На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Такава пазарска чанта с колела бяхме намерили на най-добра цена в едно от магазинчетата за домашни потреби като се тръгне от джамията Селимие в посока центъра, преди да се пресече през светофара към популярната аптека.
А за Унисите - да, и аз без карта не мога да резервирам, нивото ми е Джиниъс 2, но явно няма значение това. И въпреки, че плащането е на място, искат карта за гарантиране на резервацията.
Ние се гласим да ходим другата събота здраве и живот, но без нощувка, дано чакането по границите да е поносимо, че за друг ден няма вариант.

# 571
  • на Мелмак
Белята, дано с кръводаряването нещата се наредят по най-добрия начин.
Да ъпдейтна инфо за плочките - бяхме в Тракия Маркет от клипчето в ютуб, но гранитогреса, който търсихме в бежов цвят, имаше доста видове и нищо налично. Купихме от друго място. Но нещо този път, бая си повисяхме с много моткане.
От Карача пазарих--два комплекта чинии и тенЖурки.
Чаршафи и одеала от Линен, подаръци за приятели, препарати, разни джвъчки. Доволна съм от пазара и цените.

# 572
  • там където има винаги вятър
Цитат на: *Милена* link=topic=1237008.msg41403367#msg41403367 date=1600368699

[/quote
А някой ще даде ли повече инфо за парка с динозаври?

Милена, ей такива неща има в парка, като някои издават звуци. Ходихме миналата година. Много лесно го намерихме, но аз си бях начертала пътя по който трябва да минем - ориентирам се по фонтаните им. Щом видите тия красиви блокове от последната снимка, значи сте там.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 09:03 от mama iasi

# 573
Цитат на: etty775 link=topic=1237008.msg41404678#msg41404678 date=
1600407891
Белята, дано с кръводаряването нещата се наредят по най-добрия начин.
Да ъпдейтна инфо за плочките - бяхме в Тракия Маркет от клипчето в ютуб, но гранитогреса, който търсихме в бежов цвят, имаше доста видове и нищо налично. Купихме от друго място. Но нещо този път, бая си повисяхме с много моткане.
От Карача пазарих--два комплекта чинии и тенЖурки.
Чаршафи и одеала от Линен, подаръци за приятели, препарати, разни джвъчки. Доволна съм от пазара и цените.
Бихте ли дали координати на магазина за плочки от който сте доволна.

# 574
  • На юг от тук
Моля за помощ.Не успях да се справя с намиране на дежурна аптека в неделя в Одрин. При мен не разрешава да сменя датата.Може би някъде греша.

# 575
  • Варна
И аз съм Genius 2.
Не че знам има ли и какво е 1, 3 и т.н.  Затова и не уточних.
И аз плащам в брой. В евро. Излиза винаги най-изгодно. Тъкмо приготвих необходимите финикийски и се зачудих дали с цел безконтактно настаняване няма да ни накарат да платим с карта.
Ще докладвам, живот и здраве.

Катина, от телефона съм и съм навън. Не мога да отварям, но помня, че датата можеше да се смени в дъното на втора страница. Не още от първа. Първо ти отваря днешните и после отдолу сменяш.

# 576
Ако не откриете дежурната аптека, винаги има вариант да видите на място - на всяка затворена ааптека принципно има залепена информация кои са дежурните за деня. Но си е занимавка, по-добре е предварително да се информирате. Ние веднъж я търсехме в едни забутани улички, успяхме с помощта на местни хора, но не препоръчвам особено това упражнение.
белята, има 1-во ниво, но няма 3-то. 2-ро е максимумът.

# 577
  • Димитровград
Дежурните аптеки за събота и неделя:
Скрит текст:

# 578
Здравейте, пристигнахме в хотела Калерум, хубав е, минахме през Малко Търново за 50 минути Simple Smile Бях се подготвила за повече чакане Simple Smile

# 579
А магазин Текзен в Одрин дали вече работи?

# 580
  • Димитровград
Не, напълно е изгорял. Само скелета му стои.

# 581
  • На юг от тук
Благодаря на белята Flowers Hibiscus и папаоне.Flowers Hibiscus

# 582
Знаете ли от колко часа отваря пазара зад Мрги утре?

# 583
  • на Мелмак
Крис 80, след този магазин, в посока България е другия, от лявата страна. Отвън е като строителна борса. Нямам точен адрес.

Катина, намирали сме в неделя по обяснения от турци, на маймуница се разбрахме, разбира се. Grinning

# 584
За Висто и Liz Simple Smile
Рибния ресторант се казва Balıklama, Адрес: Sabuni, Terziler Sk. No:29, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Турция https://www.google.com/maps/place/Bal%C4%B1klama/@41.6740796,26.5534937,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x75b7eabed779e7b8!8m2!3d41.6740796!4d26.5534937.
Да знаете, че порциите са цяла риба, ако те питат филе означава, че ще ви донесат първо едната половина, а после втората половина. Поне така беше при нас. Поръчваме, питат ни филе или ... (не помня) почти цялата компания бодро казва филе. Идват чинии почваме ние да хапваме и почнаха да пристигат още чинии с по половин риба. На стената има фототапет с аквариум - стават страхотни снимки Simple Smile.  И нещо много важно - малък е! Ние си запазихме места предварително!
По отношение на Unisite/Alan - мисля, че имаше проблем с некоретен служител/и, но е истина и че по едно и също време от няколко хотела в Одрин се оплакаха хора за неоторизирани плащания с картите им в сайтове за залагания. След този случай направиха плащането на място и не съм имала проблем (продължавам да плащам с картата). Сега специално влязох да видя - не ми иска карта в букинг за резервация.
Оох момичета, радвам ви се на пътуванията. Ние се прибрахме от море на 6.09, но не можах да прескоча през любимия Одрин. Искрано се надявам декември да може да се пътува и да си направя една хубава разходка.
Беличке, на теб кураж и успешна развръзка!

Общи условия

Активация на акаунт