СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 155
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 405
394 бал, 127мо.
Голяма група се събираме за това училище.
Айла, да се оправя бързо Ваня!

# 406
  • Пловдив
Съншайн, явно отливът при момчетата не е бил голям. За 3,5 точки се разминахме с паралелка с немски.
Змейковица - честито на момичето!
Аз се успокоих малко. Стана ми криво, че не се качи нагоре. Сякаш това задържане в позицията беше удар по моите амбиции. Като анализирах ситуацията обаче - там му бил късметът. Местоположение, колектив, среда, успех на гимназията - няма какво да мрънкам. Единственото, което не пише отпред на училището, е ЕГ.
Утре се записваме.

Туиг, благодаря!
Не съжалявай - аз съм завършила Хуманитарната - все още е чудесно училище. Видях, че някои от моите учители са в колектива. Това ни беше резервния вариант след Руската и също щяхме да сме много щастливи.

# 407
  • София
Честитих ли на късметлиите? Не?
Честито на всички, които сбъднаха мечтите! 
Тези, които са разочаровани, кампанията все още не е свършила, макар и да е рисково.

Ред, в една друга тема видях в каква паралелка сте във 2 АЕГ. Ми, право е детето! Аз не бих мръднала от там. Wink

# 408
Датски език ли е втория? Много интересно! В Дания има чудесни университети, повечето хора учат на английски, но на датски е безплатно, или поне едно време беше. И е прекрасна ( по моя вкус) страна.

# 409
Девойката ми е класирана в 32 ро АЕ/РЕ - 404.5 бал. Това искаше и е щастлива:grinning:

# 410
  • София
Честитих ли на късметлиите? Не?
Честито на всички, които сбъднаха мечтите!  
Тези, които са разочаровани, кампанията все още не е свършила, макар и да е рисково.

Ред, в една друга тема видях в каква паралелка сте във 2 АЕГ. Ми, право е детето! Аз не бих мръднала от там. Wink
Слънчева, току що отиваме там. Преди това бяхме с химия и биология, а точно от последното бягаме като дявол от тамян. Grinning Вече от тази паралелка няма да мърдаме.

# 411
А ние тия с история и география профил дори не сме ги писали, ни във 2 английска, ни в никое училище, сакън Joyда не вземе да се падне там и край на света

# 412
  • Sofia
385 за 127мо и за двете класирания.

# 413
  • София
Слънчева, току що отиваме там. Преди това бяхме с химия и биология, а точно от последното бягаме като дявол от тамян. Grinning
Скрит текст:
Преди 2 години, когато младежът кандидатстваше, всички паралелки с Б и Х бяха заклеймени. Радвам се, че сте мръднали, при това в такъв чуден профил! Подлагате сериозно за бъдещето! Това ако не е съдба или късмет, не знам... Все така да му върви на това девойче!

# 414
  • София
Слънчева, Heart!
Не мога да ти опиша просто колко ти благодаря за пожеланията!
Толкова права ще вземеш да се окажеш. Въртяхме, сукахме - и английски, и немски, и за архитектурата (или там подобното, което вероятно би избрала един ден) по малко от сега. Simple Smile

# 415
  • София
И за Пловдив излезе статистиката. Ние чакаме да падне бала за Руската с АЕ пък той се качил с 2т.
A това как става?
Като всички приети са били на 1во желание всички.. една девойка е била от друга област (наприемр) и е освободила място - ииии от 2ро желание идва в случая бал +2 точки (то е и само едно място - мин=макс).
Тъй ли да е ?
Май не е това?

Simple Smile Ако има по-вещи в магиите да кажат Simple Smile - 436 1во класиране, 438 на 2ро..

https://www.ruobg.com/messages/file_messages_students_16/statistika_1kls_2020.pdf
https://www.ruobg.com/messages/file_messages_students_16/statist … max_2kls_2020.pdf
Това става, защото статистиката от второ класиране отразява САМО баловете на децата, участвали във второ класиране. В случаите, в които излиза "по-висок" бал от този за първо класиране, това е дете, което е било прието в съответната паралелка на първо класиране, подало е заявление за второ, не се е предвижило напред и е прекласирано в същата паралелка.
В този си вид, статистиката излезе за първи път през 2018 и дълго се пулихме, преди да разберем защо е така. Първото ни предположение беше, че РУО пак нещо са оплескали и са публикували грешна статистика. Joy Не че нямаше основания за това предположение де. До този момент вече на два пъти се бяха оплескали с класиранията.

# 416
  • софия
Честито на сбъдналите мечтите си!
Мама Мони, Хепи, много се радвам за момчетата Simple Smile

Иска ми се да успокоя децата (и родителите), които не са успели - не унивайте. Както и Ази писа, има причина нещата да се случват по начина, по който се случват и вярвам, че е за добро. В момента не знаем защо, но след време става ясно.

# 417
Толкова се радвам! На първо класиране пилето беше класирано в НТБГ - банково дело с френски език.
На второ 35то Немски, РЕ,ГЕО. Адски е щастлива и много се надяваше!
Момиче, бал 416.

# 418
  • София
Честито на всички приети и от мен Flowers Hibiscus
Звънче и аз съм на същото мнение.

При нас няма промяна, оставаме си на същото място и отиваме да се записваме Heart
СОФИЯ-ГРАД   3 СУ "Марин Дринов", ГР.СОФИЯ   2914 - Графичен дизайн - АЕ   184.500

От тук пишещите, май никой не е кандидатствал за 3СУ Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 15:16 от Furia

# 419
Сега и със статистиката трябва да ни мъчат....

Общи условия

Активация на акаунт