СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 917
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Plovdiv
Момичета, аз виждам само три места с английски език в СМГ. Къде го четете това едно място с НЕ?
Ха, изчезна! Сутринта го видях с очите си.
И аз, защото ги преброих. Даже когато публикувах, първоначално преброих пет места, три с АЕ и две с НЕ, но отваряйки линка веднага след това, бяха вече четири и реших, че не съм догледала, даже коригирах поста си.
Явно има корекции и при тях.

# 1 216
И как така ще изчезне, като вече не е възможно някой приет на второ да се е записал.
Тоест, не оспорвам изчезването, а просто се чудя какво точно става там с местата..Rolling Eyes
Иначе и аз ги видях сутринта, когато писахте, бяха си 5 първоначално.
После светкавично станаха 4.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 11:31 от Анонимен

# 1 217
  • София
Не съм си затворила прозореца със свободните места в СМГ, имаше го - ето ви скрийншот:

Скрит текст:

# 1 218
  • София
Момичета, аз виждам само три места с английски език в СМГ. Къде го четете това едно място с НЕ?
Хм! И аз го видях точно преди да пиша. Не говори добре за тях. Интересно какво ще излезе в справката на РУО.
Айла, мисля си, че при обявени само 2 профила в ДПП, училището би трябвало да предложи избор на децата в края на 10 клас. Успех на Ваня, каквото и да решите!

# 1 219
  • sofia
   Да, и аз го видях, потвърждавам😄

# 1 220
  • София
И аз го видях. Имам го още на екрана си.

# 1 221
СМГ-то пак почнаха с въртелите, също като миналата година.

# 1 222
  • София
И аз видях мястото за НЕ в СМГ. Не че ме интересува Simple Smile

# 1 223

Даа, има място с НЕ в СМГ

Останал ми е отворен браузъра от сутринта
Текстът  е сменян изцяло

# 1 224
  • София
Или са вкарали някое наше дете или са объркали. Ходи доказвай.

# 1 225
  • у дома...
Сефте!

# 1 226
Аз съм забелязала, че моето дете научава само това, което иска да научи. Никакви методи не вършат работа, ако нещо не му е интересно. Сигурна съм , че и да го бяха карали да преписва тези, щеше да ги препише, но без да вложи нищо. Той така и не успя да направи една читава теза по героичните произведения. С другите горе-долу беше ок, защото са му по-близки и ги разбира.
Правописни грешки почти никога не е правил. Това не знам как се преподава и научава, според мен просто си има хора, които пишат правилно и такива, на които им е трудно.
Много кофти с тези изчезващи места....

# 1 227
  • София
И още нещо извън основните теми - търся биография на някоя успяла жена, или автобиография. Иска ми се детето да си намери вдъхновяващ пример за подредба на приоритетите в живота. Аз на тази възраст четох "Отнесени от вихъра" и "Вечната Амбър", но за сегашното поколение това са почти средновековни романи.
Много интересен въпрос.
Зависи, обаче какво разбирате под приоритети и успех, защото, забелязала съм, разликите в тези дефиниции са фундаментални.

Урсула фон дер Лайън, Маргарет Татчър са едно, Ангела Меркел друго, Жаклин Бувие, Сесилия Саркози и Карла Бруни трето, шейха Моза четвърто,  Кейт Мидълтън  пето, Драгана Спасовска, Галена и Преслава шесто, Сузанита седмо, Лилиан Бетанкур осмо, Айрис Апфел девето, има и още дълъг и вдъхновяващ списък на успели по различни критерии, силно различаващи се в някои точки.

# 1 228
  • София
Отдавна си мисля, че истинските играчи изобщо не се занимават с рисковото трето класиране. Поне не по казионния начин.

# 1 229
Вероятно СМГ се опитаха да бъдат честни, но свише им наредиха да запазят местенца

Общи условия

Активация на акаунт