На болните бързо оздравяване! 
На болните бързо оздравяване! 
) + 30/60 АМ
плюе, маже ужас...http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50095&photo=48 Въпреки отношението ми към кашите взехме за да пробваме...на първата лъжичка се чува неистов писък и устата му се свиват все едно, че са залепени с канаколит
няма отваряне докато не види, че купичката е някъде надалеч
Остана само кисел да пробваме, на коя фирма има готов 
. В събота или неделя сме да даваме кръв и урина до , та дано всичко да е оки ::
и тя стиска венци и устенца, казва не, та не. Най-голямото постижение до сега са 4 чаени лъжички, като аз се правя на маймуна
, за да се смее, а през това време татко й да изсипва пюрето от лъжичката в устата й. А какви физиономии прави.... Не ми се мисли как ще се мръщи
и на зеленчуковите, но както е тръгнало скоро няма да ги опита.
и тя стиска венци и устенца, казва не, та не. Най-голямото постижение до сега са 4 чаени лъжички, като аз се правя на маймуна
, за да се смее, а през това време татко й да изсипва пюрето от лъжичката в устата й. А какви физиономии прави.... Не ми се мисли как ще се мръщи
и на зеленчуковите, но както е тръгнало скоро няма да ги опита.
А, и още нещо имаме еднакви обиколници за децата и дамаски на диваните, само в цветовете се различават. Стана ми смешно, че уж сега има разнообразие, а пак е еднакво в повечето магазини като едно време
Препоръчани теми