СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 915
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Хепи, къде я намерихте тая група на класа? Ние сме още в тотално неведение. 😐
Аманда, не знам. Аз никаква изолация не бих приложила, а просто ще си гушна хлапето да спи до мен.

# 1 126
От фейсбук Къде сте приети след 7 клас, нататък ме знам Simple Smile
Разгледайте там, пишете на някой и ще ви добави, предполагам

# 1 127
  • София
Оффф.
Тя няма ФБ, понеже е за пенсии, нали. Инстаграм само. Пък от оная група аз нали си плюх на петите и избягах.

# 1 128
В рамките на семейството изолацията по моему е почти невъзможна. Нямаме баня и тоалетна към всяка стая, кухнята е обща.
Аманда, изобщо не е чудо невиждано хрема посред лято. Малкият подсмърча в момента, наборът беше преди две седмици два дена с висока температура, изобщо не съм и мислила за Коеид.

# 1 129
Ма тя групата според мен не е във фейсбук, само там се намират отначало
Утре ще питам,че съм си полегнала Simple Smile и ще ти пратя

# 1 130
  • София
О, Хепи, благодаря! 😊❤️

# 1 131
Да, там само си намират координати. Ния от 4 часа се хили с телефона, чати (нямам идея в каква платформа) с децата 06, приети във фег и само чувам реплики: ауууу страхотни са, пак хилеж, пак много са готини и т.н... Питам защо се смее, отговори: "инсайд джоук, няма да разбереш" и упражнението продължава. Радвам й се.

# 1 132
  • sofia
,Е, как да няма, Мария:)
При нас се е освободило едно място😀
   Чули са, че ги харесвам😉😁 Хвърли ме в размисъл😄

# 1 133
,Е, как да няма, Мария:)
При нас се е освободило едно място😀
   Чули са, че ги харесвам😉😁 Хвърли ме в размисъл😄

Няма какво да му мислиш!
Стягай багажа! Чакаме ви🧙‍♂️🧚‍♀️

# 1 134
Обяснете идеята на мерките с проценти ДО. И за един ден в седмицата да се отиде на училище, те ще се съберат и ще обменят, каквото имат да обменят. Каква е ползата останалите дни да са вкъщи и най-вероятно не само вкъщи, а включително и навън освен, ако не предприемат отново масирано затваряне на държавата.

# 1 135
Ми иновативни са хората, пък ние вероятно не разбираме от иновации🤪

# 1 136
Един неприсъствен ден, ако е заради вируса, няма никакъв смисъл . В останалите дни децата са си заедно, излизат, спортуват и т. н. От такива половинчати мерки няма никакъв смисъл. А и вирусът си е вече навсякъде. Чета сайта на нашето РЗИ - повечето установени са безсимптомни или с леки проблеми.
 По-добре е ДО да се "пази" и ползва при реална нужда и в краен случай.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:10 от Judy

# 1 137
Ма тя групата според мен не е във фейсбук, само там се намират отначало
Утре ще питам,че съм си полегнала Simple Smile и ще ти пратя
Добро утро,Хепи,хайде и аз да се наредя за инфо,че и моята девойка няма ФБ и за сега е в неведение.Joy

# 1 138
Моето продължава да няма интерес към група на класа. Същото е като момчето на perunika- казва, че ще се запознае на първия учебен ден с децата.
ston, аз не се притеснявам толкова, че хремата може да е коронавирус /но и това ми хрумва../, а че аз може да съм носител и накрая да се получи смесица от симптоми и да не знаем на кого какво му има.  Но така или иначе си бяхме заедно тази нощ...
Трябва да си направя тест, въпреки че препоръките на РЗИ са само за няколко човека в случая. Явно измерват някаква степен на контактност:smile:
Смисъл от дистанционната работа обаче има, защото ние работим на групи / редуваме се присъствено и дистанционно/ и така много малко хора се оказаха контактни.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 13:19 от Amanda.D

# 1 139
  • Бургас
Леле, след 3 години, с набор 2009та, имам чувството, че ще бъдем отново заедно с половината списващи тук. Simple Smile
Моята дъщеря също не ползва Фейсбук. По-контактна е от нормалното и твърди, че познава повечето деца, с които ще са заедно с новото училище. В момента е като изтървана, не мога да я прибера и вече започвам много да се ядосвам, че няма никакви ангажименти към никой и нищо.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 08:05 от LaDiDa

Общи условия

Активация на акаунт