МАРТЕНСКО детенце сладко, гордостта на мама и на татко!

• 9 557
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Нели, а вашето кръщене в коя черква е, че тоя поп нещо ми е познат?

# 256
 Ger4o , честито ви християнче  bishop и съжалявам за обира. Вземете си една сиамка, че сигурно тя по ще пази от вашето бау-бау  animal037 smile3503 . Това в кръга на майтапа, но от полицията нищо не очаквай. Все си мисля, че в повечето обичи имат и те пръст. Да не се обиждат, но като стане нещо подобно теб обвиняват. А в случаите с изнасилване ти казват сигурно, че сама си си го просила  newsm61. Сложи СОТ, за да си по-сигурна.

# 257
В Обеля

# 258
  • Sofia
В Обеля
Така си и помислих, този точно не мога да го сбъркам  Mr. Green. Ще ти пиша на лични.

# 259
Ger4o, направо като четох и взех и аз да ги псувам ту крадците, ту полицаите. Ние докато бяхме на квартира, също бяха разтурили целия апартамент някви малоумници. После като се преместихме тук (в новия апартамент), сложихме СОТ на момента. Даже няколко пъти без да искам го задействам  Embarassed без да искам и те идват веднага двама младежи - все едни и същи (явно те са ни отговориниците на района). Най-добре се успокой сега, че то простаците не можеш да ги спреш... за голямо съжаление Sad

# 260
ЛЕЛЕ ГЕРЧО МИЛА !

колко ужасна случка след празниците!
добре че си силна и бойна мама, а не да се отчаяш.
възхищавам се на жени като теб!

# 261
Да се похваля с мойто гардже  Mr. Green Преди малко седна сама за 1-ви път. До сега не съм я оставяла седнала, освен когато е в скута ми.
Ето доказателствата: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=61163
Парола:7609

# 262
Танче, ЧРД! Много слънце и предимно усмивки в живота ти пожелаваме с Преско!

Герчо, това е ужасно! Как няма да ти развалят празника... А ти ако живееш отдавна в квартала, разпитай... Това са само квартални - как иначе ще знаят, че ви няма (посред седмицата), освен това са ви видяли, че правите и ремонти... Абе почти винаги излизат кварталните хиени или наркомани - ние 2 пъти сме си намирали неща така. Каквоо и да е, пожелавам ти по-бързо да минат тия главоболия. а пък аз подюрих нашия тати да пусне вече СОТа, че го влачим от 2 месеца...

Пиле, добре дошла с адашката  Hug

А пък аз също реших да кръстя Преслав по-раничко от годинка, както мислех ... Една приятелка ме помоли да отида с нея при гледачката й днес, за паравн пред мъжа й, и тая жена ми събра очите. Като взе да бърка там в едно джезве и ми вика "а на теб момиче кой ти е болен? някой все по болници ти ходи, някой близък"... Аз се облещих и й казвам "Сина ми" и тя :"Да вземеш да го кръстиш детето и да му направиш трапез (като курбан) - преди това няма да му минат проблемите и да спреш да го пипаш по главата вечер" Е вярвайте ми, направо ми се подкосиха краката! От къде знае тия неща? Че Преслав не е кръстен? Че вечер си държа ръката на челцето му, докато спи или го приспивам... Въобще аз бях там като компания, а тя ме подбра... После още колко неща ми каза - не съм вярвала, че има такива хора..  Та сега и аз кръщене ще подготвям...

Hug на всички

# 263
Но и ние днес имаме мини рожденник. Ставаме на половин година! newsm57
hbdtu happy bd

На вас честито  newsm59 , а на Pile^ - добре дошла  Hug

# 264
Да се похваля с мойто гардже  Mr. Green Преди малко седна сама за 1-ви път.
Ние отдавна сядаме, докато не се загледа в краката си и не се огъне. След това няма изправяне  smile3532 трябва да полегне малко и после пак

# 265
  • Русе
Благодарско за посрещането  bouquet
 Мойто същество щръкна за пръв път когато беше на 5 месеца  Shocked седях и я гледах като ударена, хванала се за решетката на леглото и умира от щастие  Joy Вече си стои почти нон стоп  права или седнала (легналото положение не го уважава много) Ще вземе да проходи всеки момент   newsm62 #Shocked Иначе е послушна (с малки изключения когато и се спи и се глези) яде всичко що е за ядене Heart Eyes  Btw  boriva и ние с таткото се чудим за кръщенето, но още не сме решили кога:)
 Ето малко неини снимки
http://thunder.elitsat.net/gallery/

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 15:42 от Pile^

# 266
Оф, Борива - и на мен една врачка ми каза тея неща, ама поука не си взех... И аз така за компания отидах преди време и направо очите ми станаха на ХХХ. всичко досега се случи - катастрофа лека ми каза, кражба /каза, че няма да вземат нещо дето ще ме е яд, ама къщата ням да си позная/ и кво ли още не и за роднини и близки и т.н. Не знам защо обаче като всичко дето го каза се случи не си взех поука и не схванах, че щом 100 неща станаха и кражбата ще стане  #Crazy. Ама сега след дъжд качулка... Може би щото съм си тома неверни и тея врачки не им хващам много вяра, ама тая май ще излезе, че познава  newsm78 - направо нямам думи - даже за увеличението на заплатата ми каза и за това, че рано ще се върна на работа и изобщо всичко... Абе ще взема да стана аз една вярваща и да си чета сутрин хороскопа ама ще видим кога ще е  newsm78. А иначе за катастрофата дето ми я каза - е, един се размаза в мен същия ден. Тамън обяснявах на една приятелка кво ми е казала врачката като тоя се заби в мене като все едно не ме вижда  #Crazy Май ще я навестя тея дни да каже кво има да ми се случва, че да си направя план-график на простотиите и да не се ядосвам като станат/щото ще съм подготвена поне/! Е, хубавата новина е, че каза че след тея простотии само пари ни чакат та ако е права ще пиша Хаваите догодина  Joy /е, не каза чак толкова пари, ама поне да помечтая, ако не друго/...

# 267
Герчо изкрено ти съчувствам за обира, преживяла съм го.Много е отвратително да си намериш къщата наопаки. Не ми беше толкова за камерата и двд-то които бяха взели, а  за това ,че са ми ровили в нещата и , че бяха разбили на детето касичката ooooh!
Както казва мъж ми : И те ще умрат и то преди нас Peace

# 268
  • София
Олеле, Герчо- отвратителна история!
жалко, че са ти развалили празника, добре, че не са отнесли всичко ценно. Не се ядосвай, мила /то си е за яд, де/  bouquet
Нещо ме заинтригувахте с тези врачки, отдавна ми се ходи при някоя- дайте ги насам да вървим с една приятелка, че на големи кръстопътища съм  Hug Hug Hug
Иначе Бояна е с два зъба едновременно /малко ме изненада с двата едновременно/ и имам чувството, че е много горда, защото ми се зъби непрекъснато  hahaha
Във вторник ще слагаме третия пентаксим и ще я премеря, за да видя докъде сме стигнали и ще ви се хваля после  Hug
Целувки!

# 269
Туити, мила, честит рожден ден, мноооого здраве, щастие, радости и емоции около малкия господин, всичко най-най-най  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт