МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 619
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
.....Просто в един момент децата проявяват голям интерес към яденето на възрастните,започват да ги имитират и трябва да се улови точно този момент.Това е лично мое мнение и не го налагам на никoй. Peace

zoui, моя син от 3 месеца мляска с уста, като ни види че се храним  Joy , но повярвай ми мрази лъжицата и храна различна от мляко в биберон  Joy 

# 181
Привет мамета !
Ние с пликчето за изследванията без проблем залепихме, и аз му дадох веднага да цоца, че той веднага започна да рита и за малко остана да го махне, но след няма и 5 мин. си се изпика и всичко си беше вътре, и кръвчицата като ни взеха се държа мъжки, дори не проплака, но тъй като му проверих резултатите по интернет и сега съм ги разпечатала да ги нося на педито, и всичко му е окс, хемоглобина му е 113, няма никакви забележки, Освен при Урината има Седимент 1-2 левкоцита на поле, единични кристали пикочна киселина, това го пише в Забележката на урина. И аз сега съм в шаш какво е това, но пък лекарката не мога се свържа нещо с нея, а утре почивен ден та чак в четвъртък евентуално знаем. Дано е нещо не за притеснение  Praynig и всичко е окс.
Айде лека и спокойна вечер от нас, че нещо малчо размрънка. Целувки на малки и големи  Hug

# 182
zoui, благодарим за комплимента  bouquet

# 183
Да кажа че успях да дам на Али 8ч.л. пюре. Тя не искаше, но успях да й го набутам в устата  Embarassed. Разбира се ~ една от тях остана по лигавника. Вижте как стиска уста, а това е едва в началото на храненето
Nели защо не погледнеш тази тема може да ти бъде полезна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112059.0

# 184
zoui, моя син от 3 месеца мляска с уста, като ни види че се храним  Joy , но повярвай ми мрази лъжицата и храна различна от мляко в биберон  Joy 
Кате той и моя Дани ни гледа и примлясква доста отдавна,но не това имах предвид,а това че започна да посяга към храната,да си иска и да се сърди,ако му се откаже,и сега не само примлясква,а извършва дъвкателни движения. Peace

# 185
 Взех изследванията на Али. Хемоглобин 112, кръвна група А2+, а за урината нямаше проблем. Така добре съм почистила легена   newsm53 , че няма никакви бактерии и всичко е ОК

# 186
Това за проявяването на интерес май не го разбрах - вие давате от вашата храна ли? Иван при вида на бира с цаца и пържени картофи направо е във вихъра на танца. Посяга да ми вземе дори картофа от устата и не се сърди ами направо побеснява, че не успява да докопа нищо. И дъвче и плюнчи и мляска и вие и всичко това накуп придружено в викове. Човек като го погледне ще каже, че никога не сме го хранили...
За обръщането - вие сигурни ли сте, че вашите бебета не се обръщат?  newsm78 Иван предвид, че Иван прещи като се завърти по корем, защото иска аз да дойда и да го обърна но гръб и така до 101 и обратно, но аз вече 10 пъти го виждам как чудесно си се справя когтао не знае че съм в стаята и тряба да си вземе нещо - върти си се като пич, ама не му утърва щото това му е начин да си общуваме.

# 187
Здравейте и от нас!
Нямаше ни доста време...
Ние преди три дена започнахме захранване с оризова каша,за сега и харесва,утре мисля да и дам и пюренце.
Лек ден на всички мартенички...  bouquet

# 188
привет!

а къде се загуби весиnewsm78

тзззд, аз не разбрах за кой проблем питаш точно - че не се обръщате или че сте с "наднормено" тегло? за теглото не мога да ти помогна, но за двигателното развитие съм си половин доцент...

габи666, рядка ви е кръвната група, точно така е; ето една таблица:
Тип / Разпространение в света
O+ / 38%
A+ / 34%
B+ / 9%
O- / 7%
A- / 6%
AB+ / 3%
B- / 2%
AB- / 1%
Моят Преслав пък е с най-разпространената - О+

П.с. Втори ден на работа - вече ми се почива....  Embarassed

# 189
Това за проявяването на интерес май не го разбрах - вие давате от вашата храна ли?  Hug
Цитат
Не разбира се,просто като седнем да обядваме му слагам купичката някъде между нашата храна и той си мисли,че и ние това ядем.Но като ям плодове се е случвало да ми ги измъква от ръцете и да ги облизва и си умира от кеф.

# 190
За боцкането Али се разплака, но като всичко свърши и я гушнах се успокои. Дори поисках да й направят изследвания за кръвна група, за да си я знам.

Нели от къде взеха кръв на Али за кръвна група?

# 191
За боцкането Али се разплака, но като всичко свърши и я гушнах се успокои. Дори поисках да й направят изследвания за кръвна група, за да си я знам.

Нели от къде взеха кръв на Али за кръвна група?
От пръста

# 192
Зоуи, след всеки пореден пост, които чета от теб все повече искам да те питам - ти сигурна ли си, че не сте от мартенчетата 2005?  Joy
Изправя се сам, седи, пълзейки обикаля апартамента, храни се сам с лъжица, а сега яде и на масата с вас   #Crazy.

# 193
Зоуи, след всеки пореден пост, които чета от теб все повече искам да те питам - ти сигурна ли си, че не сте от мартенчетата 2005?  Joy
Изправя се сам, седи, пълзейки обикаля апартамента, храни се сам с лъжица, а сега яде и на масата с вас   #Crazy.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Искам да попитам слагате ли мляко в месното пюре, когато замествате млечно хранене?

# 194

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Искам да попитам слагате ли мляко в месното пюре, когато замествате млечно хранене?
Joy  Joy  Joy с Гер4о винаги се смея искрено  Joy  Joy  Joy по темата моя син все моще се крепи седнал само ако има опора зад гърба си, а за пълзене не може да се мисли всички опити завършват в стойка триъгълник с дупе нагоре главата забита в дивана и изпънати крака  hahaha след което се катурва на някъде  hahaha и се ядосва.

Violanta, аз на обяд давам само зеленчуково или месно без капка АМ, вече заместихме едно хранене с малкото бурканче на хип 4+ и му е достаъчно, защото огладнява към 5, а обядва между 12:30 и 13:00.

Да попитам за доматен сок  newsm78 от кога се дава натурален доматен сок  newsm78 и пасирате ли пресни плодове във вид на пюре, които да давате, аз днес пробвах с банан и много му хареса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт