🍀КСК 2020🍀 - тема 83

• 91 887
  • 786
  •   1
Отговори
# 90
Браво и честито! Много се радвам! Като знам моята как подскачаше като я приеха Simple Smile
Мисля, че беше споделено за труден изпит в МУ. Интересно,вкараха си автогол.

# 91
  • Варна
ra2 Честито! Поздравления за бъдещия лекар! Успешно следване желая!

# 92
  • Варна
леле ra2, браво, честито!
Чудесна новина!

# 93
  • София
Поздравления, Ра2, прекрасна новина.

# 94
ra2, честито, време е за почивка:smile:

# 95
Благодаря на всички!:hibiscus:
Желая ви много здраве и успехи- и на порасналите деца, и на родителите. Да имаме сили да се справяме с всички предизвикателства успешно.
Като видяхме резултатите, бяхме почти сигурни, че няма шанс за класиране и си мислехме, че чудо трябва да стане, за да стане. И чудо стана, наистина. Вярвайте в чудесата, случват се.
Smile

# 96
  • София
Много хубаво чудо, честито!

# 97
Сега, ако стане и другото чудо и мен някъде да ме приемат още по-хубаво ще е Joy

# 98
А защо да не стане? Щом песимист като мен дочака чудо, защо не и при теб?

# 99
Наистина ли мин.бал за мъже е 25,04? Това ще рече средно 3,26 на изпитите?

# 100
ra2, честито! Много се радвам за вас. И моето момче е прието (с втори резултат Grinning) във фармация.

# 101
Честито на приетите медици! Какво е това чудо с бала, на какво може да се дължи? Дали и в МУ Плевен може да извадим подобен късмет?

# 102
  • Бургас
В Стара загора се случи обратното. Минималния за момчета на трето класиране е 28.9. Такъв резултат не е имало от години.

# 103
  • Пловдив
ra2, радвам се за резултата. Честито.
Тези разлики в баловете може би се дължат на начина на класиране в медицинските специалности, който на мен никак не ми е ясен, но няма общо с другите университети.
и в МУ-Пловдив минималният бал за мъже дентална медицина е 24,30, при 2х6 от дипломата, това прави оценки от изпитите малко над 3.

# 104
  • София
Изпитът в МУ София беше променен, като вместо по 4 теми по биология и 4 задачи по химия за 4 часа трябваше да пишат по 2 бр. за 2 часа. Така шансът да изкараш 3 значително намаля.
Дано накрая и мъжете доктори и стоматолози да знаят и могат да лекуват не като за 3!

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 15:50 от Master

Общи условия

Активация на акаунт