Констанс, чувала съм че козе продукти- мляко, сирене и пр. не се препоръчват за бебета и деца защото се получават алергии от тях, би ли обяснила защо си избрала да даваш козе сирене, че ми стана интересно?
играчки не признава и неиска да се вози в кола /та как ще стигнеме утре до морето просто незнам/ играе само с дистанционното ,ключове ,телефони ,клавиатурата и лъжици 
, но щом така казва. 

Упорито се мъчеше да го направи тези дни, но нещо не можеше да стигне до там, но сега сме без проблеми
И цяла сутрин само това правим. Въпросът е, че го правеше и докато й давах плодовото пюре и сега освен ръце си имаме и крака в устата по време на ядене. Ще видим какво ще е тотално мазането на обяд 
след това да позачисти 

вярвате ли, че ми се догади беше някаква нежна пуйка с нешни неща
пълна отврат
аз няма да мога да изям 1/2 бурканче, колкото той яде горкия
...колко бързо минава времето,а много ми се искаше да се запознаем.
А от това 210-240 мл. АМ дето го прочетох,направо ми стана лошо.
Яна изпива 150 със зор.А какви сурови плодове давате,че ми се иска да разнообрзя малко,давала съм само банан и пъпеш до сега?/пък и предпочитам плод,пред плодовите пюрета/.Констанс,как ги правиш фрешовете??? 

Три часа плака без изобщо да мога да го успокоя и беше с температура 39.Накрая бях принудена освен свещичката Ефералган да го увивам в мокра пелена голичък за да я сваля.Слава богу това най-накрая помогна и я свалихме до 37,5.Явно вече и антибиотика взе да действа,днес детенцето живна.А каква мъка докато му дадем тоя антибиотик,хем е с плодов вкус.Реве и се опъва и после не иска и да суче,толкова е наплашен.Добре поне,че му го даваме на 12 часа,че ако беше по често сигурно щях да се гръмна!Много е лошо да ти е болно детенцето.
Препоръчани теми