СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 064
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 660
Ровя по групите " Къде сте приети след седми клас? " и открих едно познато дете в същото училище, но с друг език. Поне ще пътуват заедно. Осмокласниците обикновено са една смяна..
Вчера по едно време си мислех, че ЕГ в Пловдив му е горе- долу на същото разстояние:) Любче:grinning:

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 08:52 от Amanda.D

# 661
  • София
Amanda, вие от къде пътувате? Ние сме в Карпузица, над Овча купел.

# 662
  • Варна
Влизам само да споделя, записахме се още на първо класиране Варна 4ЕГ, френски. Тийнът твърдо ми отказа да пробва за второ, имаше минимален шанс за някоя от другите две езикови гимназии. Вчера видях, че щяха да го приемат в Пета с немски. Не знам кое би било по-добре за него. Успокоявам се, че в 4та е по-лежерно, няма да го товарят много, а той си е мързеливичък, няма да учи много омразната математика, ще имат фестивали и концерти, а той ходи в театрална школа. И все пак, някак се бях настроила, че ще си говорим на немски вкъщи, а не че ще преговарям френския от гимназията.

# 663
  • Отвъд алеята зад шкафа
А бе къде са тия групи, дето ровите?

Аз вчера разцъках страницата във фейса на нашето училище и видях случайно, че дъщерята на моя съученичка е приета на същото място. Не вярвам да са в един клас, защото класовете като тръгнат от "а", стигат със сигурност до "к", не знам дали няма и по-нататък Flushed

Видях, че имт Клуб по дебати, това е страхотно, дано да е активен все още. Моята госпожица е много далеч от разискваните теми, надявам се след 8-9 клас да има вече някаква представа. Това е страхотна "школа" за живота. Например: "За или против пряката демокрация", "Трябва ли да се премахне казармата за жени в Израел", " За отразяване на терористични атаки в медиите" и т.н. Не са лесни темите и изискват проучване и знания.

# 664
  • софия
Бях приета в някаква група "Къде сте приети след 7. клас ? '", която съществува от 2014 г. В потресТ съм. Дори не знам какво да коментирам за нея. Bowtie Освен че се пише на шльокавице, се пише и мега неграмотно. Да се чуди човек как тези деца са направили НВО бел.

# 665
Грийн, вие сте добре, ние от източната част на София, в самия й край.
gadamer, във ФБ- подадох заявка и ме приеха.

# 666
  • София
gadamer, точно до "к" клас са, моята се надява да я запишат точно в него. Smiling Imp По конкретната специалност разбираш точната буква, само за Електронна търговия АЕ са две паралелки и затова не се знае отсега.

ФБ групата е потрес, така е, но моята само намери 7-8 съученици и сега си комуникират по други канали. Тя не харесва ФБ, предполагам, защото го смята мрежа за възрастни. Rolling Eyes Но и в ИГ попадам на потресаващи сторита и снимки от набори, така че... Време е домашното възпитание да се прояви и да почнат сами да отсяват.

# 667
И моето казва, че това е супер остаряла социална мрежа. Няма профил там.

# 668
  • софия
Моята също няма профил във ФБ, мисля, че няма и да си направи. До момента нямаше право, а аз съм против нарушаване на правилата. За това реших аз да се запиша да видя кой къде е.

# 669
  • София
Моята го направи, само защото по-голямо дете ѝ каза за тази група и че така може да си намери съученици. Мислех, че може и да хареса мрежата, като я разцъка, но не. Динозаври сме и това си е. Smile

# 670
  • София
Бях приета в някаква група "Къде сте приети след 7. клас ? '", която съществува от 2014 г. В потресТ съм. Дори не знам какво да коментирам за нея. Bowtie Освен че се пише на шльокавице, се пише и мега неграмотно. Да се чуди човек как тези деца са направили НВО бел.
Щом и моята девойка е в потрес - мога да си представя Joy Попита ме сигурна ли съм, че в нейното училище ще има деца, които искат да учат.

# 671
               Грийн, и ние сме в Карпузица! Yum В кое у-ще  е учил младежът ?

# 672
Не съм склонна да съдя децата. Според мен нарочно говорят така, за да покажат колко са над нещата. Някакви съкращения, обръщения "брат ми " и пр., а до тях се мъдри училище с бал над 430:smile:

# 673
  • София
               Грийн, и ние сме в Карпузица! Yum
Направо ще си пътуват заедно Simple Smile

И мен ме дразни този начин на писане, но според мен и това е начин да изпуснат парата.

# 674
  • София
Сега ме заинтригувахте , каква е тази група. Иначе като казах на девойката за групите във ФБ  и тя ми вика е тези хора нямат ли Инстаграм , кой ползва ФБ .
За сторитата  и писането на шльокавица  ами има си хора (деца) за всичко, както е при възрастните . Ние в квартала сме близо до училището  ни, ако Ви кажа вечер какви купони си правят и с каква музика от мое време сръбски хитове, ами малко ми е странно, но като ги влече.

Общи условия

Активация на акаунт