. Аз очаквах по-лоши резултати и сега съм много щастлива. Лекарката каза, че целта на занятитето сега ще е а го държим над 100, докато се разбере дали и той има таласемия, което ще стане като навърши 2 години и след това ще видим кво ще правим по въпроса. но като се има предвид, че моят хемоглобин рядко се качва над 100, неговия си е направо супер
/ най-накрая свърши работата и всичко мина като по книга. Та... пробвай друго /ако си купила повече/ и дано този път има ефект.
, и ни показа упражнения. Освен това сме на диета, т.е. вече три дни сме на четирикратно хранене.
.Ти се радвай на кротките моменти,че аз с умиление си спомням времето,когато малкия си стоеше в количката кротък и аз имах време за всичко.Ех как лети времето.

, но относно кашата, от всички майки с които общувам съм чувала, че много се пълнее от нея. Така че по-добре я консумирайте 2-3 пъти седмично, а през другото време кисел. Мнението на нашето педи е същото. В нашият случай /~8,600, на 22 август бяхме 8,250/ като стигнем до кашите ще са най-често през ден. Препоръчани теми