СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 176
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ураааа...приети сме паралелка И и А в 31 с бал 402,5...на първо беше в паралелка англ.и немски...треперят ми ръцете от вълнение....

# 331
И ние успяхме да преборим едната точка Simple Smile Много е щастлива моята девойка Wink
Браво! Чакаме те в другата тема Blush

където кажете идвам и се включвам Simple Smile

# 332
  • София
Честито на печелившите!!
Ако има неудовлетворени да звънят в училищата в късния следобед  и ще разберат свободните места. Редите наново и пробвате. На 3то обикновено пада повечко
Е, как в късния следобед ще разберат свободните места? Първо трябва да изтече срокът за записване след второ класиране.

# 333
Много е щастлива моята девойка приета в ТУЕС.
Честито!
Коя специалност?
Синът ми е компютърни мрежи.

# 334
  • София
Zazu, май ще сме съученици, ако преборим Тонев.
За статистиката : девойка СМГ НЕ , бал 492,5

# 335
Честито на печелившите!!
Ако има неудовлетворени да звънят в училищата в късния следобед  и ще разберат свободните места. Редите наново и пробвате. На 3то обикновено пада повечко
Ох, защо е нужно да се дава грешна информация? Записването е до 22.07.

# 336
  • Sofia
127мо, оставаме си на мястото от първо класиране, доволни сме!

И ние не сме мръднали оттам, за съжаление 🤨

# 337
  • София
Честито на печелившите!!
Е, как в късния следобед ще разберат свободните места? Първо трябва да изтече срокът за записване след второ класиране.
Нищо не знаеш, и Бейбито идва от бъдещето, като НеТко! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
Честито на печелившите!!
На крайния срок. Май 22ри.Извинете пропуск

# 339
  • София
За статистиката: 73.СУ
мин бал девойки НЕ/АЕ 463    НЕ/ФЕ 458,5    НЕ/РЕ 452,5

мин бал младежи  НЕ/АЕ 454,5   НЕ/ФЕ 433   НЕ/РЕ 430,5

# 340
Здравейте включвам се с няколко въпроса относно 3 класиране. Това е единствената тема която видях. Търсих на много места в интернет, но не намерих каквото ми трябва, въпросът ми е ако синът ми иска да се запише на 3 класиране но се е записал в училището в което е приеет на второ как стават нещата. Рзбрах. че може но никъде не мога да намеря как точно става. Благодааря предварително за отговора. Хубав ден.
На трето класиране децата се борят само за останалите места в някои паралелки. За да участва в него, трябва да го отпишете/изтеглите документите от там, където е записан на второ класиране. Влизате в системата и си редите желанията само от списъка с незаетите места. Рискът е голям, защото си губите мястото от второ класиране.

# 341
Ред, руски и математика Simple Smile Съученици ли ще сме?
Нали видя, че трябва пари и за хромбук. Сега отивам да чета и за униформата Simple Smile
Благодаря на всички за подкрепата,от сутринта ми текат сълзи, и от поста на Ази, и за резултатите,и за всички вълнуващи се, и за подкрепата Hug Страхотна емоция Hug

# 342
Девойката ни е приета в 91НЕГ. Освобождаваме място в 1АЕГ АЕ/НЕ

# 343
  • София
Нищо не съм видяла, Хепи! Simple Smile
Немски и математика/ физика е нашата паралелка.
Хромбук за всички паралелки е?
Абе ще минем накрая на лични съобщения. Grinning

Не, не сме в такава паралелка явно. Карай.

# 344
  • София
Моята работа днес отече - отивам да купувам торта да черпя колегите. Дължа на Доди боза, на Слънчевата съм обещала рокля с Мини, а на всички вас шкаф с пиене. Направо ще сме като циганите - три дни яли, пили и се веселили. Много се радвам за всички приети деца на второ (Хепи на теб специално много стисках палци с тази половин точка) и внимателно помислете за трето, защото много пъти тогава не просто бала не пада, а се повишава, въпреки че прочетох други неща тук.

Общи условия

Активация на акаунт