СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 121
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момиче 22 СЕУ, ИЕ

# 721
Бети, момиче в 31—во с испански и английски.

# 722
  • гр.София
maya aya, поне на почти-)
Как да каже човек,който не е паралелно в двете гимназии.
Имаше линкове с резултати от олимпиадата по АЕ, но довечера мога да потърся. Имаше много деца от 2АЕГ и не толкова от 133
Забранила си лични съобщения.

# 723
Моя помните ли къде е Joy Вече всички разбраха Joy
2 аег Момче

# 724
Включете и моето момиче - 18-то - ЯЕ/АЕ ! За сега е самичко и дано се обади и някой друг! Smirk

# 725
  • София
И моята девойка е във Втора АЕГ.
Току що записана вече. Simple Smile

# 726
В 9-и клас, в края на първи срок, класното ни беше върху "Антигона". Още помня "не за сълзи (май така беше), за обич съм създадена". Шестица изкарах, ей, застъпвайки тези съвсем различни от написаните в учебника, но моята учителка по литература поощряваше собствените мисъл и интерпретации стига да са грамотно изложени и добре аргументирани. Чудесна беше тази моя учителка 💖
Не знам синковецът какво ще прочете лятото. Май нищо. Спи до обяд, после ходи в залата по гимнастика да прави мускули, а след това обикаля до късно вечер с колелото или с уейвборда.

# 727
Момичета, ако искате може да направим списък по училища, който да си сложим на първа страница в следващата тема. Може да ми пращате на лично съобщение информацията, който желае да бъде включен.

Здравей Бети,
Може и нас  да включиш в групата: момиче, 32 - ро - АЕ/РЕ

# 728
Момичета, ако искате може да направим списък по училища, който да си сложим на първа страница в следващата тема. Може да ми пращате на лично съобщение информацията, който желае да бъде включен.

момче, 9 ФЕГ, паралелка с ФЕ/АЕ
Момиче 91 нег

# 729
maya aya, поне на почти-)
Как да каже човек,който не е паралелно в двете гимназии.
Имаше линкове с резултати от олимпиадата по АЕ, но довечера мога да потърся. Имаше много деца от 2АЕГ и не толкова от 133
Забранила си лични съобщения.
Благодаря, Бланк.
Оправих си настройките. Simple Smile

# 730
В 9-и клас, в края на първи срок, класното ни беше върху "Антигона". Още помня "не за сълзи (май така беше), за обич съм създадена". Шестица изкарах, ей, застъпвайки тези съвсем различни от написаните в учебника, но моята учителка по литература поощряваше собствените мисъл и интерпретации стига да са грамотно изложени и добре аргументирани. Чудесна беше тази моя учителка 💖

И моите учители в гимназията поощряваха мисленето, а не цитирането на критици.
Двама мои съученици защитаваха тезата, че всъщност Креон е прав, защото ако всеки започне да пристъпва законите, ще настъпи анархия. Писаха им шестици.
Според мен самите сюжети са интересни, но формата в която са поднесени и тези стихове, пълни с празнословия, трудно ще хванат интереса на сегашните деца.

# 731

Здравей Бети,
Може и нас  да включиш в групата: момиче, 32 - ро - АЕ/РЕ

Привет! Ние сме във 2 АЕГ. Успех на всички дечица!

# 732
  • София
Amanda, вие от къде пътувате? Ние сме в Карпузица, над Овча купел.
               Грийн, и ние сме в Карпузица! Yum В кое у-ще  е учил младежът ?

И ние сме от Карпузица Laughing

# 733
  • София
Здравейте момичета! Радвам се за всички, които успяха да се преборят за желаните места, а на останалите късмет, ако продължат в класиранията и недейте да забравяте, че ако детето е мотивирано и иска да постигне желаното в живота, няма невъзможни неща. Важното е да бъдат живи, здрави, мотивирани и трудолюбиви. Аз вече съм в летен режим.
Добавете и моята девойка ТУЕС - системно програмиране.

# 734
ston, моят прави абсолютно същото- спи до обяд, после тренира, а вечерта ходят по полето и на реката с приятели.
Предложих му преди малко да се включи в група на класа и на училището в Месинджър- не искал, ще е поредната група за спам и да му цъка нещо нон стоп. Как пък грам интерес няма...
А с малкото си умираме от смях - непрекъснато идват някакви деца да го издирват да играе. И започва преговори как само за два часа, после ще чете. И им съобщава- "пускат ме, но трябва да се прибера след два часа и половина, за да чета". След това се прибира с нов мотив - привечер ще чета, тогава няма да излизам. Привечер децата пак са на линия.

Общи условия

Активация на акаунт