СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 934
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 095
Бисе, крайно време е да си направиш фб профил! В групата за учебници може да има и за Плевен. Аз станах член, но съм я заглушила засега тази група, защото нямам идея какво ще ми потрябва, но ми се видя доста активна.

# 1 096
sanaca, и на мен вчера ми дадоха бележка в 133то да нося в старото училище...та носих кво да правя....не знаех, че не е задължително...а една друга майка, които в 1во соу са ги приели не са ги карали да носят никакви бележки....

# 1 097
green, и двете ми деца са учили там до 7ми клас..харесвам си го аз 18то....успех!

# 1 098
green_down, дъщеря ми много искаше да си остане в 18то с Японски това и беше мечтата...но не я подкрепихме...писахме 18то на последно място...с японски е най високобаловата паралелка в 18то, не съжалявайте, добро си ни е училището....с носталгия ще минавам покрай него, защото е до нас....

# 1 099
  • у дома
Супер за борсата! Аз толкова много работа имах днес, че чак сега сколасвам. Абсурд да стигна до там. Тя ще работи ли пак?
Що да не работи?Къде точно се намира-просто информативно-едва ли ще стигна до нея,а и на мен учебниците плюс христоматия ще ми даде познато дете на половин цена...
Звънче,ако можеш снимай,щото сигурно какъвто късмет имам ще е тази без таблиците-не че синковеце ще ги отрази,ама да ги има.Едно такова помагало по бел за 7 кл с таблици така го е отразил,че нито помни къде е ,нито как изглежда.

# 1 100
  • София
Ако знаете с какъв кеф изчистих всички 1000 помагала за 6ти и 7ми клас. 2 плика кауфландски Simple Smile Подарихме  ги на едно познато 6класниче. Милото, каква физиономия направи като видя количеството им...
На нас 150те тези ни бяха от полза.

# 1 101
Бети , благодаря за включването в списъка ! ( вчера рано, рано , уж след сън се мъчех да се сетя , в коя тема имаше подобен списък-на първолаците ни или в майската ? Дори тръгнах да търся..., а после като ти видях предложението ми стана много мило 💐)
Успех на момчетата на green  и Мими , да продължават да са борбени и устремени към сбъдване на целите и желанията си ! Може септември да им бъде късметлийски ( свободни места , 4-то, 5-то класиране), желая им го от сърце !

# 1 102
  • sofia
Има борса във високата сграда до малкото НДК, на партера в дясно. Там и изкупуват учебници.
Има и в подлеза в книжарницата.
Добър вариант е да се свържете с някое дете или родител от горен клас в същото у-ще и да си купувате от него.
Аз така продавам на съфорумка учебниците на големия. Там ми е голямо изръсване, защото за техния набор има само нови.

# 1 103
Ако учебната година стартира нормално, в СМГ ще има борса за учебници, както всяка година. Мамите от нашето училище да не бързат да купуват. 🙂

# 1 104
https://btvnovinite.bg/bulgaria/ot-tazi-esen-do-20-ot-predmetite … t-elektronno.html

Малките присъствено,а големите - живот здравей - по решение на всяко у-ще до 20 % дистанционно.И дано има разум в решенията,че се опасявам от 1-2 часа присъствено и...след това дистанционно,че това си е жива загуба във времето за път.Дано ДО е в определени дни.

# 1 105
  • Пловдив
https://btvnovinite.bg/bulgaria/ot-tazi-esen-do-20-ot-predmetite … t-elektronno.html

Малките присъствено,а големите - живот здравей - по решение на всяко у-ще до 20 % дистанционно.И дано има разум в решенията,че се опасявам от 1-2 часа присъствено и...след това дистанционно,че това си е жива загуба във времето за път.Дано ДО е в определени дни.
Аз още като чух - какъв е смисъла въобще да има и ДО и присъствено? Какво се постига? Много съм бясна, много!!!

# 1 106
Звънче, Мария, как ме вкарвате в размисъл сега.😀

Ролята на училището не е само да дава знаншя, социалната среда е много важна.
Живият контакт не може и не трябва да бъде заменен с виртуалнен такъв.
Виждам как се отрази в негативен план ДО.

# 1 107
  • София
20 % е точно един ден от седмицата.
Иначе ми се струва абсолютно невъзможно от логистична гледна точка да се направи такава организация, че в един и същи ден да има едновременно присъствено и дистанционно обучение.

# 1 108
  • Sofia
И на нас ни дадоха бележка при записването в 127мо за старото училище, засега не мисля да ходя да я нося.

# 1 109
Ей, я кажете ако някой е звънял, има ли интересни места, да спестим рефреша и напрежението утре сутрин?

Общи условия

Активация на акаунт