ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 21 987
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Нашата не се храни сама, не пие от чаша (сама) и не ползвя гърне хах. На частната определено е по-добре. Вируса си е вирус, срещат се с други хора , деца, едва ли е от лапането. Няма как, да, но и болестите са много, колко е хубаво да са вкъщи и двете. Верно че лудвам, но са по-здрави пу пу

# 136
Ditmade, ДГ Иглика в Люлин 4, там бяхме кандидатствали по първо желание.

# 137
Баткото го пуснах на година и малко на ясла с всички притеснения, но за моя изненада стана доста самостоятелен за отрицателно време. Приеха и малчо на 1 класиране, но ще го пусна 15.11 това е крайния срок, но понеже имам 2 месеца отпуска ще си го държа вкъщи, а ще нося извините и бележки. Баткото от 15.09 е първолак, така че аз и да не го пусна попринцип (не че имам възможност), баткото винаги може да донесе някой вирус, ковид и прочее, както донесе шарката. Баткото като тръгна на ясла беше с памперс, там ги учат, също не можеше да яде сам, а там се научи.
Някой беше писал, че гърди не се стягат, аз след първото раждане ги стегнах за около година, сега се надявам пак на чудо 😂. Да са живи и здрави, другото е лесно! ☺️

# 138
  • София
Докато трае извънредното положение белвжки от лекар и извинителни не са нужни за градината.

# 139
Вярно ли не трябват бележки? Моят план е сходен с този на Петя и за яслата и за градината. Каката е предучилищна, вече иска да ходи на градина, ама ще видим септември как ще е. Другата седмица ще говоря с директорката на яслата, ще искам най-крайната дата, дано и при нас е 15.11.
Аз почнах работа,  така или иначе съм си вкъщи, зимата по-добре вкъщи.

# 140
Някой има ли проблема с хапещо малко човече? От една седмица започна да ме хапе, има 8 зъба и болиииии  Scream Казвам НЕ и че ме боли, но продължава. Даже се смее като успее да ме ухапе. Ако не успее, реве 1-2 мин и после се заиграва с друго. В момента не му никне зъб.

# 141
На мен ми искат бележки, независимо от извънредното положение, че е здрава. Нашата хапе като й бръкнеш в устата и пак така се радва, като й кажеш не.

# 142
  • София
На мен ми искат бележки, независимо от извънредното положение, че е здрава. Нашата хапе като й бръкнеш в устата и пак така се радва, като й кажеш не.

Не става дума за бележки, че е здраво детето, а за извиняване на отсъствията.
В нашата градина не искат за сега.

Моя господин хапеше зверски където намери, но напосшедък нв му е така забавно и се разминавам с по едно ухапване на ден два. Предиси ходех посинена цялата, че и кръв ми е пускал... И се хили като ряпасякаш е нещо много забавно.

# 143
  • WonderLand
И моя дребосък хапе, е вече не толкова, но доскоро и аз ходих посинена. Сега хапе когато иска да ни целуне по бузата. Наскоро така ме захапа, че ревах от болка.

# 144
  • София
И моят хапе, където докопа, даже пълзи и ми хапе краката. А за бележките - ние бяхме две седмици на море и понеже каката е отсъствала 10 дни, от градината ми искаха талон 5, за да я пусна пак. Така че явно е различно.

# 145
И Мишката хапе зверски от известно време, не знам как да я откажа. Когато не и разрешавам нещо и ме хваща да ме хапе по цял ден. Дано е период и мине бързо. Ние сме по-добре, но отказа кухнята тотално и иска само да суче. Ръцете са в устата нон-стоп та сигурно зъби я мъчат и го отдавам на това.

На ясла ще я пускам Май месец, така към се разбрала с директорката. Март-Април ще ходя пак да уточним какво що. Дано няма проблем тогава.

# 146
Явно всички са в хапещ период. При нас не е толкова страшно, хапе ме само по краката от време на време:)
Но е голяма трагедия нощния сън напоследък и от днес се мъчим в нов режим с по-малко дневен сън, та дано заспи най-накрая и през нощта. Иначе преди 2 месеца пак мъчих да махна дрямката преди обед, но беше катастрофално направо хаха. Сега е по-голяма и се надявам да се получи. Знам, че може да се очаква и обратен ефект, но съм оптимистично настроена, че мнооого ми се спи вече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 147
  • София
И моят хапе, където докопа, даже пълзи и ми хапе краката. А за бележките - ние бяхме две седмици на море и понеже каката е отсъствала 10 дни, от градината ми искаха талон 5, за да я пусна пак. Така че явно е различно.
Точно така, за да я пуснеш пак искатбележка, че е здрава. Обаче не искат вече бележки за извиняване на отсъствията ( демек за да се освободи от такса докато отсъства).

# 148
  • WonderLand
При нас се върна нощното будене, както си спа 3 месеца по цяла нощ и ето пак е дежурен на цицата...

# 149
  • София
При нас се върна нощното будене, както си спа 3 месеца по цяла нощ и ето пак е дежурен на цицата...
По цяла нощ спим закачени...ужас

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 20:11 от ditmade

Общи условия

Активация на акаунт