Аз пък и да давам никой не се и засилва да го пипа. Той моя пък и не позволява, направо откача ако му се случи, та нямам притеснения.
Иначе се нареждаме и ние сред харемавите. Много е гадно, не може да диша през носа, сополите са воднисти и го мъчат. Ходихме до центъра с който педи има договор, а то един дядо го преглежда, дето кой го знае какъв е, много ме изнерви и накрая ни изписа Ксилометазолин
Ще гледам да закрепим нещата до понеделник и ще го водя при нашата педи за нещо по-адекватно. Надявам се да се разминем без температура и да спи добре тая нощ.Мая, същата работа и при нас. Както висчко беше топ изведнъб някой ми смени двъето и сега се приспиваме с хиляди гушкания и увещания, защото просто не иска да си ляга до към 11 вечерта. А иначе беше редовен, към 9 беше готов, влизаше в кошарата и заспиваше сам с бибата.
Благодаря предварително!
Иначе и ние имаме още някакъв секрет от вируса на кака й, не са й текли сополи, дишаше и хапваше спокойно, но на моменти усещам да похърква. Нищо не слагам, не мога сама, трябва мМ да я държи и пак не винаги успяваме, добре че не е тежко положението. Сега съм в чуденка дали и кога да пратя каката на градина, сега е на 6 и само някви бележки искат пфууу. Иначе на госпожицата й излезнаха всички предкътници, но само един е изцяло, другите са наполовина, виждам ги, иначе изобщо не дава да бъркам. Остана един долен резец, ама май и той е тръгнал. Тя не се лигави, рядко лапа ръце, дано все така да е пу пу.