Отговори
# 570
Цитат
Отново ме стегна гърлото на тази сцена ... уникално я изиграха и двамата с Али. Вярвах, че нещо е трепнало в сърцето на Бездушния ...

да....според мен му трепна Worried
сълзите бяха истински, а той едва ли плаче лесно...
но на снимката видя дете от собствената си кръв.
...................
страхотен Кадир!! Heart

лекинка.

# 571
Как да не те стегне сърцето при тази сцена,Фени.
Наистина уникално я изиграха, щом и на мен ми стана жал за този бездушен човек. Е това му е наказанието на него, това, за което най-много копнее, да е пред очите му и да не можеда го докосне дори. И да е наясно, че точно сина му ще бъде неговия край. Хубаво го каза на Зейнеп:Всичко има край и аз вървя към моя.
Но най ми е жал за Кадир, колко много щяха да му спестят ако му бяха казвали истината.
А Вели се опита да замаже постъпката си пред Зейнеп и имах усещането, че и беше на устата да му каже, че Кадир никога нямаше да постъпи така.
Много ми хареса сцената между Керем и Джемре в болницата, когато Джемре си тръгваше, как Керем вдигна ръце над главата си. Цялото му същество говореше: Какъв съм късметлия с това момиче.
Мерал, започва да се осъзнава, но все още си мисля, че тя обича само себе си.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 572
Добро утро, дружки! Hug

Бързам да ви почерпя - моето по-голямо слънчице има рожден ден днес! Heart Сигурно ви писна от мен вече, ама какво да направя, много овнета и лъвчета си имаме в родата Laughing
Скрит текст:

Рожден ден празнува днес и Ойкю. Да е жива и здрава, много щастлива и успешна! Heart

Айре Heart Eyes да, сълзите на Джансъз бяха истински, той едва ли наистина плаче лесно за някого, но като знам какво следва и до сега не мога да си обясня какво всъщност ставаше в душата му в този момент  Thinking Но, факт -  накара ме да изпитам жал и към него ... за пръв и последен път.
Пепи Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Наистина уникално я изиграха, щом и на мен ми стана жал за този бездушен човек. Е това му е наказанието на него, това, за което най-много копнее, да е пред очите му и да не можеда го докосне дори. И да е наясно, че точно сина му ще бъде неговия край. Хубаво го каза на Зейнеп:Всичко има край и аз вървя към моя.
Но най ми е жал за Кадир, колко много щяха да му спестят ако му бяха казвали истината.
Действително му повярвах в този момент на Ариф ... но, знаем колко време му трая разкаянието Rage
Някоя дружка тук май беше писала, че Кадир е забравил Дениз ???

Е,  няма равен Къванч за мен в тези сцени,  играе ги така правдиво, раздавайки се до край, че  и дори да не иска човек, няма как да не ревне заедно с героите му Cry
Много ми хареса и тази сцена, Зейно хич не си поплюва с Джансъз

На времето Дивето Kissing Heart  беше забелязала какъв чистофайник е нашият комисар Smile

И на края един клип от Мирър, страхотни ги правеше Hands Plus1

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 06:29 от queen_fenka

# 573
Здравейте и от мен! Спомням си, че на онланйна гледах някъде до тук горе- долу, поне до тук са ми спомените, та сега за мен става особено интересно!
Тези дни ще пътуваме и вероятно ще липсвам трайно, че не мога да разчитам на интернета на път....

Фенче, честит рожденик! Да ти е жив и здрав! Всичко най- най хубаво!

Прекрасен ден ви желая, момичета!

# 574
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит да ти е, Фани !!!
Здрав и успешен!

Обличам Мави и изчезвам .Дано до довечера има някакво раздвижване 😀

# 575
Привет! Blue Heart
Фенче Kissing Heart, здраве и късмет на Ицо!! Flowers Four Leaf Clover
благодаря за споделеното!
Поли, приятно пътуване! Hug
а ти не знаеш ли как свършва сериала?  Thinking Wink
Пепи Hug, ооо видях аз доказателство, че носиш тениската Grinning

от мен едно ново колажче.........

и един спомен от преди точно 3 години

.............
ЧРД на  Ойкю
Да е здрава и щастлива!!

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 19:56 от Airra

# 576
Поли Heart Eyes Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви, дружки! Kiss
Поли, надявам се, че като се върнеш от почивка няма да ни забравиш. Приятно пътуване! Flowers Four Leaf Clover
И аз си мислех, че си изгледала сериала Thinking
Пепи, и аз те видях с МАВИ, супер си! Hands Plus1
Айре Heart Eyes супер колажче, благодаря! Kiss

И Неслихан била рожденичка днес! И тя да е жива и здрава! Heart

# 577
.

Здравейте, момичета!

Телевизорът ми е пуснат на бтв-то  и в 21.00 часа, но не бих казала, че стриктно следя сериала. А на безобразните серии направо сменям канала. И не е само по причина на насилието. А и поради голяма моя нетърпимост към манталитета на този народ. За който една целувка, една милувка е много неморално, а размятането на оръжия всякакви, явно много морално. Та доста сцени в този  сериал са като учебник по насилие. И  по-лошото е, че насилието го имат в културата си. С този закон на честта, с това отношение към жените. Имам чувството, че мъжете от тези народи нататък с удоволствие биха станали еднополови, ако е възможно. Да си се забременяват и раждат сами. Да няма жени. Какво е това - жена...?! Чета в една тема - едни вайканици покрай един провинил се към приятелката си актьор. А масово какво става из народонаселението им знаят ли? Знаят. Но освен един филм /Фатмагюл/,  почти не се разчепква тази тема с тази същата сила, с каквато снимат сцените с насилие.

Иначе играта на актьорите няма да я коментирам. Всеизвестно добра е.

Пепи:

"Много ми хареса сцената между Керем и Джемре в болницата, когато Джемре си тръгваше, как Керем вдигна ръце над главата си. Цялото му същество говореше: Какъв съм късметлия с това момиче."

И аз си го помислих същото. Много хубав жест и изпълнение. Момент на блажено щастие.

Онур Сайлак - е страхотен актьор. Тук мисля, че не му е толкова второстепенна ролята. И ако образът му се получава толкова плътен и противоречив много се дължи на играта и  на интелигентността му.

За Къванч и Елчин какво да кажа, момичета. Вие сте изписали всички суперлативи. Къванч си го знаем, и не ни изненадва. Само може още и още да ни радва. Но много се радвам за Елчин. Не съм изненадана, просто се радвам.

Фен, чести празник, мила! Да е жив и здрав и с късмет! Моята малка дъщеря е утре.

До...в някакъв момент, момичета. Не сериалът, /камо ли пък вие!/ е виновен/и за рядкото ми включване. Както вече писах много са факторите, но не ги анализирвам. Просто не правя това, което не ми се прави, и което мога да си позволя да не го правя. Защото има много други неща, които трябва да се правят! Smile

# 578
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, хора! Жива съм!!! Не знам кога ще наваксам пропуснатото, но все някога ще стигна и до там...

Днес в темата ни има новина прекрасна –
момченцето на мама Фенка взе, че поотрасна.
Тя си го нарича „слънчицето по-голямо“ –
нейното съкровище, отдадено и прямо.
ТО носи радостта в света безмерен,
краси живота крехък и безкрайно ефимерен.
Сега е времето ни на отдаденост и вяра,
на обич и подкрепа, без стопове и мяра.
Децата ни са истинско съкровище безценно,
а всичко друго е… второстепенно.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ФЕНЧЕ!

Скрит текст:

Прекрасен остатък от деня!

# 579
Привет, момичета! 🦋

Благодаря за всичко споделено! 🌺

Фенче 😍,
Да ти е жив и здрав рожденникът! Да ти бъде щастлив и честит! 🙏 Благодаря за почерпката. 🌺

А с теб, Айре 😍, си поговирхме. Добре ми се отрази. 🤗

Да кажа, че и аз видях тениската на Пепи😍.Ами отива ти, скъпа! 💋

Кате 😍,
Отново си се развихрила, браво! 😊

Поли 😍,
Приятна почивка! 😊

Всички ви е трогнал снощния епизод и как няма?! Аз гледах на лаптопа Вратата, ама срещу мен на ТВто беше Сблъсък. Та бях ту тук, ту там. Какво да направя не се сдържах. 😎
Мен също ме трогна Джансъз, бях убедена, че има надежда за него и ще се промени, но...
Разбира се, че Кадир не е забравил Дениз, не е забравил Аслъ. Но трябва да продължи живота си. Няколко пъти опита да го приключи, но не успя, защото не трябва. Има хора, които се нуждаят от него. Той има мисия и трябва да я изпълни.
Кадир - за мен той е един герой. ❤

Желая ви приятна вечер! 💋

# 580
  • София
Ей, ме НА....срамувам се..😡 Снощи заспах и не съм видях онази сцена с Кадир и Джанзис. 🥱🤬 Добре,  че сте вие та знам какво се случва. Така, хубаво преразказвате, че оставам с чувството, че не пропускам нищичко. Ама, нали знаете, че си наваксвам през уикендите с оригиналните серии, та не съм зарязала комисаря.  А..... казах ли ви, че след Бехлюл, в сърцето ми е Кадир?  Няма как да го зарЕжа.  До после! 😍🥂❤🤩

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 20:30 от Markito

# 581
Маркито, радвам се, че ти е приятно тук!
а имаш и оригинални серии!  Кадир напълно е заслужил честта! Wink
Ире Kissing Heart
Орси Hug, благодаря ти за споделеното! Идвай пак като имаш настроение!
Фенче Kissing Heart
Кате Hug

хахах няма такъв смях като серията в момента на ИН JoyJoy

приятно гледане!

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 20:43 от Airra

# 582
  • София
Само да попитам....какво му е случи на Иван? Звездичка ли е вече?🤐

# 583
Само да попитам....какво му е случи на Иван? Звездичка ли е вече?🤐
да, звездичка с мускули Laughing

# 584
Орси Heart Eyes Кате Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря ви, дружки! Kiss
Кате, благодаря, джанъм, трогна ме ! Heart 
Скрит текст:
Наистина си ми е голямо слънчице , днес и той ми купил подарък душичката  - робот Roborock S5 MAX. И чисти и мие, направо съм си айляк вече, имам си чистачка Grinning
Маркито Hug И на мен Кадир ми е е в сърцето, обаче след Кузей. Да видим на теб как ще ти въздейства тази сцена, ще се радвам да споделиш!
Ето колко дълго  продължи разкаянието на Джансъз Rage
Grinning

И тази сцена беше супер!

Кадир въпреки това, което направи Ахмет, не позволи да му сложат белезници пред сина му Heart

Голям майтап на гробищата ... Белма и любовника и приемат съболезнования, а дъщеря му стои отстрани
Джемре направо ги съсипа ... ето колко дълго продължи и любовта на Демир Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
да, звездичка с мускули Laughing

Общи условия

Активация на акаунт