ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 919
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
И моя имаше такива сополи. ЛЛ каза да давам Фенистил, но след два дни много му се сгъстиха и спрях. После давах и Виброцил капки, но от тях пък му рукнаха много и тях спрях. Накрая си минаха от само себе си за два-три дни.
През нощта давам айрян с шише с мек накрайник и такова с биберон /две шишета на вечер изпива/. Като се размрънка, ставам, давам шишето и той пие, какво прави и си заспива пак, сутринта е празно. Това в добрия случай Joy

# 556
Момичета преди седмица напипах подут лимфен възел под челюстта близо до ухото без да е имал температура или да е боледувал.20 дни след ваксината и го заведохме да го видят. Измериха възела 17,3мм и изписа антибиотик за 10 дни като първите 5 дни по-висока доза. Не издържах и днес на 7мия ден ходих пак. Сега е 16,3 мм. Доктора не изглеждаше притеснен, а аз съм яко във филма. Пуснахме и кръвни изследвания и ги чакаме понеже му изглеждал малко оранжев. Някой да се е сблъсквал с лимфни възли и как ще изчезне това нещо?

# 557
  • София
На децата не съм забелязвала, но на мен редовно ми се подува под ухото. Не пия нищо и минава за няколко седмици. До колкото знам, важното е да е подвижен. Но все пак не съм специалист.

# 558
  • София
Най-после и ние поставихме ваксината срещу морбили. Обаче му я биха в ръката от което аз не бях особено доволна.... На всичкото  отгоре, ми се стори че сестрата покашля леко, което ме напрегна много, най-вече защото маската беше, както повечето хора я носят под носа, което за мен ме недопустимо. Най-кошмарното, обаче е че тя така се радва на децата и ги целува...малкото не можа, защото не позволих, но докато реагирам ми награби баткото..нямам думи. И здрава да беше, и да нямаше ковид ситуация, не обичам да ми целуват децатааааа. Значи ето защо медиците се разболяват, ми те просто не спазват никаква хигиена.. За сметка на това, предния ден бяхме при Стаменов. Човека си дезинфекцира ръцете 100 пъти, всичко чисто, сменено..абе професионална работа...

# 559
И нашата за Морбили я биха в ръката, всички останали са били в крачето. Има ли нещо притеснителното за ръката?

# 560
  • София
Не, пише че може и в краче и в ръчичка, просто доктор Стаменов смята, че трябва да е в крачето и то на точно определено място, пък аз за сега му имам пълно доверие, че не веднъж го е печелил. На баткото му я биха точно както той беше казал, но слвнихме личния лекар и този явно има други виждания. Но в крайна сметка и двете места са показани като ок за поставяне на ваксината, така че не виждам голям проблем. Моето си е от лични съображения както казах;)

# 561
И нашата беше в ръката, нямахме проблем. Дори не посиня мястото, както от другите ваксини.

# 562
  • WonderLand
И нашата ваксина беше в ръката, за щастие минахме без никакви реакции, днес е 22ри ден от нея и от тук нататък ако има нещо не мисля, че ще е от нея.

# 563
И при нас беше в ръчичката, никакви реакции след това. А относно целуването, адско мразя някой да се опитва да го прави. Поне първо да ме питат... Дори не обичам да го галят по лице, главичка и т.н. Никой не си мие ръцете преди това или да ги почисти с каквото и да било...

# 564
Мен ме дразни дори да я пипат, а тя така обича да ходи да прегръща чуждите майки Wink Абе идилия.. На всяка площадка си харесва друга майка и ходи да се гушка Simple Smile

# 565
На моето също в ръчичката я биха и при него беше по-добре, че при крачето все се подуванше мястото на боцнатото.
Аз също НЕНАВИЖДАМ някой да ми пипа, целува или въобще да ми се вре в децата. При лекарката нямам проблеми, там се дезинфекцират на всеки 30 секунди, ама по улиците... бррррр, а моето човече много обича да маха за здравей на непознати и повечето лелки/бабки решават да дойдат да го пощипят и погалят по ръцете, ох настръхвам! Аз също мразя да се ръкостискам, прегръщам с хора, които не са ми непосредствено в семейството, камо ли бебето или големия.

# 566
Здравейте Simple Smile

Казвам се Елена (Лени) и съм на 24 години, почти 25 и бих се радвала да стана част от вашата група Simple Smile.

Дъщеричката ми Александрия или както тя се нарича Ия Simple Smile е родена на 25.06. 2019 г  Simple Smile много енергична, весела и инатлива Simple Smile

# 567
Привет Flowers Hibiscus

Моя човек за сега не са го пипали непознати. Даже бабите от входа не го докосват. Сигурно ги плаша нещо Joy или просто са си съобразителни.
Напоследък малкото заспива мнооооого трудно. Вечер чак до 23 се приспиваме. На обяд същата работа, голям зор докато заспи. Изби му първия кучешки зъб и мислех, че ще се оправи, но продължава. Преди си заспиваше към 21-21.30, а сега .... Иска да си играе и това е. Не знам какво да го правя. Дали да го събуждам по-рано сутрин, или на обяд по-малко да спи Rolling Eyes

# 568
Добре дошла, Лени! Искаш ли да те добавим в началото на темата ни, при имената и мерките на ЮНЧЕТАТА ни?

И аз не давам да я пипат и се карам с хората Grinning. Аз от 5 дни съм хремава, тя от през нощта е с Т и сополи.. Sad Дано мине бързо, че всичко което е лепила до сега, все някакви драми има...

# 569
Благодаря Дори Simple Smile

Александрия - 25.06.2019 г. 3100 к.г и 49 см. 

Аз не давам също да ми я пипат и закачат чужди хора, аз самата не обичам много да ме пипат и затова и за сега я пазя от навлизането в личното и пространство Simple Smile стигат и бабите и, които като са тук си я подават като сякаш е плюшена играчка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт