чак се плаша като си помисля, че още есента не е дошла, а бебешорите вече боледуват
, доста безпроблемно, като се изключи неспокойния сън и целодневното мрънкане през последния месец
Кажи, моля те, как я правиш попарата?
, каза да не му даваме нищо ако е под 38 ... и аз си викнах частната у дома ...хич не им вярвам на тия от поликлиниките....
А, и още нещо имаме еднакви обиколници за децата и дамаски на диваните, само в цветовете се различават. Стана ми смешно, че уж сега има разнообразие, а пак е еднакво в повечето магазини като едно време

ами да, или просто харесваме еднакви неща 
не мога да и обясня, че кърмата ми просто спря и че 50% от бебетата са на АМ, а не нямат толкова зъби, и че нищо ненормално няма в това
да не говорим за другата абсурдна реплика "тези изкуствени храни доведоха до това обръщане и търкаляне от 3-тия месец, те действат като допинг, на хората децата които са на кърма са спокойни..."
да се смееш ли да ревеш ли
аз предполагам кой е в основта на тези и размисли (свекървичка естествено), но не ми се занимава с глупости.... 
" той се обръща и ми се смеее
...
, ама тия коментари май верно са си за рев

.
! Можело вече да му давам и бишкоти /бебешките/ и обикновенни бисквити да си чеши венците. Също имаме и разрешение да даваме сокче 2 пъти дневно, че Иван е болен на тая тема. Реве с глас като свърши и се тръшка като първолак. Взеха ни кръв и урина и утре ще знам резултатите. Педито каза да разредим чистите зеленчукови пюрета и да наблегнем на месото
.
Нашат специално си има по 2 часа на ден за дом. посещения. Слава богу не ми се е налагало да я използвам така.
Препоръчани теми