ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 928
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мами, вашите деца от какви чаши пият? Дори не знам какъв е реда. Нашия пие от сламка и от твърд накрайник. Мисля, му е рано да го уча от чаша, дори и аз да я държа.

# 511
  • WonderLand
Пие от сламка съвсем сам, от обикновена чаша или шише също пие ако аз ги държа, че сам се залива, което много му харесва. От обикновена чаша може и сам, но каквото не изпие хвърля на земята 🙈

# 512
От чаша със сламка и от чаша с мек накрайник. От обикновена чаша само като съдействам. Ако ще и от бебешки биберон да пие, само да пие, че големи премеждия с пиенето на вода..

# 513
  • София
От сламка пие. Ако държа аз и от чаша може, но сам не давам, че се олива и се залива от смях. Баткото ми може да пие от всичко, но пие предимно от сламка,защото иначе не се сеща да пие.

# 514
И при нас така - пие от сламка, ако държа чаша, може и от чаша. Нооо обожава да изсипва водата по земята, като не й се пие обръща дори шишето със сламка та, за да тече, а чаша също разлива. С твърд накрайник също.

# 515
Дъщеря ми пие доста вода, пие от бебешкото си шише. Отказваше друго доскоро, но вече пие от сламка, неразливвща се чаша и от чаша като й давам

# 516
От сламка пие, от чаша или шише също ако държа, има и doidy чаша от баткото, и от нея пие.
Да ви питам- наясно съм, че зъбките не излизат непременно в един и същи ред, обаче на моето липсват долните странични резци, а излязоха вече всички предкътници и горе кучешките напират вече... та има ли и други като него? Чак взех да се притеснявам да не би да има проблем със зародишите. По принцип излизат резци, кътници, кучешки... ама тези странични резци долу откога ги чакам, няма

# 517
Ние пък имаме само 6 зъба и от 4 месеца нищо не е излизало....И аз започвам да се притеснявам вече....

# 518
На моя пък му изби един кучешки, а кътниците не са още всичките Rolling Eyes
Той също се разболя след ваксината за шарките, а до сега никога не е имал реакция от ваксина. Според ЛЛ е от зъбите, но той и от зъби не е вдигал Т даже. Не знам и аз, много ни съвпаднаха зъби и ваксина и хрема.

# 519
  • WonderLand
От сламка пие, от чаша или шише също ако държа, има и doidy чаша от баткото, и от нея пие.
Да ви питам- наясно съм, че зъбките не излизат непременно в един и същи ред, обаче на моето липсват долните странични резци, а излязоха вече всички предкътници и горе кучешките напират вече... та има ли и други като него? Чак взех да се притеснявам да не би да има проблем със зародишите. По принцип излизат резци, кътници, кучешки... ама тези странични резци долу откога ги чакам, няма

Едно от децата на площадката е по същия начин, но при него зъбките започнаха да излизат след годинката. Не мисля, че има място за притеснение, но може да се консултирате със стоматолог за всеки случай.

Аз да чукна на дърво, но от МПР реакция никаква вече 15 дни, нито хрема, нито температура. Надявам се и така да остане. Сега излизат предкътниците, но за щастие само става кисел, раздразнителен и неспокоен за няколко дни, други драми няма.

# 520
И Мишето е с 6 зъба само. Нейните почнаха чак на 11м. Отгоре има 4 отдолу 2. Честно казано не знам дали назад има пробило нещо, че не дава изобщо да и погледна в устата.

Пие вода от шише със сламка и дръжки. Давала съм и от обикновено шише и от чаша, когато съм забравяла нейното шише, пийва малко с моя помощ. Реших да не взимам неразливна чаша, защото тя много хвърля шишетата и всички протичат след няколко дни мятане. Много напира сама да яде с лъжица и не дава аз да и давам и става страшно...

Не знам вашите деца как проявават несъгласието си с вас, но Мишката направо ме побърква с това, че всеки път си удря главата в земята, леглото, ръба на масата и всякакви други твърди повърхности... Хапането и щипането няма да го коментирам, там някакси го намирам за нормално, ама това мазохистично поведение ме побърква...

# 521
Ние имаме - 4 горни резци, 2 долни резци, 3 предкътника и един долен резец още е избил.

# 522
Едната беба е с горни кътници и  подаващи се кучешки, но отдолу е само с два броя резци.
Моите пият от шише със сламка вода, но поръчах неразливни чашки с дръжки. От чаша също пият, ако има кой да я държи обаче Simple Smile

# 523
Дори, не е приятно това което казваш. Дано се отучи по някакъв начин. Моята Мишка тропа с крак, с ръка по масата като се ядосва.
Искам да ви питам какви четки за зъби ползвате. Аз обиколих магазините, но не успях да си харесам. Ама и не разбирам много, та моля споделете.

# 524
Дори, тръшка се? И нашата, ляга на земята, или се извива за да не я взема (като кашкавал) и ако се опитам, си удря главата в пода и после реве. Аз свикнах, че е нервен изблик и не му обръщам внимание. Нека да реве.

Общи условия

Активация на акаунт