СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 211
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Аз имам известни притеснения как ще се наваксат разказвателните като цяла година не се учат. Различни учебници ли има за тези учебни планове или се учи в 9ти клас и по учебници от 8ми? Извинявам се, може би някъде е коментирано.

# 2 011
  • София
Същите за 2018/2019 гледам.

# 2 012
Аз имам известни притеснения как ще се наваксат разказвателните като цяла година не се учат. Различни учебници ли има за тези учебни планове или се учи в 9ти клас и по учебници от 8ми? Извинявам се, може би някъде е коментирано.
Изучават и за двата класа учебниците.

# 2 013
В девети клас имат по два учебника за всеки разказвателен, за осми и за девети клас. За една учебна година минават двете години.

# 2 014
  • София
И повече часове.

# 2 015
  • София
Благодаря!
Айла, успех ви желая! Не виждам логика да се носи акт за раждане, нали и при записване не го искат, но да отговори някой по-запознат.

# 2 016
Тези ФУЧ не са ли по избор? Или аз бъркам нещо? Струва ми се ,че голямата си избра от предложените,не си спомням точно,а я няма в момента да попитам.

# 2 017
  • София
По избор са, но ако го запишеш трябва да го посещаваш.

# 2 018
  • у дома
Тези ФУЧ не са ли по избор? Или аз бъркам нещо? Струва ми се ,че голямата си избра от предложените,не си спомням точно,а я няма в момента да попитам.
По избор са и няма оценки по тях.

# 2 019
По избор са ако предоставят избор. Понякога предлагат само 1 вариант на фуч. Възможността е просто да не го запишеш. Във ФЕГ са предложили по 2 часа хор или рисуване. Но пък в групата на ФЕГ писаха, че после щели още неща да предложат. Не зная какво ще се случи ако си хареса после другото предложение при положение, че вече има входирано заявление за рисуване.

# 2 020
Аз питам по повод на 18-то,че видях има история на японската култура и лично на мен ми се струва по-интересно.Не знам малката какво ще предпочете.Трябва да се изчака,че това са старите УП.
                        Няма как и да я попитам,че се е заела със задачката да търси новите си съученици.И направо ме изуми това дете - до сега такава инициатива от нея не съм виждала. Обикновено не е много отворена за контакти. Smirk

# 2 021
На мен ми хареса идеята с португалския:smile: Дано да я има и тази година.

# 2 022
На мен ми хареса идеята с португалския:smile: Дано да я има и тази година.
                    Аз само си разсъждавам! Yum Не си мисли,че ме чуват! Изобщо няма да се изненадам ,ако тя предпочете португалски.

# 2 023
То и аз само си разсъждавам:smile: Ама той един ден ми разправяше, че иска да учи португалски... Ако не е забравил, ще му дойде добре.
Израдвах се също,  че има баскетбол, а не  волейбол.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 21:35 от Amanda.D

# 2 024
  • София
Удома тъкмо придобихме опит с португалското жъ-кане и шъ-кане, но моят едва ли ще го пише това.

Общи условия

Активация на акаунт