СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 742
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 995
Врътката е, че са РИЧЕ. Там са предвидени 36 ИУЧ.

# 1 996
Интересен подход в НПМГ. Не мисля, че някой ще МОЖЕ да откаже ФУЧ там.

# 1 997
Това е част от учебния план за профил "Математически", поместен на сайта на нашето училище, в сила от 2019/2020, т.е. важи за бъдещите деветокласници. За набора още не съм видяла да има поместен, но би трябвало да е същият.
Скрит текст:

ИУЧ за 8-и клас наистина няма, но има дадени 144 часа ФУЧ. Сега остава да разбера дали наистина ги е имало и по какви предмети са били. В интерес на истината в някаква степен ФУЧ ме удовлетворява повече от ИУЧ. Най-малкото се предполага, че ще отиде само този, който е заинтересован и ще се върши качествена работа. Поне на теория нещата стоят така. На практика... ще видим. Както ще видим и дали въобще ще помиришем училище тази година.

# 1 998
  • София
Интересен подход в НПМГ. Не мисля, че някой ще МОЖЕ да откаже ФУЧ там.
Да, още повече, че и в самата програма не са изрично упоменати тези часове. За 8 А примерно, в програмата са упоменати само 2 от часовете по мат, като ФУЧ. Третият не се знае кой е. Grinning
А информатиката е в блок. Трудно ще разграничи и преподавател, и ученици, кое е фуч, кое е иуч. И не е случайно, според мен! Аз лично, като родител, съм доволна от това... Wink

# 1 999
# 2 000
Момичета, според вас какъв е шанса на момиче с бал 360 за 22,32 и НТБГ? Благодаря.

# 2 001
  • гр.София
Поне са любезни в СМГ .
 Стана ми интересно. Зарових се в сайтовете на гимназиите с АЕ.   За 32-ро не намирам учебните планове. Само Първа АЕГ си е публикувала актуален за следващата година.  Във 2-ра и 133-то са миналогодишните.

# 2 002
Поне са любезни в СМГ .
 Стана ми интересно. Зарових се в сайтовете на гимназиите с АЕ.   За 32-ро не намирам учебните планове. Само Първа АЕГ си е публикувала актуален за следващата година.  Във 2-ра и 133-то са миналогодишните.
Ето на 32-ро учебните планове (на седмия ред):
https://www.school32.com/etichen_1_bg.html

# 2 003
  • София
И първа... ей, много ме е яд, когато виждам, че учебните планове са правени с цел, да се попълнят едни часове, на едни учители... В 8 клас, ИУЧ - ИИ и музика... Що поне не ги сложиха ФУЧ?

# 2 004
Защото никой не би ги писал, ако са фуч, а така явно си правят хорариумите на учителите.

# 2 005
В Първа ЕГ Варна предложенията за ФУЧ бяха ИИ, музика и корейски, само за някои деца са предлагали Лингвистика. ИТ е само за двете паралелки с трети профил ИТ.. Така че не писа нищо Simple Smile

# 2 006
  • София
В 18то ИУЧ са японски с носител на езика и БЕЛ с по 1 час, но като ФУЧ се мъдри много странно защо 2ч португалски...

# 2 007
  • София
В 18то ИУЧ са японски с носител на езика и БЕЛ с по 1 час, но като ФУЧ се мъдри много странно защо 2ч португалски...
И аз намерих стари учебни планове с фуч португалски.Ти същите ли гледаш(2018/2019) или някъде откри актуални?

# 2 008
Аз намирам някакви стари учебни планове. Но си мислех колко хубаво би било да продължат с програмата за осми клас през цялото време:grinning:
Така поне ще е сигурно, че език ще научат.

# 2 009
  • София
При изтегляне на документите за да се участва на трето класиране какво трябва да предоставя, за да ми ги дадат? Трябва ли да нося акт за раждане или нещо друго освен моята лична карта?

Общи условия

Активация на акаунт