МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 553
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, здравейте.
           ГЕРЧО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН . БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА!
  Калаза, бъди спокойна. Сигурна съм, че нещата ще се оправят.
Като чета, ние ще спечелим конкурса за най-дебело бебе 9300г- направо ме е срам, но така и неразбрах как стана. Е, вече сме на четирикратно хранене като наобяд сме на пюре, а следобед - кисел или каша. Да се надявам, че след тази диета, която вече е шести ден, ще станем по-активни по отношение на обръщането  .

# 226
Нещо от 2-3 дни, Али все стиска устенца и премлясква. Като че ли си чеше венците  newsm78 Мами на бебета със зъбчета, при вас как беше преди да се покаже първото?
Ами ние още нямаме зъбчета, но и Боби така прави, точно като беззъба баба е Simple Smile
Калаза, стискаме палци Ники бързо да се оправя  Praynig, странно ми е, че той е толкова активен, откъде и как пък тая анемия  newsm78
Констанс, в южния парк всеки ден гледаме една такава количка и се чудя колко тежи, наистина изглежда лека и маневрена...
ЧРД на Герчо на патерица - всичко най, най най Simple Smile да те слушкат много и двамата ти мъже Simple Smile

# 227
Ето малко снимки и от нас
http://images10.snimka.bg/001182660-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001182662-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001182681-big.jpg
http://images10.snimka.bg/001182684-big.jpg

Ние явно ще сме манекени-7,450 и 72 см бяхме този вторник.Калаза,дано Ники бьрзо се оправи Praynig

Констанс много ви е хубава новата количка-този модел доста нашумя в последно време.Да си я ползвате сьс здраве.

# 228
опа грешка

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 21:09 от kremena

# 229
Здравейте и  от нас с Елинка!
Честит рожден ден на Герчо с голямооо закъснение   bouquet  bouquet  bouquet
Стиска палци Ники да е добре след терапията.
Искам да ви попитам вие правите ли гимнастика и масажи на бебчетата, защото аз малко съм ги изоставила. А една майка в градинката прави много усърдно и бебето й на 4ри месеца е доста напред в двигателно отношение. А мойта мома не иска да си стои на крачетата  Sad Sad SadВсе подскача , но не застава хубаво , а на пръсти. Та сега се разтревожих  Thinking

# 230
 kalaza , много съжелявам за твоето ангелче. Стискам палци и се моля  Praynig по-бързо да се оправя. Предполагам, че от изписаните ви лекарства всичко след три седмици за прегледа ще е ОК.

DessyM , честит ви половин рожден ден   ura Tada

konstans , много е готина тази количка  smile3521 Ще ми се да видя такава на живо.

Tweety , Боби от кога прави така, че наистина си мисля, че на Али скоро ще й тръгне зъбче. То не е едно мляскане и смучене на устните.... Така е мляскала като новородена и то ако е много гладна. Сега гладна или не си е все премляскваща. С татко й много се смеем, защото то си е смешно  smile3532

# 231
  terina, не си създавай излишни тревоги. всичко е наред много бебета докато проходят, а някои и малко след това стоят на пръсти, но е хубаво да правиш гимнастика на бебето, да се раздвижва и да укрепва мускулатурата му.
  kalaza, много съжалявам че Ники е трябвал да приживее това страдание с кръвта от венета, но му пожелавам скоро да е Ок!!! И изобщо всичките ни бебечета да са здравички и жижнерадостни!!!
  DessyM, не се притеснявай. Давай пюренцата с биберон. Аз послушах Герчо, запознах Дани първо с пюретата и после с лъжицата и сега нямам проблем.
  И само да отбележа и ние сме в отбора на беззъбите баби.

# 232
А и ние вече сме на половин година!!!! На всички с дата 7 весело и сладко  Joy

# 233
  DessyM, не се притеснявай. Давай пюренцата с биберон. Аз послушах Герчо, запознах Дани първо с пюретата и после с лъжицата и сега нямам проблем.
  И само да отбележа и ние сме в отбора на беззъбите баби.

Опитах този следобед с кашата, но май дупката на биберона не достатъчно широка. Аз така или иначе ще купувам нови биберони за след 6м, та ще помисля и за това.

Кристина също си стиска устата като "беззъба баба". Май наистина е заради зъбите. Тя си има 2 отдолу, но напоследък доста се лигави и чакаме да избият и горните, та да поспим после малко  Crazy Че толкова неспокойно спи напоследък.... На нощното си шкафче държа чесалката-четка за зъби и венци в една чашка с вода и се налага нощем да й чеша венците, за да се успокои. Действа тоя номер наистина, но не ме питайте как съм на сутринта  Tired

Момичета, пазете бебчовците, че имало някакъв много гаден летен вирус с разтройство и повръщане  Sad Децата и бебетата много тежко го изкарвали. Днес на консултацията сестрата ме предупреди. Лекарката била болна и не беше на работа  Cry

# 234
Туити честити рожден ден, бади здрава и много обичана мама

# 235
Tweety, честит рожден ден!
Бъди все така усмихната и весела!
Пожелавам ти много здраве, щастие късмет, пари и господин Борис много да те радва!

# 236
 Туити, честит рожден ден

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 08:05 от Violanta

# 237
  • София
Violanta,не съм аз рожденничката,мила,Туити е.  yes

Честит Рожден Ден,Туити!Много здраве и щастие!

# 238
  • Sofia
Tweety, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!

# 239
Tweety  newsm59, да си жива и здрава и много да те радва малчо! Tada hbday

Общи условия

Активация на акаунт