МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 556
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
 Тася, благодаря! Преди малко набързо ме испидираха от компа, и съм допуснала грешка, закоето моля да бъда извинена от рожденничката. Wink
 Но и ние днес имаме мини рожденник. Ставаме на половин година! newsm57
hbdtu happy bd

# 241
Честит празник на Tweety! Всичко най-най ти желая!

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ,TWEETY! МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЕМ

# 243
Танче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка !   bouquet  Hug Пожеланията и целувките - след около час като се видим в парка  Wink

# 244
Танче, честит рожден ден и от нас с Елинка!
Бъди много щастлива!
И Левски да бие Барса! Wink

# 245
newsm59 Честит рожден ден на Туити! newsm59
Много здраве, щастие, късмет и незабравими мигове с бебе Боби!

И ние днес имаме мини рожден ден - ставаме на половин годинка  ura  bigdance2
Да са ни честити мини рождениците - всички които са на дата 8-ми   bouquet

# 246
  • София
Честит Рожден Ден Tweety!  smile3525 bdbaloni baloni

Да си винаги желана и обичана жена!

# 247
Здравейте, мамчета Hug Ние се завърнахме от пътищата и сега ще наваксвам изпуснатото

nbirthdayТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ! newsm51

Да ви разкажа накратки за "почивката" Grinning Бяхме във Велинград за 3 дни и си изкарахме супер. Объркахме тотално режима на Маги, попропуснахме някоя и друга баня заради кръчмите, но тя издържа геройски. Навсякъде си беше с нас и вършееше на воля по масите на заведенията Mr. Green Искаше да се докопа до всичко и всичко да пипне и да разгледа. В количката вече почти не искаме да седим. А ако случайно се навие то е само в полулегнало положение, освен ако не реши да спи. Добре, че поне все още спи в количката, че иначе трябваше да хвърчим между кафетата и апатамента за спане и срещи с приятели.
В сряда отидохме до Пловдив. Минахме през Вис Виталис, но почти нищо не купих. Очарована съм от маказина, като такъв, но цените са, като тук. А аз си въобразявах, че като е магазин на производителя ще е поне малко по-евтино Tired Там видях и прословутата електронна люлка на Бертони, която никъде в София не можах да я видя изложена, а само на картинка. Много е хубава, но става за по-малко бебе. За второто може и да си вземем. Видях и количките на Куини и ги пробвах най-накрая. За мое учудване Бъза се оказа горе-долу толкова тежък, като Маг-а. Зап-а въобще не ми хареса, а и гледах една майка по улиците после се бореше да го качи на един бордюр. Фрийстайла вече е хубава за мен количка. Имаше и лятни на Макси-Кози, но бяха над 400лв #Crazy Другите лятни бяха на Чиполино. Не бяха лоши, но доста тежки за лятна количка. Единственото нещо в този магазин, което не ми хареса е как бяха подредени дрешките. Много малка част от тях бяха на закачалки, останалите бяха опасовани в пликове и сложени в едни огромни кошници, като щандове. Нито може да разгледаш модела на дрехата, размерите не на всички опаковки бяха отбелязани и трябва да ровиш да четеш етикети с описание какво има в плика, да ги разопаковаш Tired Но общо взето магазина е много хубав. В тоалетната имаше повивалник, което просто ме очарова Grinning После се поразходихме из града. Беше доста топло, естествено. Видяхме се с приятели и си направихме някоя и друга снимка в едно много хубаво паркче на центъра, срещу пощата.
На следващия ден се заприбирахме към София, но минахме през Благоевград. И там се видяхме с някои и други познати, припомних си младите студентски години, минахме през някой и друг магазин и си дойдохме насам. Целия този крос по пътищата Маги го понесе много добре. Е, накрая към София започна да мрънка, но то си беше нормално. На мен ми писна този път, да не говорим за нея.
Иначе ние вече ядем каши и кисели и след 1-2 дни ще заместим и следобедното ядене. Маги харесва и двете, но кашите са й любими.
Мами, като видях във Велинград какви са некадърни притата и АГ, тук нашите каквито и да са, просто са гений. Имаме една позната, която се оказа бременна в 4-и мес. Аз я питам в коя седмица е, а тя ме гледа умно. Въобще не знаела, че бременността се брои в седмици. Мерили й килограмите, обиколките и хайде чао. А с другите ни познати с деца, като стана на въпрос какво яде Маги, направо ме обвиниха, че я държа гладна #Crazy Там от 2-я мес минават на кис мляко, защото с АМ не можело да се наяде детето. И да видите какъв зор видях, като ни свърши млякото и докато намеря в някоя апрека без заявка някакво АМ да не говорим точно за нейното #Crazy Е, накрая издирих една аптека и жената каза, че само там зареждали всички марки АМ. А една съседка там ми обясняваше как нейната внучка на 5м си хапвала бобова чорба #Crazy #Crazy #Crazy Една друга майка, която ми се оплакваше от страхотни колики на нейното дете, което сега е на 2г., ми каза, че му давала сокове от 20-я ден #Crazy Еми тези доктори луди ли са. Бебе със силни колики и айде на сока.  bash
Абе просто явно в малките градове са още в миналия век. Представям си по селата какво е.
От нас толкова за сега и без това стана мното дълго. Пускам и снимките от срещата

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=61088

Да питам мамите, които кръстиха вече бебчетата - събличат ли бебетата или им мокрят само косата? Чудя се дали да взимам 2 чифта дрехи или само 1 Rolling Eyes

# 248
  • Варна
Честит рожден ден, Tweety!
Честито на всики мини-рожденици!
kalaza, не се тревожи, мила. Желязодефицитната анемия е най-безобидната и лесно се лекува, просто може да отнеме малко повече време. Освен това тя често се среща при кърмени бебета. Няма нищо страшно.  Hug
Аз да ви се оплача, Преслав е с ужасен обрив по главата от известно време. Уж му давам капки, които изписа докито, но нещо не минава. Днес мислех, да и се обаждам, но сякаш има подобрение и се чудя какво да правя, защото идват почивните дни, а другата седмица уж щяха да му бият ваксината против Хепатит. Май все пак ще и звънна. Спрях да му давам нови храни, а и той обрива се появи постепенно, не изведнъж и не знам от какво е. Иначе си има второ зъбче вече.
Това е от нас. Хубав ден на всички. Hug Heart Eyes

# 249
Tweety, честит рожден ден!
Бъди все така усмихната и весела!
Пожелавам ти много здраве, щастие късмет, пари и господин Борис много да те радва!

smile3525 И от нас

# 250
  • Русе
Здравейте мили мами Simple Smile Да се наканя и аз най - сетне да напиша нещо. Първо да се представа казвам се Елица на 22 год. от Русе с татито сме заедно 3год.(Женени от 7 месеца) Имаме дъщеря на почти 6 месеца казва се Преслава  Laughing
 Изключително ми е приятно да чета форума, а и сега да започна да общувам с вас  Hug
        Поздрави на всички Blush

# 251
  bigdance2Честит  рожден ден Tweety  всичко най-хубаво ти желая newsm59

# 252
  • Sofia

Да питам мамите, които кръстиха вече бебчетата - събличат ли бебетата или им мокрят само косата? Чудя се дали да взимам 2 чифта дрехи или само 1 Rolling Eyes
Веси, аз предполагам, че в различните черкви е различно, обаче аз на всички кръщенета на малки бебета, на които съм била, са ги събличали и са ги топили целите, после ги увиват в хавлия и ги преобличат. Обичаят е тези вторите дрехи и хавлията да се купят от кръстника или кръстницата. Вики също го топиха целия - това беше в "Св. Неделя"

# 253
Здравейте и от мен след 2 дни отсъствие!
Благодаря на всички за милите думи и за пожеланията!
Туити, честит рожден ден - желая здраве и щастие и мъжете ти много да те слушат.
Честита половин годинка на всички празнуващи.
Иначе на 6-ти имахме троен празник - моят рожден ден - станах на 28, кръщенето на Иван, и Иван стана на половин годинка. Кръщенето мина добре - малкия много се радваше и се разплака само като го мазаха с разните работи с една метална пръчка - това не го хареса хич. Както и да е... След това цялата тумба от почти 20 човека се замъкнахме във Фея на Хладилника и си изкарахме супер готино! Само дето се бях уляла с храната, ама на картинката порциите изглеждаха по-малки  Joy. И така блаженно към 10.30 се замъкваме вкъщи да си допием, не в кръчмата ни писна... И.... отваряме си вратата и апартамента обран - просто така съм ги проклинала тея крадци, че и 1% да ги стигне сега в момента  Joyсе разхождат с откъснати ръце и т.н. Просто не можех да повярвам!!! Като откраднати неща сме минали леко - само компа е изчезнал и доста неща бяха приготвени, ама явно просто ги хванахме навреме, но като поразии направо не е истина - разкъртени прозорци, всичките гардероби изтърбушени и вещите навън.... Няма ми дори венчалната халка, но може и да не е изчезнала а да е някъде в суматохата... ченгетата дойдоха към 1 през нощта и почти ме гледаха подозрително щото им казах, че имам застраховка. Ама и аз в кръчвата си пийнах и като видях кво е у дома и пих още 3 водки почти на екс и им обясних някой неща, та станаха внимателни - абе със си сгурност не се радваха, че ме виждат на финала. Еби му майката - това, че имаиш застраховка май автоматично те прави съучастник - ами ако е така то всички хора дето имат коли са в мафията с колите... Ама и те май не очакваха, че ще им натрия носа... Както и да е... днес бяха много учтиви по телефона и май си взеха поука. Вчера цял ден се занимавам с глупости - застрахователи, майстори, поръчах блиндирана врата, поръчах сот - абе след дъжд качулка с две думи!!! Както си мислех, чее там по 110 съм свършила с разходите по къката за тази година и сега заминаха 1500 лв за секунди просто, а като се сетя за нов комп и направо ме втриса... Ама няма начин - аз за сот съм се заканила от 2 години, ама нали имаме куче и все се назландисвам - сега като опря лайното до гъза /с извинение/ му намерих цаката ама късно. Интересното е, че кучето ми е немска овчарка и си изглежда страшно нищо че е добра като котка... Ама или крадците са знаели че е добра или просто са били толкова надрусани, че са били направо безсмъртни  newsm78. Абе скапа ми се празника отвсякъде, а ченгетата за малко да ги изхвърля със шутове - просто навреме смениха тона! И най-странното е, че ми посипаха с прах цялата къща и не намериха нито един отпечатък!!!! Абе тея хора идиоти ли са или аз гледам прекаленно много филми - не може да живеем там от 100 години, майка ми всеки ден да тем по 10 часа и дори и ние да не сме оставили отпечатъци  newsm78. Те кво очакваха не знам - крадците да са си оставили явно личните карти с телефон за връзка! Абе и в тая държава живеем.... В понеделник ще ходя в полицията и ако пак се направят на велики оф, ох, ох - ще го пише случая и в нощен труд - разярена жена отхапа гръкляна на шефа на 4-то! Абе - простотии всякъкви....

# 254
 Веси, относно втри чифт дрехи, така е прието. след къпането в светена вода да се облече детето в нещо ново. В църквата в която бяхме не беше задължително да е без памперс детето. Ето ни нас
Обичаят е тези вторите дрехи и хавлията да се купят от кръстника или кръстницата.
Това е обичаят, но тези неща ние си ги взехме. Предпочетохме да не натоварваме кръстника. Все пак го поканихме много късно.

Общи условия

Активация на акаунт