МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 582
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Забравих да ви се похваля,че днес сутринта Тино каза "МАМА" и след половин час и "БАБА"

# 46
Защо не изчакаш в такъв случай, ами "тормозиш" милото бебче, а пък и вас си.
И аз мисля така, но ще пробвам с друг вид плод, и ако пак се мръщи ще почакам още малко.

# 47
  • София
Здравейте,милички! Hug
Дани вече втори ден е с температура 38,3 и успявам да я сваля най-много до 37,9.Не действат нито Панадола,нито свещичките Ефералган,нито оцетените компреси.Започнахме антибиотик,колкото и да не ми се искаше,а днес ходихме да ни вземат и кръв за изследване.Много му е зле на миличкия,постоянно мрънка и плаче.Само гърлото му е леко зачервено,странна работа,откъде тая упорита температура?! newsm78
Исках да ви питам педитата длъжни ли са да идват по домовете когато децата са болни без заплащане?Свекърва ми твърди,че била длъжна да дойде в къщи педиатърката,а се била правила на ударена Rolling Eyes и ни разкарвала до поликлиниката,а аз не съм сигурна,че е така.Кажете вие какво знаете.
Целувки!

# 48
Ние ще сме в Софиа към средата на месеца,ако има среща тогава,ще се включим с най-голямо удоволствие.

# 49

Исках да ви питам педитата длъжни ли са да идват по домовете когато децата са болни без заплащане?Свекърва ми твърди,че била длъжна да дойде в къщи педиатърката,а се била правила на ударена Rolling Eyes и ни разкарвала до поликлиниката,а аз не съм сигурна,че е така.Кажете вие какво знаете.
Целувки!

Ако става дума за педито по каса - задължен е да дойде до вас
Дано да не е нещо страшно и бързо да мине
п.п да не е от зъбки?

# 50
Честито на рожденничката!!!
 За срещата - в събота ще идват свекитата ми, та не знам дали ще дойда отсега, но ако идват следобед (привечер), какъвто е плана, ще дойда разбира се  Hug
На болните - бързо да се оправят  Hug чак се плаша като си помисля, че още есента не е дошла, а бебешорите вече боледуват Sad

# 51
  • Sofia
И ние от вчера си имаме зъбчеееееее  bowuu, доста безпроблемно, като се изключи неспокойния сън и целодневното мрънкане  през последния месец Mr. Green . Не е вдигал температура, само предишния ден малко по - рядко акаше, ама не чак да е имал разстройство.

Браво на Дани на zoui за акробатиките, направо ме самйва тоя бебок  Shocked , да е жив и здрав!!!

konstans, добре дошла отново и браво на Тино за думичките  Hug Кажи, моля те, как я правиш попарата?

Честит рожден ден на snoopy - taz!!!

# 52
tasia, миличка Михаил беше с висока температура , когато го повтори летния вирус с разстройството, панадол давах максимум по 4 пъти на ден по 4 мерни единици сваляхме до 37.5 след втория ден падна сама. Незнам дали педиатрите трябва да ни посещават, защото нашата постави диагнозта по телефона без дори да пожелае да го заведем да го види  #Cussing out, каза да не му даваме нищо ако е под 38 ...  и аз си викнах частната у дома ...хич не им вярвам на тия от поликлиниките....
Кате, много са хубави зъбките на Мишето! Като ги видях, чак се изумих, но то е само защото мойта Катерина няма и следа за поява на зъбки  Heart Eyes А, и още нещо имаме еднакви обиколници за децата и дамаски на диваните, само в цветовете се различават. Стана ми смешно, че уж сега има разнообразие, а пак е еднакво в повечето магазини като едно време  Joy Joy Joy
Joy ами да, или просто харесваме еднакви неща  Wink
а като стана въпрос за зъбки, майка ми е полудяла да ме тормози, че това не било нормално да имаме 6 зъба на 6 месеца и според нея това е от изкуствените храни ако съм го била кърмила нямало да стане така  ooooh! не мога да и обясня, че кърмата ми просто спря и че 50% от бебетата са на АМ, а не нямат толкова зъби, и че нищо ненормално няма в това  Whistling  да не говорим за другата абсурдна реплика "тези изкуствени храни доведоха до това обръщане и търкаляне от 3-тия месец, те действат като допинг, на хората децата които са на кърма са спокойни..."  Cry  Joy да се смееш ли да ревеш ли  Joy аз предполагам кой е в основта на тези и размисли (свекървичка естествено), но не ми се занимава с глупости....
Забравих да ви се похваля,че днес сутринта Тино каза "МАМА" и след половин час и "БАБА"
Констанс честито   bouquet
Мислиш ли, че е съзнателно, защото Мишето от 1 седмица казва "Мааааааам" ама си мисля, че е поредния нов звук, интересното е, че когато майка ми го попита "къде е майка ти бабче, ти познаваш ли я , че пак отива на работа  #Cussing out" той се обръща и ми се смеее  Joy

# 53
  • Sofia
tasia, аз единственото, което знам за температура, освен всичко, което ти вече си пробвала, е да се поразсъблече бебока и да му се дават повечко течности, ама той май беше още само на кърма  newsm78 ...

Кате, ние също сме само на АМ от почти 3 месеца, преди това пък го дохранвах, понеже го мързеше да суче, а на Вики първото зъбче се показа почти на 6 месеца и половина, така че ... поздрави на свеки  Sick , ама тия коментари май верно са си за рев  newsm78

# 54
  • София
Кате, успокой майка ти че не е от изкуствените храни, защото по тази логика ние трябваше да имаме вече всички зъби, а нямаме нито един. Grinning
Симона преди месец също много упорито повтаряше мамама, бабабба и няколко пъти каза и лели, но вече нищо не иска да казва само крещи с всичка сила и пруфти като моторче е по цял ден.  Joy

# 55
 newsm59 на snoopy - taz!!!

# 56
 Преди малко отново опитах с пюре от ябълка, и с друг вкус /ябълка+кайсия/ и със сокче.... Резултата беше същият  Sick
 Вашите бебета отказвали ли са плодови пюрета  newsm78 ?

# 57
Значи среща събота 12.00 пред коктейли и мечти и пешком ще се разходим. Ние обаче тогава ядем пюре и незнам как ще го напрамя, ама  newsm78.
Отчет - ние сме 70 см, 7600! Вече имаме разрешение за захранване с глутен и от сл. седмица почваме с попарите и ние. Рецепти казвайте, че "малко сирене, с един-два сухара и малко вода" - рецептата на педито ми е "малко" объркано Joy! Можело вече да му давам и бишкоти /бебешките/ и обикновенни бисквити да си чеши венците. Също имаме и разрешение да даваме сокче 2 пъти дневно, че Иван е болен на тая тема. Реве с глас като свърши и се тръшка като първолак. Взеха ни кръв и урина и утре ще знам резултатите. Педито каза да разредим чистите зеленчукови пюрета и да наблегнем на месото Laughing - малкия ще е доволен.
Утре трябва да си купя стол за кола за седящо детенце и стол за хранене - моля, всеки, които е видял нещо хубаво да ми пише на лични - аз и двете неща си ги представям не по-скъпи от 150-180. Веси, разчитам на теб да помогнеш, че вие кви хубави неща си откривате, а аз като някоя патка пак ще се навра в първия магазин и ще купя първото нещо.
Кате, майка ти е голям веселяк  Joy.
Констанс, ти не беше ли фен на късното захранване или аз се бъркам?

# 58
Защо не изчакаш в такъв случай, ами "тормозиш" милото бебче, а пък и вас си.
И аз мисля така, но ще пробвам с друг вид плод, и ако пак се мръщи ще почакам още малко.
А ако и после се мръщи?
Лили - ти захранила ли си вече?
мамите, дато захранват/ще захранват след 6 месеца - споделяйте как сте със изследванията. Казват, че хемоглобина падал.
Жане, захранването след 6-ти месец нали се води америкенски тип - сподели как е в америка .... Ти вече си захранила, та ми стана интересно...

# 59
tasia, аз мисля, че педиатрите (и въобще личните лекари) ТРЯБВА да ходят по домовете, когато се налага. Във вашия случай мисля, че СЕ налага, след като детето е с такава Т. То и възрастен да беше, е гадно като е с Т да се мотка по вън  Sad Нашат специално си има по 2 часа на ден за дом. посещения. Слава богу не ми се е налагало да я използвам така.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт