ЮНЧЕТО е вече на годинка и припка в близката градинка - Тема 10

• 22 921
  • 772
  •   1
Отговори
# 315
Какъв отоскоп си купи? Аз да ви се похваля (оплача) че малката падна преди малко навън, имаме си синина на челото.. Както вървеше, побягна, спъна се и падна. Много тъпо, но това е бъдещето..

# 316
Какъв отоскоп си купи? Аз да ви се похваля (оплача) че малката падна преди малко навън, имаме си синина на челото.. Както вървеше, побягна, спъна се и падна. Много тъпо, но това е бъдещето..

Веднага лед, много помага. Ние вече го пробвахме това, а се удари доста в дървената част на пързалката.

# 317
  • София
На мен вече ( а и на него) не ми прави впечатление като си прасне главата. Пръскам с октакеър, че в повечето случаи има и охлузрно и тук таме кръв. Не дава да слагам лед, но и не му се подува, нито посинява..не знам дали е заради спрея...

# 318
Ели веднъж падна така и имаше синина на челото. Мазах с крем Бочко и за няколко дни се оправи.

# 319
Моя на скоро падна в един ден два пъти по нос.. веднъж навън и после вечерта вкъщи на плочките.. носа беше син няколко дни след това. Уж мноооого го следя да не падне Rolling Eyes
Да се похваля, че днес успях да го подстрижа за втори път и почти не рева Sunglasses
Има 10 зъба, но май скоро ще има още, защото снощи спа доста неспокойно. Май ще изчакам да избият и следващите и тогава ще спирам с нощните кърмения. Сега ми е лесно да дам да цока и заспива в повечето случаи.

# 320
Момичета, ние сме със зверски зачервено дупе. Ама то няма как иначе, положението е разстроено. Вчера го взимам от ясла и ми казаха, че е пълнил памперса 6 пъти.
Днес ще взема смекта и ще ходи по голо дупе. Нещо да ми препоръчате за зверско подсичане? Какво е работило при вас?

# 321
При нас само бепантен помага при сериозно подсичане.

Аз от вчера започнах постепенно отбиване. Бях спокойна, защото се е случвало да я храня от шише с АМ и и харесваше. Обаче сега не иска и да го погледне. Опитва млякото, избутва го и тръгва към гърдата... Явно вече е голяма и си има предпочитания. Та не знам как ще стане. Чудя се дали просто не и харесва млякото. Давам Хип Комбиотик 3. Някакви съвети да ми дадете как да постъпя? Или по-харесвано мляко?

# 322
Аз също препоръчвам Бепантен.
Ако не е спряло разстройството, по препоръка на педиатъра давам на 4ч Ентерол и Тазекнан като ги редувам,  храната да изключва всички млечни вкл. и АМ.
Бебка не дава даи пръскам спрей в нослето за хремата, пищи, дере се, някакъв ужас изживява😪😪😪
Ако сте намерили някакъв начин за залъгване и пръскане в носа, кажете моля!

# 323
  • София
Двама души, единия му държи ръцете, другия държи главата и пръскам...сироп давам по същия начин...ужас е. С баткото никога не съм имала проблеми...
За подсичане бепантен използвам..ама аз и без това само бепантен използвам.

# 324
Дори, защо не пробваш с обикновено кисело мляко. След годинката спокойно може да се дава КМ, което да замести кърмене. По-добре от АМ, според мен.
Аз изкарах втора вечер без сън.. даже Панадол дадох, но нямаше особен ефект. Надявам се скоро да избие някой зъб и да спим Scream

# 325
Ние днес и в Пирогов бяхме сутринта, след с нощното падане, днес взе да повръща сутринта. Е, казаха, че не е от главата. Дано да не е някой вирус, че ще се застрелям. До неделя лекувахме сополи.. Иначе за подсичане - судокрем + голо дупе. А за сополите - един държи, друг пръска, дере се, реве и по същия начин дърпаме след това.

# 326
Момичета, ние сме със зверски зачервено дупе. Ама то няма как иначе, положението е разстроено. Вчера го взимам от ясла и ми казаха, че е пълнил памперса 6 пъти.
Днес ще взема смекта и ще ходи по голо дупе. Нещо да ми препоръчате за зверско подсичане? Какво е работило при вас?

За зачервено дупе хума от аптеката, правиш на кашичка и колкото пъти се при сетиш мажеш. Безвредно и ефикасно от свекито го научих и действа безотказно.

# 327
  • WonderLand
За подсечено дупе само Павловича маз помага при нас, с 2 намазвания всичко се оправя обикновено. Решихме се да направим едно море с дребния, то пък взеха предкътниците да излизат, а той кисел, кисел, за всичко реве, пищи, не знам още колко ще изкараме.
Иначе и ние минахме през пръскане на спрей в нослето. Стеримар като пръскам е мъчение, но този другия спрей, който слагахме го понася с кеф, даже сам се нагажда и се хили след това. Предполагам не му харесва да му запушвам ноздричката с накрайника.

# 328
  • София
Здравейте!
Преди и нашата мома не даваше със Стеримар да пръскаме, но с Марисол не съм имала проблем, смееше се - явно я гъделичка приятно и не е с такова силно налягане.
За подсечено най- добре голо дупе, но като е с разстройство едва ли е удачно. Кремчетата са проба-грешка, каквото повлияе...
Ние преди 2 седмици сложихме Морбили...за сега няма реакция. На 1.2 г излезе 9 500 и 78.5 см.
И нейните венци са ужасно подути вече повече от месец откъм кътници, но все още чакаме осмия долен резец и вероятно след него и кътниците идват. Нощем е мн неспокойна, още спим скачени...А и денем само така се приспиваме.
Всички малки ясленчета и болни дечица дано бързо закрепят имунитета и да оздравяват!

# 329
Тези зъби... даже не знам какво избива, не ми дава да погледна хубаво, но от всички страни е подуто. Върти се по цяла нощ, както и аз.
Днес бузите на дупето са в пъпки. Сигурно от жегите се запарва, ще трябва да я оставя да щъка по голо дупе, пък да видим. Само да не е от новите памперси. Напоследък казва като ака, но все в последния момент, та не успявам да я сложа, освен това в 90 % от случаите лъже Stuck Out Tongue Winking Eye
🐟 Дори 🐟, ако става въпрос за Хип Комбиотик, 2 е по-вкусно от 3. А може да се дава до 2 години, не е задължително да е 3. Иначе КМ май е по-добре, ама както е свикнала да пие вкусното АМ, не виждам как ще стане измамата. Направо като си го откаже сама ще да е...

Общи условия

Активация на акаунт