и съжалявам за обира. Вземете си една сиамка, че сигурно тя по ще пази от вашето бау-бау
. Това в кръга на майтапа, но от полицията нищо не очаквай. Все си мисля, че в повечето обичи имат и те пръст. Да не се обиждат, но като стане нещо подобно теб обвиняват. А в случаите с изнасилване ти казват сигурно, че сама си си го просила
. Сложи СОТ, за да си по-сигурна. 

на всички

, а на Pile^ - добре дошла
трябва да полегне малко и после пак 
Вече си стои почти нон стоп права или седнала (легналото положение не го уважава много) Ще вземе да проходи всеки момент
Иначе е послушна (с малки изключения когато и се спи и се глези) яде всичко що е за ядене
Btw boriva и ние с таткото се чудим за кръщенето, но още не сме решили кога:)
. Ама сега след дъжд качулка... Може би щото съм си тома неверни и тея врачки не им хващам много вяра, ама тая май ще излезе, че познава
- направо нямам думи - даже за увеличението на заплатата ми каза и за това, че рано ще се върна на работа и изобщо всичко... Абе ще взема да стана аз една вярваща и да си чета сутрин хороскопа ама ще видим кога ще е
. А иначе за катастрофата дето ми я каза - е, един се размаза в мен същия ден. Тамън обяснявах на една приятелка кво ми е казала врачката като тоя се заби в мене като все едно не ме вижда
Май ще я навестя тея дни да каже кво има да ми се случва, че да си направя план-график на простотиите и да не се ядосвам като станат/щото ще съм подготвена поне/! Е, хубавата новина е, че каза че след тея простотии само пари ни чакат та ако е права ще пиша Хаваите догодина
/е, не каза чак толкова пари, ама поне да помечтая, ако не друго/... 

Препоръчани теми