Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за дезинфекция при влизане в Турция?
Какви са цените на хранителните продукти в Турция?
Какви са алтернативите на турския зехтин Taris и как се сравняват по отношение на вкус и цена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за дезинфекция при влизане в Турция?
-
Какви са цените на хранителните продукти в Турция?
-
Какви са алтернативите на турския зехтин Taris и как се сравняват по отношение на вкус и цена?
-
Какви са ограниченията за пътуване между България и Турция?
-
Какви са изискванията за връщане от Турция?
После и на връщане

, че няма кой да мести колата. Както и да е. После леко тегелче през магазина за оглед. Взех си хартиен Мигроскоп и утре ще нападам. Набелязах доста неща. Забърсах два пакета ориз на Yayla по 19.95 за 2 кила. Ползвала съм го, макар да не съм сигурна напълно в разновидността. Е, от тогава всеки ориз ми е безвкусен. Взехме една лимонада и един шалгам, разни сладки неща за детето...ох, пардон, за ММ... и на касата се оказа, че понеже имаме 60 лири, за 12 можем да вземем к-т на Pritt, включващ 12 цв. молива, 12 флумастера, 12 цвята водни бои и едно сухо лепило. Има и още една опция, някакво куфарче с материали, но това е по- универсално. Утре ще обзаведа децата от родата.
Чакам всичко да си кажеш