ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 887
  • 772
  •   1
Отговори
# 225
Леле Пет, звучи много страшно, че и дупка в цициината Cry Бързо оздравяване.
Нана, ами да идва, ама как да го предизвикаме? И аз не че бързам, ама имах менструални болки, после нищо, сега се чудя дали да не ида на АГ.
Моят АГ миналата година каза, че докато кърмя нормално да не ми идва, ама докога ще се кърмим, не знам Joy

# 226
  • WonderLand
Ох Петя, твоя направо ми крива шапката. Дано бързо да мине.

# 227
Беба имаше доста дълъг период преди да навърши годинка, в който се будеше през нощта за час-два. По същия начин понякога ревеше, друг път не. Премина. Правеше ми впечатление, че се будеше когато избиваше нов зъб. 3-4 дни подред и после спира. На следващия зъб след месец например пак същото.
Има ли някой, чието бебе заспива само на гърда вечер. Аз нали от месеци съм с намерението да отбивам, но нашата девойка няма никакъв начин да заспи без гърда. Миналата седмица се въртя, търкаля, скача в леглото и рева до 1 през нощта (от 21). Дадох й цица и след 10 мин беше заспала. Чета стари теми, в които пише, че няма управия, щом се е научила да заспива на гърда, това може да продължи до 2,5- 3 години, което за мен е абсурдно. Единствено баба й я приспива без проблем, обаче мен трябва да ме няма. Ние планираме няколко дни на морето през септември сами с мъжа ми, ще я оставим на бабата за да се отбие, ама ме е страх че като се върна пак ще си търси гърда. Отчаяна съм, а наистина поради здравословни причини не мога да продължавам с кърменето. Лошото е, че и липсата на сън също ще влоши здравословните проблеми Sad

# 228
  • София
И мойто заспива само на гърда вечер. Баткото също беше така, на година и два месеца сам се отказа. Този няма изгледи да се откаже, но вероятно зимата ще го отучвам, след като излязат зъбите.

# 229
  • София
Evcheto , пробвайте бащата да приспива, но теб да те няма в стаята. При нашата през уикенда работи за следобедното спане, а понякога и за вечерното. Снощи влязох в банята и ги оставих, после разбрах , че си пуснали Моцарт и се бяха приспали успешно!
Има и дни, в които не става , но пробваме...

# 230
Аз бях писала, че успях да махна дневното кърмене за приспиване като една седмица баба му го приспиваше. След това свикна и аз го приспивам без кърмене през деня. Но вечер още си суче преди сън и през нощта. Мисля вече дамахам и вечерното кърмене и ще оставя баща му да го приспива известно време. По натам ще умувам за нощните кърмения...

# 231
Всякакво заспиване е на гърда, през деня цока на поразия, къде от скука, от жажда, от рев. Напоследък все го божкат за резултати и давам цицата и даже и не разбира. Ще си сучим явно докато не се отбие сам  особено както  и почти нищо не яде.

# 232
  • София
И моят следобяд и вечер само на гърда заспива. Ако ме няма, бабите го приспиват, но ако го приспивам аз търси и ако не дам настава драма и няма заспиване! Чудя се и аз как ще станат нещата, скоро ще трябва да го отбивам и да се връщам на работа.

# 233
Големият ми син вечер заспиваше на гърда и като реших да го отбивам за три дена свикна да заспива без гърда. Така че не се притеснявайте, няма да го откарате до първи клас Simple Smile сега на бебко му остана само това кърмене- вечер за заспиване. Мисля да го стискам още малко.
МЦ ми дойде за пръв път миналия месец, според мен поради гореупоменатия факт, че вече имам само едно кърмене на денонощие. Няколко месеца имах болки без нищо, но те са около периода на овулация, която е още по-болезнена от преди, с всяко следващо раждане става все по-зле, а по време на МЦ- никакъв дискомфорт. Като си представя, че при овулацията се предполага, че трябва да имам най-голямо желание за интимности, а то съм три дни със зверски болки, че и стандартните болкоуспокояващи не действат.

# 234
  • София
И на кен ми прави впечатление, че по вреюе на овулация много ме боли корема. При самия цикъл нищо не усещам, ама тая овулация ме разбива...

# 235
Мда, и аз започнах да я усещам тая пуста овулация, която толкова много търсих преди да забременея. Изглежда с второто ще се случат по-организирано нещата Wink

# 236
  • София
Аз овулацията винаги съм си я усещала, но не чак болезнено. Цикъл все още нямам, надявам се да си е както преди.
Обачеееее, коремът ми е огромен! Не знам какво става, ама сега след второто няма прибиране! А аз корем никога не съм имала! И коремни преси правих 3 месеца, но ефект нулев Sad Сутрин е прибран, но хапна ли нещо става като балон и изглеждам като бременна, направо ме е срам! Ходих на ехограф скоро - имам доста газове ( винаги съм имала ), но това е. Чудя се дали да не пробвам с някой читав пробиотик, дано се прибере малко.

# 237
Дааа, явно и моето си беше овулация, защото не ми дойде, но вече нямам и симптоми. Аз кърмя веднъж през деня за приспиване , вечер за приспиване и през нощта. И аз не знам как ще се отбиваме. Когато бях спряла да я кърмя за 7 дни я приспивах в раницата. Нощите бяха тегави, но на последния ден даже май не се събуди нито веднъж, явно свикна. Така че ще пробвам с раницата, после обаче не знам как ще махам раницата хаха. Абе ще се нагласим, живи и здрави.

# 238
И аз си усещам овулацията, а този месец и цикъла си го усетих така "по-така". Даже и нож па пих, а не съм пила от 7-мия месец на бременността. Цикъл имам от ноември. Иначе и аз имам повече газове в корема, пробвах да ям само домати следобед, имаше временно ефект, но като дойде момента за ПМС и се започва - всяко ядене е с надуване на корема. А дам, имам и ПМС, което се изразява в депресивни състояния - от типа на алергия, ще падне блока и такива разни мисли. Като преди да родя съм нямала такива неща..

# 239
Момичета, в паника съм! От няколко дни видях бяло петънце на горното небце, мислех че е афта. Днес обаче успях да го пипна ами струва ми се зъб!!!! Твърдо е до единия предкътник, но той е излязал, а това е на небцето!

Общи условия

Активация на акаунт