На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia

След доста търсене намерих в нета капака

е сега е ваш ред да кажете дали някой е купувал в Одрин такъв и откъде

# 541
И аз съм си сложила капака за сърми в списъка и бях 100%сигурна, че съм го снимала...уви потърсих го да ви го пратя...ръц...нЕмам го 😯

# 542
За първи път ще сме с нощувка.Надявам се да имаме повече времеза разходки.Парка на Динозаврите дали работи?Бихте ли препоръчали ресторант за вечеря,нещо което си заслужава.

# 543
За първи път ще сме с нощувка.Надявам се да имаме повече времеза разходки.Парка на Динозаврите дали работи?Бихте ли препоръчали ресторант за вечеря,нещо което си заслужава.
От 2 години ходим редовно и отсядаме в Unisite и сме много доволни. По отношение на нощувката и разходките Simple Smile обикновено ходим с 2 нощувки и почти не стигаме до разходки. Парка с Динозаврите ми е в списъка от 1 година вече Sad. По отношение на ресторант зависи какво търсите. Ние се случихме на един Никулден и ходихме на рибен ресторант - намира се в пряка на главната, ако те интересува ще намеря координати. В първия момент като го видях си казвам егати дупката, но си изядохме пръстите и платихме с карта.
Приятна разходка

# 544
  • Пловдив
Може ли да дадете повече информация за парка с динозаври?

# 545
Здравейте,
Зз фейса чета, че раб.време на Ераста е от 12 до 20 ч.
Пак там, че отварят в 10, както и преди .

Моля за актуална и достоверна информация.

# 546
  • Бургас
Работното време на "Ераста" след 4 септември е от 10 до 22 ч.
https://erastaedirne.com/bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/

# 547
Здравейте,
Зз фейса чета, че раб.време на Ераста е от 12 до 20 ч.
Пак там, че отварят в 10, както и преди .

Моля за актуална и достоверна информация.
Най-актуално е на сайта им. Вече са с нормалното си работно време от 10 до 22 е, ако не ме лъже паметта.

# 548
От 2 години ходим редовно и отсядаме в Unisite и сме много доволни. По отношение на нощувката и разходките Simple Smile обикновено ходим с 2 нощувки и почти не стигаме до разходки. Парка с Динозаврите ми е в списъка от 1 година вече Sad. По отношение на ресторант зависи какво търсите. Ние се случихме на един Никулден и ходихме на рибен ресторант - намира се в пряка на главната, ако те интересува ще намеря координати. В първия момент като го видях си казвам егати дупката, но си изядохме пръстите и платихме с карта.
Приятна разходка
Току що чета във фейсбук групата за Одрин,че в този хотел много хора преди около година имали проблеми с картите ,които са плащали нощувките.След време им били теглени пари.Имате ли такава информация?
 Ако не Ви затруднявам може да ми пратите сдреса на ресторантчето.

# 549
През вече далечната 2017 г. търсих живачни термометри в Турция и ми обясниха, че отдавна са забранени и не се продават.

Висто, на мен ми източиха картата след спане в този хотел, НО тогава той се казваше Unisite, а сега Alan, така че вероятно мениджмънтът е сменен. И преди всичко резервацията през букинг не изисква данни от банкова карта вече (по който начин всъщност теглеха пари). Писала съм дълго и подробно по този въпрос, но общо взето от букинг дават данните от картата на хотела, за да проверят те наличности/да блокират някаква сума. И там се злоупотребяваше, като парите ни отиваха в някакъв британски сайт за залагания. Добре, че от сайта се оказаха свестни и ми върнаха парите след 2-3 мейла, за отношението на ДСК дори не ми се говори. Просто след този случай ги смених.

# 550
Благодаря за отговора!
Сега остава да са зареди ли и есенно зимните стоки. 😀

# 551
  • Варна
Приятна разходка
Аз бих искала координати на рибния ресторант. Миналата година го търсих, че ми замириса на риба, но не го открих.

# 552
  • Varna
Висто,
хотела е-Edirne Palace Hotel.

Някой питаше за заведения където предлагат и алкохол.
Тука на центъра по главната улица има един ресторант Гази Баба.
Преди него имаш още едно МехаЙне.
Но вчера видяхме едно съвсем ново заведение-казва се Мезес, демек мезета.
Мъжът ми нарочно влезе да види какво предлагат. Всякакъв алкохол имат. До него има един пъб-кафене където може да си поръчаш бира и да си починеш.
Тези две заведения се намират под магазин Ендер.
Заведението Мезес е ново. Миналата година когато ходихме за последно, това място беше сладоледчийница, а преди това нещо като чайна.

Влязох в магазина Ендер докато мъжът ми си жулеше бирата. Имаха вече есенна стока. Имаха намаление на черни дънки. От 119 лири на 39.90. Минах набързо, другата стока не съм я гледала. Но сякаш маааалко по-добра ми изглеждаше. Последните 3 години хич не ми харесваше това което имаха.

Това от мене. Незнам дали ще се включа още веднъж. Ако видя нещо което си заслужава, ще пиша. А утре си бием камшика за Варна.

Успех на момичетата които тръгват към Одрин.

# 553
Здравейте, утре сутринта пътуваме за Одрин, надявам се да не се чака много на границата, запазихме нощувка в Калерум Simple Smile Благодаря за информацията, която давате в темата Simple Smile

# 554
  • Варна
Всъщност Унисите отново искат данни за карта в процеса на резервацията.
Искрено се надявам да няма фалове пак. Предполагам, че тогава някой служител или повече от един, са правили шмекериите. Доколкото съм чела, не са теглени пари, а са плащани игри и подобни. При ММ имаше опит, но банката го спря и се обадиха, че служебно ще му подменят картата.

Що не казвате кога са смените?
Наистина изключих...

Нямам хал за нищо, ама за хойкане имам.
Скрит текст:
Благодаря за пожеланията! Ще трябва да се оправи. Има доста дарители, но трябват още и продължаваме да търсим. Важното е, че кампанията върви и напълно непознати хора откликват. В такива моменти си връщам вярата в доброто...
А мен днес ме отрязаха и още не мога да преглътна факта, че според докторката, ако мисля за себе си и за децата си никога повече не бива да дарявам...

Общи условия

Активация на акаунт