Образователен Говорилник - Виртуално бистро (7). Вълнения.

• 26 775
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
На мен министърът ми е симпатичен, особено на фона на колегите му. Но не е лесно да се вземат решения в такава ситуация, все ще има недоволни и всяко едно решение има и негативна страна. Полезни ходове всъщност няма.

# 496
  • София
Мда, съчувстваш му на потресаващия за министър на образованието диалект и затова го харесваш, признай си.
Само като си отвори устата и гася телевизора.

# 497
Ама не е тулуп, виж какъв е спретнат. И не го слушам, гледам го чат пат. Тоя новия, на болестите, по ме дразни.

# 498
  • В офиса
Хваля се с 1560т. на САТ1 и се оплаквам от пълна мъгла и апатия какво и накъде. За следене на срокове и процедури пък съвсем абсурд... Само чувам - едикойси ще пише есе за едикъде си и не може да излезе, другия на уроци и не може да излезе и т.н. Май да търся външна фирма да следи тези неща?

# 499
Честито, Тинки! Страхотна е девойката! Пожелавам ѝ бързо да се ориентира какво ѝ е на сърце да учи.

# 500
  • София
E, обаждате се на специализирана фирма и тя поема оттам тататък. Аз, понеже така и не се престраших, в момента се чудя как точно трябва да си направя регистрацията като родител в Колидж борд за Комон ап-а и да попълвам CSSa.

# 501
  • София
Браво на девойката, Тинки! Супер резултат. Избрала ли е какво иска да учи?

# 502
  • В офиса
Браво на девойката, Тинки! Супер резултат. Избрала ли е какво иска да учи?
Не. По едно време спомена aero(space) engineering, но май бе по-скоро някакъв емоционален изблик.

# 503
  • София
Страхотна идея! Стискам палци да избере това, което ще се окаже истински нейно!

# 504
Тинки, и книжка да изкарате и най-добрия избор да направите. Щото моята не направи и сега хем ми е тъжно, хем ми е смешно. Хем съм виновен😀

# 505
  • София
Какво става? Вече не ѝ харесва ли? Или колегите за никакъв чеп не стават?

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 17:30 от Sharky*

# 506
  • софия
Поздравления за успеха на девойката, Тинки! Браво на нея! ( но да си кажа, че никога не съм се съмнявала във високите успехи при вас) От сърце и пожелавам да си намери наистина нейното!

# 507
Хваля се с 1560т. на САТ1 и се оплаквам от пълна мъгла и апатия какво и накъде. За следене на срокове и процедури пък съвсем абсурд... Само чувам - едикойси ще пише есе за едикъде си и не може да излезе, другия на уроци и не може да излезе и т.н. Май да търся външна фирма да следи тези неща?

страхотен резултат, поздравления! ако ще го използва за кандидатстване, очевидно обмисля и някакъв американски вариант на образование (има такива и в Европа), което значи най-вероятно, че не е необходимо изобщо да е сигурна сега какво точно иска да учи в дълбочина, и има време поне година и половина от бакалавърството си да прецени и да се ориентира накъде я влече Simple Smile

# 508
Поздравления, Тинки! Успех на девойката в избора!  Flowers Four Leaf Clover
Бихте ли ме ориентирали извън Американския Колеж, къде на друго място се полагат изпитите за SAT, SAT Subject и Advanced Placement? И дали може външни за колежа деца да се явяват на тези изпити там?

# 509
  • София
SATовете се държат в IАЕГ, само АРтата се държат в Колежа. За първите записването става онлайн на сайта на CollegeBoard.com, a за АР се записвахме в канцеларията на Колежа.

Общи условия

Активация на акаунт