото може да си отпусне душата Grinning
Ggirl, очаквам скоро да почнат да ми пишат мъжете ви на лични гневни съобщения Joyне всичко е математика, и не сме компютри, няма нужда да затягате графика. Аз не съм изчислявала още, но все се надявам в дните преди и по време на О като вкараме и турбо скорост с гела да стигат по-бързо и повече бройки. И като сме почнали темата - мъжките сперматозоиди са по-бързи, а женските с един-два дена по-издържливи, обикновено около 300 успяват да стигнат до тръбите при нормална СГ ( какво ли не прочита човек в днешно време като се разрови в тематиката Joy ).
Лека и спокойна бременност и на Боболинка и Sunday!
Reneta, и аз мисля, че в темата за инвитро в проблемното ще могат повече да помогнат със съвет. Понеже си била по дълъг протокол е много възможно следващият втори цикъл след стимулацията да се забави, и то значително, заради блокиращата инжекция. Ако хормоните ти са наред според мен може с него да почнеш и да не правиш почивка.
Ели, репроимунолозите, който даже са ми в съседство, правят тези процедури, както и хиляда други неща, но мен все ме спират цените. Ето страницата на Др, Райхел-Фентц, немския др. Русев, има доста информация и на английски https://www.immu-kinderwunsch.de/en/startseite.php

# 95
И аз не съм се засегнала, даже напротив радвам се, че има от къде да черпя сили и позитивизъм, особено в 1вите по-тегави месеци. Simple Smile

# 96
  • София/Севлиево
Марго,благодаря.Ще го разгледаме с ММ,макар че засега съм се насочила към Лондон,понеже сестра ми е там и ще ми помогне.Тамошната цена е около 600 паунда,което не е чак толкова скъпо...Само да видим какво е...

# 97
Благодаря ви момичета 🤗🍀🤗

# 98
Вие хубаво се заговорихте за притесненията около бременността, но това не е сборната отчетна тема, а тази в искам бебе Simple Smile Смисъл моя най-голям страх е ще имам ли дете въобще и получавам даже и паник атаки като си го помисля, една огромна буца ми засяда даже не мога да го изговоря някакси да ми мине Cry Никога не съм забременявала, а имаме вече повече от 4 години опити и наистина много се филмирам, правили сме хиляди изследвания, имаме и 4 инсета предстои ни инвитро, смисъл не е въпроса в това че през тези години не сме се консултирали с лекар например Cry
Аз лично смятам, че си е и въпрос на шанс - тоест през тези години опити ту при мен има проблем ту при него и така си мисля като има да става ще стане, като не - все нещо пречи Cry Cry Cry
Извинявайте за чаршафа, и на всички пожелавам лека и безпроблемна бременност, не ме разбирайте погрешно Hug Flowers Four Leaf Clover Hug

# 99
Момичета да си измрънкам, днес АГето ми сервира че имам фоликули, но са малки, освен 1 който изглежда супер обаче като за 16ти ден пак бил малък. Нямам идея защо не можа да ми го измери и да ми каже колко е. Изписа ми дуфастон 2х1 въпреки че и казах отново че съм с тромбофилия и дали не може утрогестан, ми не не могло дуфастон трябвало.... Както и да е. Отново казах за рецепта за фракси или клексан за да си купя 1 кутия да си имам, обаче според нея АП е достатъчен.
Та така бях я похвалила, но ще се върна при предишния.
Да ви питам дали има шанс да порасне този фуликул и да е по-късно овуто? Или да описвам месеца 🤔

# 100
Believe, аз дуфастона го пия с аспирин вечер, заради тромбофилията.(така ми го предписва АГ) А относно фоликула дано да порасне и да се спука, което е важното за да не е киста Flowers Four Leaf Clover

# 101
Много благодаря за информацията. И на мен ми каза 1/2 АП вечер и да махна натаспина.

Believe, аз дуфастона го пия с аспирин вечер, заради тромбофилията.(така ми го предписва АГ) А относно фоликула дано да порасне и да се спука, което е важното за да не е киста Flowers Four Leaf Clover

# 102
Believe, не каза ли колко мм беше фоликула? Нормално е да има само един доминантен, другите не ти трябват този месец. Фоликулите се пукат при около 20-24 мм.
Winter11, и аз ги имам тези страхове, че времето си върви, репродуктивната ми система отива към дълбока старост, а дете няма и така ще си останем. Гледам да не се поддавам на мрачни мисли, но не всеки път ми се получава, помага само, че имам и план Б, ако не ми се получи.

# 103
Марго и аз питах но не ми каза и не ми даде нищо след прегледа, което не ми хареса. Нямам идея но не го измери гледах постоянно в екрана и прегледа беше 10 минути, явно днес не и беше ден защото имаше много хора и явно беше изморена. Да се надяваме че ще порасне.
Winter11 сега прочетох поста ти Sad извинявам се. Наистина това е много време, дано скоро да се похвалиш от сърце го пожелавам на теб и на Марго и на всички борещи се! ❤️

# 104
margolotta, всички имаме този страх, времето не работи в наша полза. Но се грижим за себе си и с НМН се подмладяваме. Аз стигнах пак до баланс и вторник съм на пункция, живот и здраве! Ще се справим по някой начин! ❤️ И успех на всички ни🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт