ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 926
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
Аз взех чувалче с крачета на Angel baby и съм страшно доволна. Може би най-добрата ми покупка след слинга и ергономичната раница. Нашият чувал има нещо като чорапки отдолу, с които се опакова крачето.

# 541
  • София
И нашите имат, но не им е приятно, предпочитат чорапи.

# 542
До лятото спеше в чувал, но явно отвикна и вече не иска, та обмислям и аз чувал с крачета, защото по цяла нощ се завиваме... тъкмо това щях да предположа, че имат и за ходилцето, но не бях сигурна.
ditnade, би ли споделила линк на вашите чувалчета, че се колебая дали да взема на Angel baby или да търся по-бюджетна алтернатива. Освен това не знам дали ще го одобри или просто ще хвърля едни пари на вятъра...

# 543
Аз ще взимам ето такова, само чакам да доставят нашия номер в магазина. Още пролетта ги харесах и си казах че ако има за зимата ще взема. Иначе до лятото все с чувал спеше, дано не е отвикнала. Simple Smile По спомен бяха макс 20лв.

# 544
  • София
Аз ще взимам ето такова, само чакам да доставят нашия номер в магазина. Още пролетта ги харесах и си казах че ако има за зимата ще взема. Иначе до лятото все с чувал спеше, дано не е отвикнала. Simple Smile По спомен бяха макс 20лв.

[/quote]

Аз пък бих искала координати за това чувалче, че се закопчава отпред, което е по-удобно според мен.
Иначе мойте взимам от https://m.facebook.com/aksesoarizabebeto/photos/?tab=album&a … ref=page_internal

# 545
А какъв размер вземате? И аз ще купувам чувал с крачета, че моя си бута краката докато заспива и не става с обикновен. Но се чудя за размера. Той е 82 см сега, но искам цяла зима да му става и пролетта даже.

# 546
Аз поръчах от Щуроландия (фейса). Там размерите са от рамене до глезен, т.е. дължина на чувала. Аз поръчах 72 см, бебка беше 83 см. Другия размер беше 92 см дължина на чувала, което ще е огромно и крачолите може да увисват. Цената е 18 лв, но още не е ушито, ще споделя мнение

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 13:28 от Elsi86

# 547
Здравейте. Не съм писала скоро, но ви чета от време на време. Миналата година взех от зимните чувалчета с крачоли за баткото и съм изключително доволна понеже и той се върти като пумпал и все е отвит. Тази зима бях спокойна беше си му топличко и без завивка. Обувам му чорапки и така му е топло и на крачетата. Сега мисля и на малката да взема. Купих й едно плюшено от Уаикики и за сега спи с това без да я завивам и е супер.Ние бяхме болни та баткото и малката спаха при нас и само с ММ се завивахме, а те си бяха отвити и им беше добре/ на баткото също му взиман плюшени гащеризони от Уаикики/.

# 548
Хора, да се оплача малко, че от три-четири дни първия кучешки зъб ни разказва играта Scream До сега не е имало чак такива драми с другите зъби. Сега започва да реве истерично и неутешимо. Направо се дере и нищо не помага. Понякога през деня, понякога през нощта го хваща. Единствено го разнасям и ми реве на рамото 10тина мин и изведнъж спира от нищото и все едно нищо не е било. Снощи рева така на периоди от 19 до 22 ч и накрая се принудих да дам Панадол. Целия се зачервява милия и по никакъв начин не мога да го успокоя. При другите зъби действаше Анафтин гелче и Камилия, но сега не. Не знам още три зъба как ще изкара Flushed

# 549
Пробвай с Teetha прахчета, ако е чувствително детенцето към Камомила ще му помогне. Може и някое гелче с лидокаин, макар че те са временно решение

# 550
Момичета, давате ли нещо за бели воднисти сополи? Ама ей така, сополи без нищо друго - няма кашлица, няма температура. Според нашата лична лекарка това е от зъби и когато избият двата зъба и сополите ще спрат. В същото време от яслата настояват да им оставям нещо, което да слагат през деня, защото 'не може така'.

# 551
  • WonderLand
Моето мнение е, че сопол от нищо не може да има. Но зъбите при моя син излизат само с нервност, без температура, подсичане, диария, гърло и т. н. Тоест ако има сопол водя на лекар и искам капки. Иначе може физиологичен да капваш или стеримар.
За зъби ако видя, че има много зор детето давам доза Панадол или Нурофен. Гелчетата не го облекчават изобщо. В такива периоди забелязвам, че все търси нещо за гризкане и чесане, та го оставям да се чеше с ябълки и гризини. Това му действа по-добре от всякакви гелчета.

Я кажете оставяте ли шише вода в леглото/кошарата при малките? Моя се буди понякога и иска вода, пие и пак заспива, та се чудя дали е добра идея да му оставям в кошарата при него. И ако да какво да е? Тези с твърд накрайник разливат ли се? Не искам да му мокри леглото докато спи, а със сламка шишето в легнало полежение не пуска 😅

# 552
Момичета, давате ли нещо за бели воднисти сополи? Ама ей така, сополи без нищо друго - няма кашлица, няма температура.
В момента има точно такъв вирус, даже 2. Ние го изкарахме, само такива сополи, вкъщи я държах 11 дни продължиха.  Слагах грип стоп 7 дни. Иначе обикновено слагат виброцил (но на нас след м. юли не ни действа).
За водата - не, ама тя и моята не иска да пие. Сега й давам на столчето за хранене, че тогава най-не се мокри.

# 553
  • София
Нищо не му оставям в леглото. Ако иска вода подпирам го и пие. Баткото пиеше с биба едно известно време, но когато му дадох шишето със сламката, просто сядаше в леглото, пиеше и после си заспиваше пак.
Ако сополите са бистри и редки капя витамин ц , кърма или пръскам Инфлуназал.

# 554
Аз нищо не пръскам на водни сополи, като станат гъсти и запушен нос, слагам, доколкото успявам, виброцил. Каката изкара този вирус със сополите, даже още има чат пат, но гъсти. Бебето вчера се опита да вади и тя сополи, ама днес само един път имаше, като кихна. Почнах я с авирона още вчера, дано да съм я пресекла хремата, че после сополите стават гъсти и се появява кашлицата.

Общи условия

Активация на акаунт