Но и ние днес имаме мини рожденник. Ставаме на половин година!

Ние се завърнахме от пътищата и сега ще наваксвам изпуснатото
ТАНЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! 
Бяхме във Велинград за 3 дни и си изкарахме супер. Объркахме тотално режима на Маги, попропуснахме някоя и друга баня заради кръчмите, но тя издържа геройски. Навсякъде си беше с нас и вършееше на воля по масите на заведенията
Там видях и прословутата електронна люлка на Бертони, която никъде в София не можах да я видя изложена, а само на картинка. Много е хубава, но става за по-малко бебе. За второто може и да си вземем. Видях и количките на Куини и ги пробвах най-накрая. За мое учудване Бъза се оказа горе-долу толкова тежък, като Маг-а. Зап-а въобще не ми хареса, а и гледах една майка по улиците после се бореше да го качи на един бордюр. Фрийстайла вече е хубава за мен количка. Имаше и лятни на Макси-Кози, но бяха над 400лв
Другите лятни бяха на Чиполино. Не бяха лоши, но доста тежки за лятна количка. Единственото нещо в този магазин, което не ми хареса е как бяха подредени дрешките. Много малка част от тях бяха на закачалки, останалите бяха опасовани в пликове и сложени в едни огромни кошници, като щандове. Нито може да разгледаш модела на дрехата, размерите не на всички опаковки бяха отбелязани и трябва да ровиш да четеш етикети с описание какво има в плика, да ги разопаковаш
Но общо взето магазина е много хубав. В тоалетната имаше повивалник, което просто ме очарова
После се поразходихме из града. Беше доста топло, естествено. Видяхме се с приятели и си направихме някоя и друга снимка в едно много хубаво паркче на центъра, срещу пощата.
Там от 2-я мес минават на кис мляко, защото с АМ не можело да се наяде детето. И да видите какъв зор видях, като ни свърши млякото и докато намеря в някоя апрека без заявка някакво АМ да не говорим точно за нейното
Е, накрая издирих една аптека и жената каза, че само там зареждали всички марки АМ. А една съседка там ми обясняваше как нейната внучка на 5м си хапвала бобова чорба
Една друга майка, която ми се оплакваше от страхотни колики на нейното дете, което сега е на 2г., ми каза, че му давала сокове от 20-я ден
Еми тези доктори луди ли са. Бебе със силни колики и айде на сока. 

И от нас
Да се наканя и аз най - сетне да напиша нещо. Първо да се представа казвам се Елица на 22 год. от Русе с татито сме заедно 3год.(Женени от 7 месеца) Имаме дъщеря на почти 6 месеца казва се Преслава 
. И така блаженно към 10.30 се замъкваме вкъщи да си допием, не в кръчмата ни писна... И.... отваряме си вратата и апартамента обран - просто така съм ги проклинала тея крадци, че и 1% да ги стигне сега в момента
се разхождат с откъснати ръце и т.н. Просто не можех да повярвам!!! Като откраднати неща сме минали леко - само компа е изчезнал и доста неща бяха приготвени, ама явно просто ги хванахме навреме, но като поразии направо не е истина - разкъртени прозорци, всичките гардероби изтърбушени и вещите навън.... Няма ми дори венчалната халка, но може и да не е изчезнала а да е някъде в суматохата... ченгетата дойдоха към 1 през нощта и почти ме гледаха подозрително щото им казах, че имам застраховка. Ама и аз в кръчвата си пийнах и като видях кво е у дома и пих още 3 водки почти на екс и им обясних някой неща, та станаха внимателни - абе със си сгурност не се радваха, че ме виждат на финала. Еби му майката - това, че имаиш застраховка май автоматично те прави съучастник - ами ако е така то всички хора дето имат коли са в мафията с колите... Ама и те май не очакваха, че ще им натрия носа... Както и да е... днес бяха много учтиви по телефона и май си взеха поука. Вчера цял ден се занимавам с глупости - застрахователи, майстори, поръчах блиндирана врата, поръчах сот - абе след дъжд качулка с две думи!!! Както си мислех, чее там по 110 съм свършила с разходите по къката за тази година и сега заминаха 1500 лв за секунди просто, а като се сетя за нов комп и направо ме втриса... Ама няма начин - аз за сот съм се заканила от 2 години, ама нали имаме куче и все се назландисвам - сега като опря лайното до гъза /с извинение/ му намерих цаката ама късно. Интересното е, че кучето ми е немска овчарка и си изглежда страшно нищо че е добра като котка... Ама или крадците са знаели че е добра или просто са били толкова надрусани, че са били направо безсмъртни
. Абе скапа ми се празника отвсякъде, а ченгетата за малко да ги изхвърля със шутове - просто навреме смениха тона! И най-странното е, че ми посипаха с прах цялата къща и не намериха нито един отпечатък!!!! Абе тея хора идиоти ли са или аз гледам прекаленно много филми - не може да живеем там от 100 години, майка ми всеки ден да тем по 10 часа и дори и ние да не сме оставили отпечатъци
. Те кво очакваха не знам - крадците да са си оставили явно личните карти с телефон за връзка! Абе и в тая държава живеем.... В понеделник ще ходя в полицията и ако пак се направят на велики оф, ох, ох - ще го пише случая и в нощен труд - разярена жена отхапа гръкляна на шефа на 4-то! Абе - простотии всякъкви....